Откога сами навън (към училище, по улиците и т.н)?

• 88 399
  • 349
  •   1
Отговори
# 345
12 клас я водим и вземаме, училището е далеч, а бяха преследвани с приятелката и от ромчета, които са им дърпали чантите. Ще става и по-зле. Полицията не направи нищо, защото били малолетни. Не знам как ще става студентка.

# 346
  • Пловдив
Щом си си наумила, че тук хората са някаква друга порода - лоши (а твоето семейство сте изключение), транспортът е опасен, а пешеходните пътеки са в кавички - след 16. Поне.
Моята дъщеря излиза сама навън от 9- или 10-годишна - разбира се, с бавно, постепенно разширяване на периметъра. Синът ми е на 8 и също вече се отделя при излизане и се прибира сам, днес отиде сам на училище, беше отпрашил, докато аз тръгна.

Ох, майко - датата ми се видя 14 септември 2026 и чак се изненадах на многото страници за два дни, а то било точно 10 години по-рано.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 12:00 от Магдена

# 347
Магдена, към мен ли беше този отговор? Не разбрах към кого се обръщаш, а последният коментар е мой.
Като по-малка и учеща в квартала дъщеря ми ходеше и се прибираше сама, от както се случи това я водим и вземаме с кола. Тя и съученичката и са с папки 70/100см., около 10-12 деца от ромски произход ги нападат след втора смяна вечерта зимата след 7ми час дърпайки раници и папки и ритайки ги. Ти след пази Боже такова нещо били си оставила детето пеша?

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 13:00 от ЗЛОДЕИДА

# 348
  • Пловдив
Не, към първия пост изобщо в темата, в който авторката се чуди дали може у нас 10-годишно дете да се остави само в транспорта и сред хората.
Поради недоглеждане реших, че цялата тема е нова, а то детето трябва да е вече на 20 години. Grinning

# 349
  • при Arctic Monkeys
Моето дете някъде от трети клас ходеше и се връщаше само. Но ние сме съвсем близо до училището. Аз през 70-те, на шест ходех самичка на детската градина, също в близост зо дома 😂🥲. Това съвсем сериозно и даже имам спомен от този период.

Общи условия

Активация на акаунт