ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia, Bulgaria
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

АниHug Heart Eyes миличка, благодаря ти за стахотно оформената тема.. По всичко си личи, че ги правиш с много любов и желание Peace Peace Да си ни жива и здрава! Също така ти благодаря и за прекрасните пожелания за Байряма, както от сърце благодаря и на другите момичета за поздравите Hug Hug Hug Hug Hug

Чачеци за теб.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това пък за дЖадъ, Hug Heart Eyes  която от кога се мъча да убедя, че  Чачко е оформил мускули Peace Peace Както четох в туитър, и този потник ще го свалят.. Laughing Laughing Laughing

МимчеHug Heart Eyes миличка, със здраве да си ползваш лаптопчето, на мен все още не ми е дошъл реда за такова Cry Cry Cry

А сладкото ми Бойче Hug Heart Eyes с още по-сладките многоточия де е newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Сега нека и аз да се изкажа по горещия въпрос.. Ренка, Hug Heart Eyes миличка, ама без ашк не може бе ooooh! ooooh! ooooh! Спомни си за Сускунларите и Въпрос на чест. Двата сериала, които на мен ми харесаха най-много.. Но в единия за 26 епизода имаше няколко целувки и джиджи-биджи, пък в Сускунларите дори май нямаше.. Нямаше оформена двойка и в двата сериала и затова независимо, че и двата сериала си бяха много добри и двата приключиха на  двайсет и няколко епизода.. Те това е положението!
Затова и продуценти и канали са наясно, че ашка е голяма работа за турският зрител.. За да добиете представа за какво говоря, ето ви един пример.. В ютюб най-много гледания имат тези клипчета от сериали, в които има целувчици, охкания, ахкания, горещи погледи, страстни прегръдки и тем подобни..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

На мен не ми пречи да има такива сцени, аз и без това си гледам само любимците.. А Чачко е невероятен! И като игра и като всичко друго, затова останалите подробности за мен са без значение.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А и в описанието на характерите за Сарп писаха, че след влизането на адвокатката Мелек в живота той колкото и да се правел на твърд и невъзмутим, емоционалната му студенина щяла да се пречупи.. Превода не е едно към едно но в общи линии беше нещо такова..

За Тарък Акан..
Скрит текст:
Ами аз го познавам от турските филми, много си го харесвах...  Той беше наистина емблематична фигура в турското кино.. Мога да предположа, че сигурно Чачко е израснал с неговите филми.. Обобщавам онова, което днес ми попадна в туитър като информация за него.. На някакво съзтезания за красота навремето спечилил първо място и така навлязъл в света на киното.. За кратко време станал любимец на зрителите, особено на нежната половина от тях... Доста време е играл в любовни и романтични филми, но впоследствие те му омръзват и той започва да се снима във филми на социална тематика, започнал да привлича вниманието на зрителите към наболели обществени проблем в страната.. Той е голям подръжник да Ататюрк.. Никога не се е отказвал от убежденията си..Винаги е отстоявал принципите си.. Дори на цената да не играе в киното за известно време. Заради това, че е имал смелостта да ес противопоставя на управляващите , дори е бил хвърлен в затвора, изтезаван и след това в продължение да 12 години епродължавало делото срещу него..  Винаги е подкрепял слабите и беззащитните..
Когато през 2012 година журналисти  и други просветни хора са били хвърлени в затвора поради причини като сегашните, той е бил начело на шествието, което е искало освобождаването на тези хора..  Тези снимки са оттогава..

Играл е в 111 филма, в четири сериала, издал е една книга, получил е стотици награди.. Прословута е неговата фраза на някаква конференция..

Казал е: Да си ататюркист означава независимост, да си ататюркист означава национална гордост, да си ататюркист означава да бъдеш революционер..

Милички, писах на майката на малката Мелин.. Тя щяла да играе малката Мелек.. Демек Сарпче и Мелекче са се познавали от малки.. По време на целия сериал щяла да има снимки с Мелин, 39 епизода ще се наслаждаваме на Чачко със сигурност.. И това ознавача, че ретроспекции ще има бол в сериала ни..

Хайде това беше от мен Peace Peace

Прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug

Синан, ти си страхотен! bouquet bouquet bouquet bouquet

Привет Лили  wavey  Heart Eyes
 Благодаря за споделеното и разясненото  Hug Hug Hug

# 166
  • Дубай
Добро утро  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

готина събота  Peace

# 167
работна събота, ааа  Mr. Green Mr. Green  нЕма кой да извади на Сарпчи пищова  Joy Joy Joy

https://pbs.twimg.com/media/CsiGZ75W8AAUomw.jpg

Лиленцееее Heart Eyes Heart Eyes

Това пък за дЖадъ, Hug Heart Eyes  която от кога се мъча да убедя, че  Чачко е оформил мускули Peace Peace Както четох в туитър, и този потник ще го свалят.. Laughing Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

и аз искам по 2 чАчека  Crossing Arms пък може да повярвам за мускулите   Laughing
натовари ли Мелинка   Heart Eyes  със задачката?  Laughing Laughing
Joy

Прекрасен човек е бил Тарък бей, лека му пръст!  Peace

сладкото ни многоточие драпа за тиквения медал  Heart Eyes Joy Joy

# 168
 Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

джадъ, какво се кефиш, че работим и ние в събота бе?  Crossing Arms

Лили,  love001 love001 love001 Клунито си знае работата.  Party Party нека има всичко и заснемат всичките 39 серии и ако може даже да са по 60 минути.  Party Party
Благодаря ти за инфото.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Тези постери били на някакъв известен илюстратор.  Peace Дано скоро се появят с хубаво качество.  Party

# 169
Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

джадъ, какво се кефиш, че работим и ние в събота бе?  Crossing Arms

нека ви е гадно  Mr. Green Mr. Green Joy

забрави за 60 мин, забрави дори за 120  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Аййй,  ooooh! ooooh!  честито на софиянки  Laughing  вземете почерпете  Joy Joy
Честито и на Вяра, Надежда и Любов!
  Hug Hug Party

# 170
 Мерабаааа Hug Hug Hug

Някои работят , други си го отработихме  hahaha hahaha hahaha hahaha

Честито на именниците  bouquet bouquet bouquet

https://twitter.com/CUworldwidefans/status/775256195842048001

Лили  Hug Hug Hug

рошльо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
  • ... да усещаш мириса на море ...

Плакатите са ми малко стил Марвел  Wink Художникът е Хюсеин Сандък (Hüseyin Sandık )

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 11:40 от tara_lezhka

# 172

rotfImbo rotfImbo  баш  Joy Joy

ама пък какъв плакат са й спретнали  Crazy  Crossing Arms 

а горката страдаща женица ми става все по-анти  Mr. Green

# 173

[i
Скрит текст:
mg width=430 height=600]http://im.haberturk.com/galeri/2016/09/17/ver1474086846/463907/b335772e229c60be7e1ad544995f3fb4_k.jpg[/img]

[/spoiler]
Плакатите са ми малко стил Марвел  Wink

Плакатите на Дедишко и Арас стават...  Mr. Green Laughing  Този стил "компютърна игра" се появи в първия трей после се изгуби, сега в плакатите пак  newsm78... интересно в заснимането на филма как и дали ще влезе...   Grinning   и защо...   Sad

Добро утро  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Иве  Peace Grinning

# 174
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Hug Party

Честит празник на всички именици! Tada Tada Tada

И на софиянци, табии Party Party Скромна почерпка Laughing

Скрит текст:

На Мерт и Ейлем постерите са най-готини Joy Като общо ми харесва тази заигравка с комиксите Crazy

Лили love001 love001 love001, миличка, знам че искат ашк комшиите, ама ми се искаше този сериал да е по-различен Rolling Eyes В Езел също имаше много ашк, но нещата така бяха направени, че не нагарчаше от сладост. Предполагам още ми държи от ПО, предполагам, че желанието ми да гледам един съвсем друг Ча, натежава... Все казвах, че няма да се настройвам предварително, но май съм се настроила Rolling Eyes hahaha Ами каквито и да са, да идват, ще мижим, ще мрънкаме, ще се радваме, но ще го правим от първия ред Laughing Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 11:48 от Reni - BG

# 175
  • ... да усещаш мириса на море ...
Синан, благодарности за бързия превод  bouquet

Милички, писах на майката на малката Мелин.. Тя щяла да играе малката Мелек.. Демек Сарпче и Мелекче са се познавали от малки.. По време на целия сериал щяла да има снимки с Мелин, 39 епизода ще се наслаждаваме на Чачко със сигурност.. И това ознавача, че ретроспекции ще има бол в сериала ни..

Хайде това беше от мен Peace Peace

Прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug

Лили радвам се да те видя  Hug

според мен Мелек ще се познава с Умут/Мерт, защото момченцето е друго ...  Peace

# 176

според мен Мелек ще се познава с Умут/Мерт, защото момченцето е друго ...  Peace

Мелек не се ли познава и с двамата,   Thinking  но Сарпче й се явява батко  Joy затова е играла с Умут  Peace

или пък да се запознават с Умут чак след отвличането му  newsm78  и затова да му подава ръка  newsm78 Joy

а Мелин колкото и да няма общи сцени с батко Чачи, скоро ще се засекат на сета  Wink Peace  Party Party

Ренко, саол за почерпката  Heart Eyes  Party Party  Joy    

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 12:02 от ivva

# 177
  • Sofia, Bulgaria
        Добър ден на всички!  Grinning Hug Hug Hug

Честит празник на всички именници! bouquet

Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

джадъ, какво се кефиш, че работим и ние в събота бе?  Crossing Arms

нека ви е гадно  Mr. Green Mr. Green Joy

забрави за 60 мин, забрави дори за 120  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Аййй,  ooooh! ooooh!  честито на софиянки  Laughing  вземете почерпете  Joy Joy
Честито и на Вяра, Надежда и Любов!
 Hug Hug Party

Иве  Grinning Hug не сме стиснати я  Flutter  Grinning

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 18:34 от Iskra Pandova

# 178
Рени, Искре Hug  благодаря за почерпката  bouquet

Честит празник на София и всички именици!  Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

Grinning Grinning

Чакам Сарп и компания с нетърпение.  Praynig Crazy Ще е приключение за мен!   Peace Grinning  Мисля, че ще им се получи, изглежда да знаят какво правят, имат темпо и посока  Peace Peace Crazy

Peace  2 дни    Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 13:13 от Анонимен

# 179
  • близо до брега на морето
Мераба Hug Hug Hug
Столичанките-Честит празник!
Не остана девойки-на финалната права сме Party
Чета ви и се пуля-докато им оправя заглавията; ще свърши ИЧАРДЕ Joy Joy
Саде нащо ще помним, що да си тормозя кафата яяяя.Пък ако някой ме нерви-ще карам по отличителни белези hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт