На море в Гърция 2016 - VI

• 112 280
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 21:15 от nelimarti

# 451
Eми много добре си ги подбрала, браво! (Ама най-добре свали линковете на резервациите си и сложи анонимни линкове на хотелите, все пак е лична информация.)

Откривател,
то на тийнейджърите не им ли трябва само да има добър интернет? Wink

# 452
 EmbarassedПараход,спокойна и засрамена съм,благодаря

# 453
  • София
Благодаря, otkrivatel моите деца са на 17 и 18 години. На нашето море ходят сами, но навън идват с нас. Никога не отказват още едно море на лято с мама и тати!

# 454
  • София
Здравейте,
миналото лято за сефте почивахме в Гърция и много ни хареса. Тази година ще повторим. Проблемът е, че вече имаме малко кученце и възможностите драстично намаляват. Освен това сме 3 семейства с деца + още едно малко куче и май ще се ориентираме към къща под наем. В booking към момента няма особено предлагане на поносими цени. Моля за съдействие къде още мога да търся. Интересувам се основно от ръкавите, както и Олимпийската, но +- 50-100 км. от тези дестинации също е ок. Без острови. Става въпрос за началото на юли /ако има значение/. Опитах с търсачката в темата, но явно не се справих.
Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet

# 455
  • София
Здравейте,
миналото лято за сефте почивахме в Гърция и много ни хареса. Тази година ще повторим. Проблемът е, че вече имаме малко кученце и възможностите драстично намаляват. Освен това сме 3 семейства с деца + още едно малко куче и май ще се ориентираме към къща под наем. В booking към момента няма особено предлагане на поносими цени. Моля за съдействие къде още мога да търся. Интересувам се основно от ръкавите, както и Олимпийската, но +- 50-100 км. от тези дестинации също е ок. Без острови. Става въпрос за началото на юли /ако има значение/. Опитах с търсачката в темата, но явно не се справих.
Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet
Самостоятелни къщи може да търсите в airbnb.com , homeway.com, holidaylettings и т.н.

# 456
  • София
Параход, много ти благодаря.
Изключително щастлива съм, защото букнах 7 нощувки на Скопелос от 24.06 и още 7 на Скиатос от 01.07. Знам, че Скиатос е доста туристически остров, но се надявам да не е голяма лудница началото на юли.
Цената на ферибота и за двата острова също излиза доста прилична  към момента, но все пак е малко рано да купувам билети.
Остава само да сме здрави Simple Smile

# 457
  • София
Самостоятелни къщи може да търсите в airbnb.com , homeway.com, holidaylettings и т.н.
[/quote]

Много благодаря, май на последния сайт намерих каквото ми трябва  bouquet Надявам се че е надежден и мога да платя през него без проблем, доколко е проверен?

Ако някой знае и други варианти ще съм благодарна за информацията  Hug

# 458
  • София
Всички тези сайтове са надеждни. Не се притеснявайте.

# 459
  • София
 Blush да се похваля с прясна резервация на апартамент през Airbnb на остров Евия, Лутра Едипсу  Grinning за 10 дена. Миналата година мислехме острова да бъде нашата дестинация, но в последния момент го оставихме за тази. И сега почвам да се връщам назад в темичката да чета малко повечко за там

# 460
  • София
Blush да се похваля с прясна резервация на апартамент през Airbnb на остров Евия, Лутра Едипсу  Grinning за 10 дена. Миналата година мислехме острова да бъде нашата дестинация, но в последния момент го оставихме за тази. И сега почвам да се връщам назад в темичката да чета малко повечко за там
Перфектно място за пенсионерска почивка през септември.
Не знам как е в сезона, но определено не е моето място.

# 461
Контесата, чудесен план, към коя част на островите се насочи за настаняване? 
Помисли за Алонисос, има дейтрипове много от пристанището на Скопелос (тюлени обаче няма да видите), а през високия сезон е възможно да се разходите и с редовния ферибот, 30 минути е плаването оттам и не е скъпо. На мен този остров много ми хареса.

# 462
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Казвам се Силвия и за първи път пиша в тази тема.

До сега лятото почивахме в Турция, но ... вече се насочваме към Гърция.
Иска ми се почивката да е с минимален бюджет. Спрях се на едно предложение от агенция за хотел Toroneos, Ситония.
Можете ли да ми препоръчате изгодна почивка? И още нещо - подходящо ли е времето според вас от 15,06, за малки деца? Имам предвид температурата на морската вода.

Предварително благодаря

# 463
Лиана, бяхме там преди 2 години. Наистина е доста пенсионерски курорт, но за нас не беше кусур това. Така де, колата си беше с нас и през деня обикаляхме. Вечерно време пък в Лутра-та имаше къде да се разходи човек, да хапне. Но наистина бяхме най-младите по улиците  hahaha

# 464
Силвия, този хотел е с много лоши отзиви, защо се спря на него? Не гледай само цена, да не ти вгорчи почивката. Хубави и сравнително евтини места могат да се намерят много. Държиш да е хотел, в Халкидики, колко евтино търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт