ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 30 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia, Bulgaria
Гледах новия вагон-явява се и Ръза (той къв ли ще е).Ади аз продължавам да съм Ичарде Joy Joy Joy Joy-ма никой не мЪ пита кат кардото и Арас hahaha hahaha hahaha

Нито тА питат, Мимкааа  Hug, нито леля са нацъква с теб... кат невидяла...  hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Купонът в Ла Бум тече, очаква се да избумне...  Party Party Party

Браво, само така!  Peace Peace Hug Laughing Laughing Рейтинг имаме ли?  Grinning Grinning Grinning

Лу,това Еджето ли е  Mr. Green

Тази пък е като хамелеон,никога не мога да я позная  Naughty Sick

Снимката от сега ли е  newsm78

# 691

ПП. Ти да видиш, косева пак ме е дебнала да седна на компа и да се включи  Laughing Laughing

love001 love001 love001

Колежке Георгиева  Hug марш и двете на поправка...не заспиват тия хора вкъщи бе, забравили са как се действа в понеделник  Joy Joy Joy

Heart Eyes :

# 692

Heart Eyes Heart Eyes  прекрасник!  Crazy

# 693
Страхотен епизод Heart Eyes

Утре очаквам в рейтинг класацията серията да е в Топ 3 Flutter

аааа, аз мисля да сме ПЪРВИ!  Party Party Party

А така мисля и аз!  Peace Peace Grinning

Ани  bouquet bouquet

Crazy Crazy

# 694
Джадъ, Hug Heart Eyes  хайде да намериш фрагманчето и него да го преведем Peace Peace Peace

Hug Hug Hug

Ани love001 love001 дЖадъ love001 love001

Ето го и превода на фрагмана:

Началникът:В деня на дипломирането си помислих, че наистина ще стреляш по мен..
Дедко: Заедно израснахте, деца, но смятайте тази среща като сбогуване..
Мъжът, който може да е еквивалент на Уолбърг: Това момиче е много опасно, толкова е самонадеяно, сякаш тя е създала малките светове. Някой трябва да й натрие носа..
Мерт: Когато ми се наложи да си тръгна, не допускам нито в живота си, нито в дома си някой, когото да не мога да не напусна..
Началникът: Отсега нататък си сам!
Дедко: Те са овце, а ти си вълк в овча кожа!
Майката: Ако синът ми беше жив, щеше да бъде на твоите години..Казвам ако беше жив, но аз никога не съм вярвала, че е умрял..
Н:Какво говориш ти?
Сарп: Брат ми умря на три години, а аз намерих снимка, в която той е на пет години..

Обаче Ренка  Hug Heart Eyesнаистина липсва тази вечер Sad Sad Sad Sad

Галето  Hug Heart Eyesи тя не можа да се нареди Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 695
Привет, девойки  Hug Hug Hug!

Изгледах епизода. Много силно начало, обещаващо интересна история. Невероятно темпо, страхотна игра , в което не съм се съмнявала   Peace   направо останах без дъх. Ще се гледа , със сигурност  Peace Peace

Не съм ви чела още  , но видях ,че Ани   Hug Hug Heart Eyes и  Лили  Hug Hug Heart Eyes са превеждали в ефир.  Иве Hug Hug Heart Eyes за онагледяването и фрагмана . Обичам ви!

# 696

добре де, може ли да е толкова отвратителна? Развали ми цялото настроение  Sick

и правилно, Вивчо  Heart Eyes Heart Eyes е ухилен Чачо, защото не снима по неин сценарий  Party Party да се маха гнусарка  Sick

не снима, ама й се радва  hahaha hahaha hahaha

За жената в зелено ли говорите/пишете???
Коя е?

# 697
Много хубав 1ви епизод. Страхотна игра на актьорите.

Ани  bouquet LiLiSi  bouquet благодаря ви за преводите .

Очаквам рейтингът за този епизод да е повече от  5 .

# 698
Момичета, аз вече ще ви оставя..Отивам да си гледам не тв-то Сарпче прекрасно Party Party Party Party Party

Спокойна нощ ви желая!
И да не будувате много, че утре ще клюмате на работа Naughty Naughty

# 699
Ако сте ги сложили по-напред се извинявам  за повторението Hug

# 700
    Лу,това Еджето ли е  Mr. Green

Тази пък е като хамелеон,никога не мога да я позная  Naughty Sick

Снимката от сега ли е  newsm78

Мдааа, Искре... от тази вечер е... ма не е най- важната диня в бостана... забрави...  Laughing Laughing

Чачи е голяяяям сладууур...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

и Арас ми хареса

Crazy Crazy

# 701

добре де, може ли да е толкова отвратителна? Развали ми цялото настроение  Sick

и правилно, Вивчо  Heart Eyes Heart Eyes е ухилен Чачо, защото не снима по неин сценарий  Party Party да се маха гнусарка  Sick

не снима, ама й се радва  hahaha hahaha hahaha

да де, радва и се, защото е далеч от него  Mr. Green Mr. Green

И Чачи не е само красив  Mr. Green Той е прекрасен актьор.  Heart Eyes За него каквото и да кажа ще е малко. И останалите ми харесаха, даже повече отколкото очаквах.  Peace
сериала ще е различен от предните Чачови  Party Party Party, което ме радва най-много от всичко.  Peace

ДЕдко наистина е много, много добър, ама ще е чок зор за превод, чок.  Joy Joy
и Арас е добър и момичетата са готини. и полицейския начланик също  е много, много добър.  Peace

Дааа, наистина има прилика в героите на Вуйчо от Езел (поне колкото съм гледала) и Джелал.  Peace

Много съм доволна.  Peace

Лилиииии, благодаря ти за всичко!!!!  love001 love001 love001

# 702
Джадъ, Hug Heart Eyes  хайде да намериш фрагманчето и него да го преведем Peace Peace Peace

Hug Hug Hug

Ани love001 love001 дЖадъ love001 love001

Ето го и превода на фрагмана:

Началникът:В деня на дипломирането си помислих, че наистина ще стреляш по мен..
Дедко: Заедно израснахте, деца, но смятайте тази среща като сбогуване..
Мъжът, който може да е еквивалент на Уолбърг: Това момиче е много опасно, толкова е самонадеяно, сякаш тя е създала малките светове. Някой трябва да й натрие носа..
Мерт: Когато ми се наложи да си тръгна, не допускам нито в живота си, нито в дома си някой, когото да не мога да не напусна..
Началникът: Отсега нататък си сам!
Дедко: Те са овце, а ти си вълк в овча кожа!
Майката: Ако синът ми беше жив, щеше да бъде на твоите години..Казвам ако беше жив, но аз никога не съм вярвала, че е умрял..
Н:Какво говориш ти?
Сарп: Брат ми умря на три години, а аз намерих снимка, в която той е на пет години..

Обаче Ренка  Hug Heart Eyesнаистина липсва тази вечер Sad Sad Sad Sad

Галето  Hug Heart Eyesи тя не можа да се нареди Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 703
Привет, девойки  Hug Hug Hug!

Изгледах епизода. Много силно начало, обещаващо интересна история. Невероятно темпо, страхотна игра , в което не съм се съмнявала   Peace   направо останах без дъх. Ще се гледа , със сигурност  Peace Peace

Не съм ви чела още  , но видях ,че Ани   Hug Hug Heart Eyes и  Лили  Hug Hug Heart Eyes са превеждали в ефир.  Иве Hug Hug Heart Eyes за онагледяването и фрагмана . Обичам ви!

Дани  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 704
hahaha hahaha hahaha ама как си знаех  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт