ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • близо до брега на морето
Кърти плочки и мивки,че и клекала галиба Joy Joy Joy
Мноооо лош,ма му ходи Crazy Crazy Crazy

# 346
# 347
  • Sofia, Bulgaria

Shocked Shocked Shocked Shocked

То че няма сериал в който Чачи да не се е бил с някого няма  Crazy Flutter
Ама тук надмина себе си   #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 348
  • Стара Загора
Не съм писала от доста време, но си ви следя редовно!  Naughty

Ани, страхотна тема! Приятни минути на всички в нея  Hug

Благодаря и за превода на интервюто, отивам да си го чета, за дамите  Hug Hug bouquet bouquet

# 349
Не съм писала от доста време, но си ви следя редовно!  Naughty

Ани, страхотна тема! Приятни минути на всички в нея  Hug

Благодаря и за превода на интервюто, отивам да си го чета, за дамите  Hug Hug bouquet bouquet

ooo, Дени, на какво дължим честта?  Thinking Thinking Joy

# 350
Откачихте, бе  Crazy Crazy ходих да си коригирам поста той останал  15 назад  Joy Joy Joy

Накефих се на макс с тая сцена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Йекшън в турски филм, рядко се получава хубав, но в тези 2 мин и 6 сек съм доволна от видяното

Адиии, да идва утре искаам .

# 351
А да ви видя аз сега... слаб е, а?  Laughing Laughing Ми не е и слава БогУ,  Praynig Praynig ако беше тия мехури около него щяха да го натрошат набърже  Laughing Laughing Laughing

слаб той, виж какво набиране прави да вдигне дупето  hahaha hahaha hahaha

# 352
  • Sofia, Bulgaria

https://www.youtube.com/watch?v=lI4XlQDR9gA&feature=youtu.be

Ама този дет падна в ке...фа кака събра очи  Crazy hahaha hahaha hahaha

Party Party Party Party Party

# 353
А да ви видя аз сега... слаб е, а?  Laughing Laughing Ми не е и слава БогУ,  Praynig Praynig ако беше тия мехури около него щяха да го натрошат набърже  Laughing Laughing Laughing

слаб той, виж какво набиране прави да вдигне дупето  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy зорно

ПП. Бойчето, галиба душа бере сега, като видя в последните секунди на видеото как го натупаха Сарпче  Laughing Laughing

# 354
Нащу шЪ е лудо та шЪ дрънка.............. Whistling Crazy Crazy Crazy как ще го оправдавам не ми стига на акъла............ Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

П.п Мелек да му мисли.................. Party Party Party Party

# 355
Алейкум салям Crazy Party Party Party

Охаа, к'ъв хубав бой спретнаха в кенефа на затвора Heart Eyes  Ей това искам да гледам, а не ревящи и изоставени Флюбени Mr. Green

Е, поне вече знам Йълдъръм какъв ще го играе Laughing  Олекна ми, остана само Гьозде да разбера каква роля ще има и рахатът ми ще е цял hahaha

# 356
  • Яко в Матрицата...
Сега разбрахте ли защо са го опнали в това клинче hahaha hahaha hahaha Още малко и шпагат щеше да направи Party Party Party Страхотен е Сарп Heart Eyes

# 357
Привет на всички!  Hug Hug Hug Heart Eyes Ани, Рени, bouquet bouquet bouquet bouquet благодаря ви за абсолютно всичко, което правите.Специални благодарности за интервюто. bouquet bouquet На Ивето  Hug Heart Eyes и на всички вас за атмосферата.  bouquet Желая късмет на Чачи и на целият екип на сериала.  Peace Не знам дали някой е писал колко ще е времетраенето, но аз намерих ето това тук:
http://tvrehberi.hurriyet.com.tr/program-detay/9723946/icerd

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 255 дакика  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

това е с повторението  Peace

Асе,  Heart Eyes  добре завърнала се   Hug Hug Wink

# 358
  • Яко в Матрицата...
Привет на всички!  Hug Hug Hug Heart Eyes Ани, Рени, bouquet bouquet bouquet bouquet благодаря ви за абсолютно всичко, което правите.Специални благодарности за интервюто. bouquet bouquet На Ивето  Hug Heart Eyes и на всички вас за атмосферата.  bouquet Желая късмет на Чачи и на целият екип на сериала.  Peace Не знам дали някой е писал колко ще е времетраенето, но аз намерих ето това тук:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 255 дакика  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

това е с повторението  Peace

Асе,  Heart Eyes  добре завърнала се   Hug Hug Wink

Асе, привет Hug Hug Hug ама новината за дакиките ми дойде в повече Laughing Laughing Laughing

# 359

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 255 дакика  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Асе,  Heart Eyes  добре завърнала се   Hug Hug Wink

255 цирея да им се появят  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! а бе тия нормални ли саааа

Нема отварям линка, кажете, че е шега и ще почерпя  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт