ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 30 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76

много крив тоя Арас  ooooh! ooooh! Mr. Green

Crazy Crazy

# 77

Crazy Crazy

и аз не го харесвам  Joy Дамлата ми е симпатична  Joy

Чачи е най-най-гюзел  Heart Eyes Heart Eyes ама Сарпчи какво и се обяснява на тази фръцла  Crossing Arms Crossing Arms Joy

Crazy Crazy Crazy

# 78

много крив тоя Арас  ooooh! ooooh! Mr. Green

Crazy Crazy

и аз не го харесвам  Joy Дамлата ми е симпатична  Joy

Чачи е най-най-гюзел  Heart Eyes Heart Eyes ама Сарпчи какво и се обяснява на тази фръцла  Crossing Arms Crossing Arms Joy

Crazy Crazy Crazy

аз си мислех, че е по-готин, ама тц  Sick Sick  Дамлата хич не я забелязвам  Mr. Green  а Бенсула какви бузи извади в тия кадри  Joy Joy Joy Joy

само наЩУ е пЪрфект  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 79
  • Яко в Матрицата...
İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Ани, това да не е озетът?  Thinking

Скрит текст:
Сарп и Мерт учат в Полицейската академия и без да знаят че са братя, стават съперници. Сарп е изгонен една седмица преди да завърши академията от Юсуф - началник на Отдела за борба с отвличанията и организираната престъпност. В деня на завършването Сарп изважда оръжие срещу Юсуф и така започва един съвсем нов живот, който изобщо не е познавал преди. В този нов и мрачен свят най-близкият враг на Сарп ще бъде Мерт - любимецът (зеницата на очите) на Академията.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 16:19 от Reni - BG

# 80
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стайлинга и на мен много много не ми харесва а инак нащо си е супер омазан, мерките казвате  е взел значи ще гледаме либоф има химия между тях харесват ми погледите им.
Поклон пред Тарък, Peace но това е живота
 Heart Eyes

# 81
İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Ани, това да не е озетът?  Thinking

Ми не знам. То нищо ново няма.  Joy И аз го видях в сайта на Шоу.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 16:19 от Ани (Aniska)

# 82
  • София
Скрит текст:

Crazy Crazy

Чачи е най-най-гюзел  Heart Eyes Heart Eyes ама Сарпчи какво и се обяснява на тази фръцла  Crossing Arms Crossing Arms Joy

Crazy Crazy Crazy

Бенг-бенг  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Иекшън тебе, не аШк

# 83
Скрит текст:

Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Бенг-бенг  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Иекшън тебе, не аШк

hahaha hahaha нИдей бе  Stop ами драгия турски зрител иска ашк  Party Party hahaha
Ще има всичко според мен.  Peace И още не съм се отказала от желанието си, сериите да са по 60 минути.  Joy 39 серии по 60 минути - идИално. Да няма време за лАкуми  hahaha

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 16:36 от Ани (Aniska)

# 84
Скрит текст:

Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha нИдей бе  Stop ами драгия турски зрител иска ашк  Party Party hahaha
Ще има всичко според мен.  Peace И още не съм се отказала от желанието си, сериите да са по 60 минути.  Joy 39 серии по 60 минути - идИално. Да няма време за лАкуми  hahaha

Ади бе, тази кога ще махне конеца от чачовия крачол...  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Всичко да има! по много, но най- много Чачи, 60 мин- малко ми се видят...   Crossing Arms Grinning Grinning

# 85
  • Яко в Матрицата...

Твърде много внимание й обръща, за човек който я е отсвирил... Mr. Green Laughing Laughing

# 86
  • София
Скрит текст:

Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Ади бе, тази кога ще махне конеца от чачовия крачол...  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Всичко да има! по много, но най- много Чачи, 60 мин- малко ми се видят...   Crossing Arms Grinning Grinning

така ще има за всички  Laughing Laughing Laughing Laughing и за драгия турски зрител  Peace

# 87

Твърде много внимание й обръща, за човек който я е отсвирил... Mr. Green Laughing Laughing

Тя постоянно му се вре...  Grinning Grinning

А, Вив, нали, нали  Peace Peace  Grinning Grinning

Хубава дрешка за яхта има фръцлата  hahaha hahaha

Скрит текст:

паnтальончето е трепач Grinning

Crazy Flutter Flutter

Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 17:40 от Анонимен

# 88
Eто го фрага или поне част от него.  Peace нещо май се объркаха  hahaha

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

И превода  Hug (Ренка, виж го и ти  Hug Hug)

Мелек: За първи път се чувствам толкова близо до някого.
Ейлем: Ти не правиш всикчо това, за да ме впечатлиш, нали?
Мерт: Срамота е, журналистке. Аз ако ще вървя към някого, вървя директно.

Мелек: Рзумът ми казва: Млъкни, в никкаъв случай недей. Но сърцето ми...
Сарп: И защо си мислиш така?
Мелек: Защото само ти успя да запалиш сърцето ми. И това изобщо не ми харесва.

ама много сериозно тръгват с ашка  Joy Мелек наистина е много, много впечатлена от Сарпчи  hahaha

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 18:41 от Ани (Aniska)

# 89
  • Яко в Матрицата...
Последната реплика на Мелек: И това изобщо не е добре...  Peace

ooooh! ooooh! ooooh! Още в първата серия толкоз шекер, ама изобщо не е добре... Rolling Eyes

Ани, love001  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт