ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Яко в Матрицата...
големи хвалби му хвърлихте на туй интервю  ooooh! ooooh!  ади давайте го, да четем, да ви окрадат, да ходят разни търтеи да обясняват, че са го чели на руски  Mr. Green и да сте доволни  Mr. Green

А, мога и кусур да му намеря, проблем йок hahaha

# 286
  • близо до брега на морето
големи хвалби му хвърлихте на туй интервю  ooooh! ooooh!  ади давайте го, да четем, да ви окрадат, да ходят разни търтеи да обясняват, че са го чели на руски  Mr. Green и да сте доволни  Mr. Green
smile3502Те сега чакат факс и като го получат Laughing знаейки от нерде-се мятат да разтягат локуми Mr. Green-нищо ново под слънцето.А сега-привет штички аблени Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
  • Sofia, Bulgaria

https://www.youtube.com/watch?v=Zw3BqFNlimU

Не знаех че Чачи и Арал са баджанаци по партньорка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иве,и аз искам да прочета интервюто с превод   Rolling Eyes Whistling

# 288
  • близо до брега на морето
Искре Hug Hug Hug-то всеки иска-ма никой не припира в тая тема.Ти поне се ровиш навсякъде-ония с фен клуба с найлоните не са ли направили нещо Joy Joy Joy и не само те де Mr. Green

# 289
Здравей те wavey
Не съм срещала друг актьор, при който промяната във външният вид, и развитието в актьорската му игра да са толкова осезаеми!
Това интервю, има ли го на друг език, освен турски и руски? Например; български????
Аз, също не харесвам......клина, в който са го напъхали!!! В друга тема се споменава, че съпругата на Къванч Татлъту е стилист на сериала!  За мен, едни класически джинси levis, щяха да са много по подходящи!

# 290
  • Sofia, Bulgaria
Искре Hug Hug Hug-то всеки иска-ма никой не припира в тая тема.Ти поне се ровиш навсякъде-ония с фен клуба с найлоните не са ли направили нещо Joy Joy Joy и не само те де Mr. Green

За мое най голямо учудване не  Mr. Green

Даже и онзи от Теленовите, не го е видял ощи  Praynig Peace Joy Joy Joy

# 291
  • Яко в Матрицата...
Здравей те wavey
Не съм срещала друг актьор, при който промяната във външният вид, и развитието в актьорската му игра да са толкова осезаеми!
Това интервю, има ли го на друг език, освен турски и руски? Например; български????
Аз, също не харесвам......клина, в който са го напъхали!!! В друга тема се споменава, че съпругата на Къванч Татлъту е стилист на сериала!  За мен, едни класически джинси levis, щяха да са много по подходящи!

Здравей! Peace На руски е преведено много добре, може да му се насладиш пълноценно.

Скоро ще са и в някое списание Laughing Party

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 18:41 от Reni - BG

# 292

Здравей! Peace На руски е преведено много добре, може да му се насладиш пълноценно.

Рени wavey
Мииииии newsm78 кат него разбирам този руски Cry наистина не го знам! Не съм го учила!!
Любопитно ми е, в кой университет учи братчето на Чатай??

# 293
Здравей те wavey

рекламното лице на Колинс в Левис  Mr. Green  
Аз го обожавам в "клина", не знам какво си чела  Whistling  а "здравейте" е една дума
Peace

# 294
  • Яко в Матрицата...

Рени wavey
Мииииии newsm78 кат него разбирам този руски Cry наистина не го знам! Не съм го учила!!

Има го и на английски във ФБ страницата Cagatay Ulusoy Worldwide Fans или нещо от сорта Peace

# 295

Рени wavey

Има го и на английски във ФБ страницата Cagatay Ulusoy Worldwide Fans или нещо от сорта Peace

или помоли в другата тема да ти споменат нещо за превод на бг  Mr. Green

# 296
  • Sofia, Bulgaria
Здравей те wavey

рекламното лице на Колинс в Левис  Mr. Green  
Аз го обожавам в "клина", не знам какво си чела  Whistling  а "здравейте" е една дума
Peace

Изпревари ме Mr. Green Wink

# 297
Hug Hug Hug ИНТЕРВЮТО  Hug Hug Hug
Превод: Ренка  love001 love001 love001и аз  Peace

# 298
  • Sofia, Bulgaria

Отивам да го чета,че е доста дълго  Peace Joy

Ренка,Ани благодаря

Знам,че това е част от вашето свободно време заради нас
 незнаещите езика  love001 love001 love001

# 299
  • Яко в Матрицата...

love001 love001 love001 Чичек bouquet

Искре - нали знаеш, че тук се раздават чичеци от специален сорт, вместо благодарности Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт