Кюретаж и забременяване след това - тема 69

• 76 638
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Към момичетата от Пловдив... вие къде си правихте изследванията за тромбофилия,  нк клетки и т.н.. ??

# 31
  • София/Севлиево
Запис в новата тема, с пожелание да няма нови попълнения искоро всички да се отправим към отчетните.

# 32
Към момичетата от Пловдив... вие къде си правихте изследванията за тромбофилия,  нк клетки и т.н.. ??

Тромбофилия, антитела и АФА правих в Писанец. Работят с доц. Иванка Димова от София. NK клетки най - вероятно ще пусна при доц. Конова.

# 33
На мен ми казаха тромбофилията задължително в Геника,резултата от там се признавал от всички и навсякъде

# 34
На мен ми казаха тромбофилията задължително в Геника,резултата от там се признавал от всички и навсякъде

Кой панел пусна в Геника?

# 35
 Ами който ми каза АГ препоръчителния при спонтанни аборти,по пълен е от обикновенния и добре че е защото там ми излезе проблема,250 лева беше

# 36
Аз ги пусках моите в Геника! И там ми се откри и проблема.

# 37
Бъбълче, най-хубавата 9-месечна бременност ще си изкараш, знай го, защото ти го желая от все сърце!  Hug

Момичета, искам да си boost-на имунитета, така да се каже  Grinning, та ако някой е пил пренатални витамини(или пък може би се наричат TTC витамини, честно казано не знам как да ги търся на български), ще съм благодарна да споделите от кои марки сте доволни. Из аптеките има няколко марки, а в Амазон са много.

# 38
Момичета здравей те !
Моят въпрос може да не е за тук. Ако искате го преместете някъде но не намерих къде точно да го задам.
Правим опити за бебче със съпругът ми  последната М. беше на 29.07.2016
Е на 10.09.2016 дойде  с 40 дневно закъснение и много оскъден цикъл  на 12.09.2016 видях нещо странно когато отидох до тоалетната.Беше много малко като фъстък може би,. Не беше съсирек със сигурност,защото имам попринцип. Беше като пърче месо в кръв Sad Пропуснах да кажа,че предният ден преди М. да дойде напраших тест на който веднага се появиха 2 черти и след 10 мин като го погледнах беше много-много бледа Sad
Възможно ли е да е било спонтанен аборт,и с този така оскъден Ц който върви.
И утре имам час при ДЖИПИТО дали ако ми даде направление за АГЕ,ще може да ми каже дали е имало някаква имплантация?

# 39
Тоест ти е закъснявало 38 дни и ти чак на 38мия си взела да си направиш тест?  Shocked

# 40
Ами М. не е редовен идва ми на 32-36 ден ... Sad И изчаках да.

# 41
Днес е моят ден ! Тази сутрин със свкцио се роди моето момченце Матео, 3.100кг 46см Simple Smile в 36
+2 г.с ...

# 42
Честито..... Живи и здрави  Hug

# 43
Честито бебе. Да сте живи и здрави и много щастливи

# 44
  • Пловдив
Честито, Лил! Да бъде здрав и винаги щастлив! Бързо възстановяване за теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт