ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 32 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, ято Hug

Честит празник на всички именици и софиянци! bouquet

Резюме няма ли още? Confused  Ей го къде е понеделник Flutter

А Ръза? Crazy

# 241
предаването с изненадите почва в 10 до 13  Mr. Green

Скрит текст:
стъкмихме екипа.  Hug Hug ама, ако някой се откаже или сме на зор, ще те имам предвид.  Hug Събраха се доста преводачи, значи ще се падат по малко минути и ще става по-бързо и лесно. Надявам се де  Joy Joy

Party Party Party  а колко бързо ще става?  Crazy

няма да става толкова бързо, колкото напоследък са свикнали тук във форума  Laughing

значи ще има аз сонра, аз сонра и ще го излъчат в  1 без 5  hahaha hahaha

Нежи  Hug има нещо като озет, ама ние го имаме в сюжета, който Варна преведе преди месец поне  Joy Joy

# 242
джадъъ, къде изчезна? Бойчето отнесе Сарпчи .. да му изпере потника  hahaha hahaha

неко го изпере, нека   Joy Joy  после като му окачи медалите и влизаме   Crazy Joy

няма да става толкова бързо, колкото напоследък са свикнали тук във форума  Laughing

значи аз сонра, аз сонра и вторник, ама другия  Joy   Mr. Green

# 243
джадъъ, къде изчезна? Бойчето отнесе Сарпчи .. да му изпере потника  hahaha hahaha

неко го изпере, нека   Joy Joy  после като му окачи медалите и влизаме   Crazy Joy

Joy Joy Joy като закачи медалите и атакуваме  hahaha hahaha hahaha

Серията ще е готова, когато .. е готова.  Laughing По времето на ПО никой не даваше зор, мисля, че сега пак ще е така.  Joy Joy

# 244

Мен бързата не ме устройва....... Mr. Green  аз съм на възраст дет ценим бавно и полека.............. Joy Joy Joy Joy  Така че  може и по- другия вторник.............. Hug Hug Hug  когато -тогава............. Hug Hug Hug Hug

Абе Абличка де е..... Rolling Eyes изфука се с новия лаптоп и толкоз............. Laughing Heart Eyes  аз сама ли шЪ са трепя............нека поне тя  hang  Joy Joy Joy Joy Joy

# 245
Серията ще е готова, когато .. е готова.  Laughing По времето на ПО никой не даваше зор, мисля, че сега пак ще е така.  Joy Joy
бъди сигурна  Mr. Green Mr. Green

тая пък била на възраст дет ценяла бавно и полека  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo 

# 246
  • Sofia, Bulgaria

Цитат

Серията ще е готова, когато .. е готова.  Laughing По времето на ПО никой не даваше зор, мисля, че сега пак ще е така.   

Никой за никъде не бърза  Flutter Crazy Crazy Crazy

Ани  Hug зарадва ме  Party Party Party

# 247

Мен бързата не ме устройва....... Mr. Green  аз съм на възраст дет ценим бавно и полека.............. Joy Joy Joy Joy  Така че  може и по- другия вторник.............. Hug Hug Hug  когато -тогава............. Hug Hug Hug Hug

Абе Абличка де е..... Rolling Eyes изфука се с новия лаптоп и толкоз............. Laughing Heart Eyes  аз сама ли шЪ са трепя............нека поне тя  hang  Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
абличка сигурно реди снимките на ашкъмите на новия лаптоп  Party Party само че май бая зор ще видси този сезон, че всичките и ашкъми са на линия .. начело с най-големия  Crazy Crazy Crazy

# 248
Crazy Crazy Crazy
И брадата му липсва.......... Joy Joy Joy

Аблата.......... Heart Eyes  ще забрай че е абла тоз сезон май............ Wink  щот той порасна............ rotfImbo
Ох............ Blush  Лягам си ..............че ...............да идва по бързо понеделник............ Party  Hug Hug Hug

# 249

Неж,  Hug  Grinning   Ръза, Муса, идея нямам имат ли си гаджета, но има една Йозде Коджаолу със същите огромни сини очи като неговите, играе секретарка на Бурак Дениз във филма с Бузлата... ЛНВД - сигурно му е сестра... на Ръза...    Joy Joy Joy  

не разбрах какво стана с татлъмите от толкова приказки и фотки тук  Crossing Arms Joy Joy Joy

хайде лека нощ от мен   Hug Hug Hug

Joy Joy Joy  че да идвал по- бързо понеделник, Бойче  Hug

ПП че и същата фотка си турила  ooooh! ooooh!

ади прибавям и липсващата коса...  hahaha hahaha

love001

love001 newsm53

# 250
Crazy Crazy Crazy
И брадата му липсва.......... Joy Joy Joy

Аблата.......... Heart Eyes  ще забрай че е абла тоз сезон май............ Wink  щот той порасна............ rotfImbo
Ох............ Blush  Лягам си ..............че ...............да идва по бързо понеделник............ Party  Hug Hug Hug

Бойче,  Hug Hug Hug, ще има причина поне да чакаме с нетърпение понеделник, щот иначе го мразим... Joy Joy Joy

# 251

Неж,  Hug  Grinning   Ръза, Муса, идея нямам имат ли си гаджета, но има една Йозде Коджаолу със същите огромни сини очи като неговите, играе секретарка на Бурак Дениз във филма с Бузлата... ЛНВД - сигурно му е сестра... на Ръза...    Joy Joy Joy  

не разбрах какво стана с татлъмите от толкова приказки и фотки тук  Crossing Arms Joy Joy Joy
Лу Hug Heart Eyes
Галиба си права Grinning Актрисата, която играе Чаала (ох, блазе й - толкоз близо до Бурак Crazy ) , се казва Гьозде Коджаолу Laughing Може и съвпадение да е, но доста прилики станаха Laughing

ПП: сега проверих - Ръза и Гьозде наистина са брат и сестра Peace  A синеочко има гадже Crossing Arms

А относно татлъмите - отдавна зарязах Фуки Mr. Green  Гледам само клипчетата и снимките в Инста Laughing

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 23:09 от неЖност

# 252
Скрит текст:

Лу Hug Heart Eyes
Галиба си права Grinning Актрисата, която играе Чаала (ох, блазе й - толкоз близо до Бурак Crazy ) , се казва Гьозде Коджаолу Laughing Може и съвпадение да е, но доста прилики станаха Laughing

ПП: сега проверих - Ръза и Гьозде наистина са брат и сестра Peace

Нежи  Hug Hug Heart Eyes

И аз  проверих hahaha  Peace Peace

Лека  Hug

За татлъмите
Скрит текст:
Днес си пуснах да ги видя татлишковците,  Grinning Grinning  Ти Фуки си го зарязала, ама гаджето на Бурак - не е, не го пуска на Лейля/Пелин и това е! Рюзгяр тъкмо навя и нася Пелин и Инста донесе клипчето на Чачи...  Grinning  Party

# 253
# 254

Общи условия

Активация на акаунт