ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 30 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Привееет!  Hug Hug Hug Hug

Колко му требе на човек!

Аничка,  благодарско за новата тема! Както винаги - чудна!  Heart Eyes

Абла,  Hug Heart Eyes да си го ползваш със здраве

# 31
Здравейте  Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Grinning

Мимка, със здраве да си лаптопиш!  Hug Hug Heart Eyes

Неж,  Hug Hug благодаря, сетих се сега, че каза...  Rolling Eyes  ами търся... и излизат...  Laughing Laughing вече съм член  ooooh! на няколко ловно-рибарски съюза....   hahaha

# 32
Цитат
Препоръчвам "Ловен сезон" с Четин и Ръза Peace  Хубава кримка
Нежност,
Заинтригува ме този филм . Ако го Има  с БГ превод ,моля за Линк -онлайн гледане ....
 Предварително Благодаря!

Неж,  Hug Hug благодаря, сетих се сега, че каза...  Rolling Eyes  ами търся... и излизат...  Laughing Laughing вече съм член  ooooh! на няколко ловно-рибарски съюза....   hahaha

Къзлар, пускам линка през телефона.

"Ловен сезон" - 1 част

Във Вбокс Дизилер е качил филма, но на части. Малесеф от телефона си не мога да пусна линк към самата колекция, а само към едно клипче.  Peace   Вие ще трябва да си потърсите и останалите Hug Клипчетата са общо 14 Peace

# 33
Скрит текст:
Цитат
Препоръчвам "Ловен сезон" с Четин и Ръза Peace  Хубава кримка
Нежност,
Заинтригува ме този филм . Ако го Има  с БГ превод ,моля за Линк -онлайн гледане ....
 Предварително Благодаря!

Неж,  Hug Hug благодаря, сетих се сега, че каза...  Rolling Eyes  ами търся... и излизат...  Laughing Laughing вече съм член  ooooh! на няколко ловно-рибарски съюза....   hahaha

Къзлар, пускам линка през телефона.

"Ловен сезон" - 1 част

Във Вбокс Дизилер е качил филма, но на части. Малесеф от телефона си не мога да пусна линк към самата колекция, а само към едно клипче.  Peace   Вие ще трябва да си потърсите и останалите Hug Клипчетата са общо 14 Peace

Grinning Grinning  Благодаря, Нежи,  Hug Heart Eyes  аз открих при Галка на 3 части, ето първата

love001

newsm44 newsm44 newsm44  

Party Party Party Party Party

# 34
  • Яко в Матрицата...
Добро да е утрото и денят ви Hug Hug Hug

Любимото ми кафе Heart Eyes

Добро утро! Party

Стели, Мимка Hug Hug

# 35
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Да ви почерпя и с моето любимо кафенце  Heart Eyes

Ани  Hug Heart Eyes чудна темичка  bouquet bouquet bouquet

Мимка  Hug Heart Eyes със здраве да си го ползваш, голямо удобство е  Peace

Да пожелая успешна нова учебна година на всички ученици, учители и родители  smile3529

# 36
 Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug

# 37
  • Яко в Матрицата...
А някои си почиват Joy Joy

https://www.instagram.com/p/BKZ9VUFjFNM/?taken-by=bensusoral&hl=en

# 38

Баш Батко снима  hahaha hahaha нека почива Бенсула  Joy Joy наЩУ и той почива, ама не прави демонстрации в нета.  Joy аз затова го обичам  Heart Eyes

# 39

голяма фукня  ooooh! ooooh!  голямо нещо. разбрахме, че Баш има яхта, бе къз  Mr. Green

Мерабаааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 40
  • Яко в Матрицата...
Това фукане е, за да не си помислим нещо smile3503 Скоро не очаквам да ги връзват с ашк. А и не е нужно да има собствена яхта ББ-то, наета също върши работа Joy Joy

# 41
Това фукане е, за да не си помислим нещо smile3503 Скоро не очаквам да ги връзват с ашк. А и не е нужно да има собствена яхта ББ-то, наета също върши работа Joy Joy

не мисля, че папараците ще се стреснат от ББ и снимките на Бенсула  Joy Joy чакай да почне сериала и гледай какво става.  Joy

# 42
  • Яко в Матрицата...

не мисля, че папараците ще се стреснат от ББ и снимките на Бенсула  Joy Joy чакай да почне сериала и гледай какво става.  Joy

То ако не е ашк, нямат проблем за ревност от страна на ББ да говорят... Ще има да пишат как я ревнувал от Чачо, само да се целунат в сериала и ще ги погнат за това... Искат ли, ще ги дъвчат за каквото намерят ooooh!

# 43
  • София

То ако не е ашк, нямат проблем за ревност от страна на ББ да говорят... Ще има да пишат как я ревнувал от Чачо, само да се целунат в сериала и ще ги погнат за това... Искат ли, ще ги дъвчат за каквото намерят ooooh!

Понякога направо им се чудя за какво може да се хванат и да разтягат локуми и още повече се чудя как успяват известните да се съхранят сред тези дебнещи лешояди  ooooh! ooooh! ooooh!

# 44

Понякога направо им се чудя за какво може да се хванат и да разтягат локуми и още повече се чудя как успяват известните да се съхранят сред тези дебнещи лешояди  ooooh! ooooh! ooooh!

да, не им е лесно. Но пък от друга страна, това е част от славата.  Laughing

Днес очаквайте активност от Чачо в социалните мрежи. Починал е един от големите актьори на комшиите Тарък Акан. В някои статии преди време пишеха, че Чачо прилича на него в младите му години.  Peace Или може да е било за друг от старото поколение, не съм много сигурна. Както и да е.  Peace

Скрит текст:
Значи правилно съм запомнила  Peace С него са го сравнявали, което е огромен комплимент, защото той наистина е едно от големите им имена - и като актьор и като човек.  Peace И като красавец.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 10:58 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт