ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
и само да чуя, че е дебел  Naughty Naughty Naughty Joy

Mr. Green   само малко  Joy Joy  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
ама е адски секси в тесни крачоли  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Joy Joy  Joy Joy

Става!  hahaha hahaha

Heart Eyes Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 10:55 от Анонимен

# 271
# 272
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

Чачи е прекрасник  Crazy
  Ама и Арас е готин  Peace само малко гласът му  Crossing Arms Wink
 Това което е казала Бенсула ме стресна леко   Rolling Eyes какво ли ни чака  ooooh! ooooh! ooooh!
   Вени,Ани благодаря за инфото и разяснението Grinning Peace
 Чакаме превод на интервюто  Flutter Peace

# 273
# 274

джадъъъ, може да има и нещо ново в репортажа по ТВ-то  Stop Joy

гласчето  Crazy Crazy Crazy Crazy  нищо друго  Joy
аз съм мноУ разочарована от тоя Арас  Sick  все го мислех за по-готин, пък той ръб на квадрат  Sick  и на всички снимки ленат до Съвършенството, разваля целия пейзаж  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes

newsm10

Ще му дам шанс на Арас  Naughty , не че ми е много важно  Mr. Green

Привет , момичета  wavey wavey wavey

Вени  Hug , Ани  Hug , зза благите вести  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На хартия е едно  Crossing Arms , ама мърдащ и говорещ Чачко си е друга работа  newsm03

Щом курабийка е настръхнала , аз съм доволна  hahaha hahaha . Отдавна го чакам Чачко да е в лоша компания Mr. Green

А Чачи е много секси с тесни панталони  Embarassed Embarassed и хич не е дебел даже  smile3534

Тамън ми е на мен  smile3521

ДжадЪ Hug , ако не го искаш , вземам го  Twisted Evil , тъкмо по-малко конкуренция
 smile3533

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Ох , бе ....не остана  Party Party Party Party Party

# 275
  • ... да усещаш мириса на море ...
и само да чуя, че е дебел  Naughty Naughty Naughty Joy

М-да, краката му, почти като "писалките" на Серенай  Mr. Green Все едно, че е с майо  #Crazy

Здравейте  Hug

# 276
Привет, девойки!  Hug Hug Hug

И очите му се смеят на това момче, бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Очите, усмивката - това са неща, които винаги забелязвам  Heart Eyes
За бутовете в клин  Laughing Laughing Laughing нема казвам много, щото не съм от тия дето разбират от военна музика  ама признавам си, сгреших не е дебел Чачо - корав е.  

# 277
  • ?
и само да чуя, че е дебел  Naughty Naughty Naughty Joy

Оххххх........
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

На мен ми харесва и Арасчо  Peace Като щастливо нахилено бобърче е...  Crazy Crazy Crazy

Благодаря за новата тема!  Hug  bouquet  Heart Eyes

# 278
  • Яко в Матрицата...

Сладури са и двамата, на мен интервюто много ми хареса - нетипично, "сладко и искрено", както самият Арасчо казва Laughing

Иве Heart Eyes, аз заради това висене на Арас по врата на Чачо питах, дали има гадже Mr. Green hahaha

# 279

Сладури са и двамата, на мен интервюто много ми хареса - нетипично, "сладко и искрено", както самият Арасчо казва Laughing

Иве Heart Eyes, аз заради това висене на Арас по врата на Чачо питах, дали има гадже Mr. Green hahaha
Сладури са  smile3521 На мен това видео и снимките ми харесаха повече от фрагманите  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 280

Mr. Green  разбрах, ама от втория прочит  Joy Joy

Етииии  Naughty  не се бутай м/у шамарите  Naughty  Joy Joy

# 281
  • Дубай
Здравейте сладурки  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладури и двамата и Арас и Чачо и двамата си ги харесвам ,Арас ми е любимец от Века там и беше с къса коса по мъжествен Peace така с дълга много много не ми се нрави.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 282
hahaha hahaha hahaha  как му се подигра  Joy

Party Party Heart Eyes Heart Eyes

# 283
  • Яко в Матрицата...

Много, много сладко интервю, наистина ме изненадаха. И това, че Чачо не пропусна да благодари на феновете, говори що за птица е Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 284
големи хвалби му хвърлихте на туй интервю  ooooh! ooooh!  ади давайте го, да четем, да ви окрадат, да ходят разни търтеи да обясняват, че са го чели на руски  Mr. Green и да сте доволни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт