Ани,

Чачеци за теб..

Това пък за дЖадъ,

Мимче,

А сладкото ми Бойче

Сега нека и аз да се изкажа по горещия въпрос.. Ренка,

Затова и продуценти и канали са наясно, че ашка е голяма работа за турският зрител.. За да добиете представа за какво говоря, ето ви един пример.. В ютюб най-много гледания имат тези клипчета от сериали, в които има целувчици, охкания, ахкания, горещи погледи, страстни прегръдки и тем подобни..

На мен не ми пречи да има такива сцени, аз и без това си гледам само любимците.. А Чачко е невероятен! И като игра и като всичко друго, затова останалите подробности за мен са без значение..

А и в описанието на характерите за Сарп писаха, че след влизането на адвокатката Мелек в живота той колкото и да се правел на твърд и невъзмутим, емоционалната му студенина щяла да се пречупи.. Превода не е едно към едно но в общи линии беше нещо такова..
За Тарък Акан..
Когато през 2012 година журналисти и други просветни хора са били хвърлени в затвора поради причини като сегашните, той е бил начело на шествието, което е искало освобождаването на тези хора.. Тези снимки са оттогава..
Играл е в 111 филма, в четири сериала, издал е една книга, получил е стотици награди.. Прословута е неговата фраза на някаква конференция..
Казал е: Да си ататюркист означава независимост, да си ататюркист означава национална гордост, да си ататюркист означава да бъдеш революционер..
Милички, писах на майката на малката Мелин.. Тя щяла да играе малката Мелек.. Демек Сарпче и Мелекче са се познавали от малки.. По време на целия сериал щяла да има снимки с Мелин, 39 епизода ще се наслаждаваме на Чачко със сигурност.. И това ознавача, че ретроспекции ще има бол в сериала ни..
Хайде това беше от мен

Прегръщам ви всички

Синан, ти си страхотен!

Привет Лили

Благодаря за споделеното и разясненото