ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
# 226

newsm53  нито мигва, нито има нужда да търси очите му, просто знае къде са   Joy

# 227
# 228

Ооо, Бойче  Heart Eyes Hug галиба вече имаш два медала - един отпред и един отзад, да се вижда от всички  Grinning

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 4 са................ Peace Joy Joy Joy Joy  и по един отгоре  и отдолЕ........... Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Голяма си, скица, ей  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ай дано ти дадът малко почивка и се смилят над тебе - галиба как се носят 4 медала  Laughing Laughing Laughing

Бойче,  Hug Laughing  на 19-ти в 19 часа хлопваш кепенците, слагаш 4-те тикви пред вратата, пардон 4-те медала, който иска да си ги нахлузва и да почва тръстиката, ти вече имаш друга работа...   Crossing Arms Grinning Grinning Grinning

Не разбрах само за новия фен клуб... нещо за ЯмОр ли си спомни...  newsm78 newsm78  Grinning

Grinning Grinning Sunglasses Crazy

newsm53  нито мигва, нито има нужда да търси очите му, просто знае къде са   Joy

Аййй, чок романтик... а сме само на 1 еп  Flutter

Във втори кое ли ще научи къде му е?  Crazy Laughing

Crazy Crazy

# 229

Ооо, Бойче  Heart Eyes Hug галиба вече имаш два медала - един отпред и един отзад, да се вижда от всички  Grinning

4 са................ Peace Joy Joy Joy Joy  и по един отгоре  и отдолЕ........... Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Голяма си, скица, ей  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ай дано ти дадът малко почивка и се смилят над тебе - галиба как се носят 4 медала  Laughing Laughing Laughing
 Ами ти.......... Heart Eyes Hug
Не се види почивка от нийде за сега........ Sick  Ама аз съм яка -кака.........  носим сичко........ Wink и от понеделник отнасям и Сарпчи............... smile3534
Crazy

# 230

Бойче,  Hug Laughing  на 19-ти в 19 часа хлопваш кепенците, слагаш 4-те тикви пред вратата, пардон 4-те медала, който иска да си ги нахлузва и да почва тръстиката, ти вече имаш друга работа...   Crossing Arms Grinning Grinning Grinning

Лу, в 20:00 часа  Laughing чак като минем към зимното време ще е в 19:00. Но даже и тогава няма да е нужно, защото преди серията върви озет, който с рекламите трае 1 час.  Joy

# 231
Скрит текст:

Ооо, Бойче  Heart Eyes Hug галиба вече имаш два медала - един отпред и един отзад, да се вижда от всички  Grinning

Joy Joy Joy Joy

Голяма си, скица, ей  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ай дано ти дадът малко почивка и се смилят над тебе - галиба как се носят 4 медала  Laughing Laughing Laughing
Не се види почивка от нийде за сега........ Sick  Ама аз съм яка -кака.........  носим сичко........ Wink и от понеделник отнасям и Сарпчи............... smile3534
Crazy

дур бе  newsm09 newsm09 остави малко Сарпчи и за нас  Naughty Joy

# 232
Привет информаторки! Hug Hug Hug Hug И нови птички са долетели, супер!  Simple Smile

Аз още не мога да задълбая навътре, но след 19-се надявам да съм изненадана приятно, а пък ако съм и размазана, ще е още по-яко. За сега нещо ми липсва, ама не знам какво. Яман след Емир беше съвсем различен, Баръш след Яман също, сега нещо не ме грабва... но като мине понеделник ще е друго, знам си  Praynig Praynig Praynig
Музикалният фон е впечатляващ, относно гласчето Чачово-там съм като хипнотизирана, предполагам, че като мърдащ ще компенсира останалото. Женското присъствие нЕма го коментирам, мнооо зле, съжалявам, да не обидя някого с мнението си...
Прегръщам ви всички сладурани! Heart Eyes
Скрит текст:
Ани, стъкми ли преводаческия екип? Ако има липси - брой ме, ама като резерва, че чок ишим вар

# 233

newsm53  нито мигва, нито има нужда да търси очите му, просто знае къде са   Joy
 Фръцла-фръцла....................ама колко да е................ rotfImbo  до 3 фрагман......... Wink

Що си му набрала на Пончика пак бе Rolling Eyes..............нали уж бяхте стоплили отношенията........... Joy Joy Joy

Лу за фенклуба.............. Mr. Green  Ани каза.............. Joy Joy Joy Joy

# 234

Лу, в 20:00 часа  Laughing чак като минем към зимното време ще е в 19:00. Но даже и тогава няма да е нужно, защото преди серията върви озет, който с рекламите трае 1 час.  Joy

Hug Hug  Peace Ани  Grinning

Да има 1 час да надроби салатка за Трайков, бе, да го приспи, че като я отнесе Сарпчи, или тя него, да няма други грижи...   Grinning Grinning Grinning   Затуй...  19... Heart Eyes

love001 love001

Ааа, Ани, кажи за фенклуба...  newsm78 Grinning Grinning

# 235
Привет информаторки! Hug Hug Hug Hug И нови птички са долетели, супер!  Simple Smile

Аз още не мога да задълбая навътре, но след 19-се надявам да съм изненадана приятно, а пък ако съм и размазана, ще е още по-яко. За сега нещо ми липсва, ама не знам какво. Яман след Емир беше съвсем различен, Баръш след Яман също, сега нещо не ме грабва... но като мине понеделник ще е друго, знам си  Praynig Praynig Praynig
Музикалният фон е впечатляващ, относно гласчето Чачово-там съм като хипнотизирана, предполагам, че като мърдащ ще компенсира останалото. Женското присъствие нЕма го коментирам, мнооо зле, съжалявам, да не обидя някого с мнението си...
Прегръщам ви всички сладурани! Heart Eyes
Скрит текст:
Ани, стъкми ли преводаческия екип? Ако има липси - брой ме, ама като резерва, че чок ишим вар

Белла  Hug Hug
Скрит текст:
стъкмихме екипа.  Hug Hug ама, ако някой се откаже или сме на зор, ще те имам предвид.  Hug Събраха се доста преводачи, значи ще се падат по малко минути и ще става по-бързо и лесно. Надявам се де  Joy Joy

Що си му набрала на Пончика пак бе Rolling Eyes..............нали уж бяхте стоплили отношенията........... Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лу, какво за фен клуба?  newsm78 Правилно се досети, ама не мисля, че ще има такъв  Laughing

# 236
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

Crazy

Немога да оставя и за вас............чесно............ Blush  тук направо ми иде да скокна и да му .............. wash  потника..............  CrazyJoy Joy Joy Joy

# 237
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

Crazy

Немога да оставя и за вас............чесно............ Blush  тук направо ми иде да скокна и да му .............. wash  потника..............  CrazyJoy Joy Joy Joy

smile3512 smile3512 smile3512 ама и ние искаме бе  Joy Joy джадъъ, къде изчезна? Бойчето отнесе Сарпчи .. да му изпере потника  hahaha hahaha

# 238
предаването с изненадите почва в 10 до 13  Mr. Green

Скрит текст:
стъкмихме екипа.  Hug Hug ама, ако някой се откаже или сме на зор, ще те имам предвид.  Hug Събраха се доста преводачи, значи ще се падат по малко минути и ще става по-бързо и лесно. Надявам се де  Joy Joy

Party Party Party  а колко бързо ще става?  Crazy

# 239

Лу, какво за фен клуба?  newsm78 Правилно се досети, ама не мисля, че ще има такъв  Laughing

Joy  Joy  Да, това питах, Ани   Hug Peace Пък, както дойде...   Grinning Grinning

Grinning Grinning Crazy
предаването с изненадите почва в 10 до 13  Mr. Green

Скрит текст:
стъкмихме екипа.  Hug Hug ама, ако някой се откаже или сме на зор, ще те имам предвид.  Hug Събраха се доста преводачи, значи ще се падат по малко минути и ще става по-бързо и лесно. Надявам се де  Joy Joy

Party Party Party  а колко бързо ще става?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт