На море в Гърция 2016 - VI

• 112 264
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Питай си хоста. Има си опция за съобщения до него. На мен до тук веднага са ми дърпали парите. Би трябвало да е ясно цената, която гледаш дали е за една нощувка или за всички. Също и за бройката хора.

# 526
  • София
Питай си хоста. Има си опция за съобщения до него. На мен до тук веднага са ми дърпали парите. Би трябвало да е ясно цената, която гледаш дали е за една нощувка или за всички. Също и за бройката хора.

Изпратила съм му съобщение. Чакам да отговори, просто тъкмо си въвеждах данните на картата и се загледах  и видях само следните неща
Check-in Jul 2, 2017   Checkout  Jul 9, 2017
лв...сума x 7 nights    
лв .......сума за 7 нощувки
Service fee  лв1........
Coupon

Total    
лв.........сумата на нощувките + service fee

И никъде не е упоменат броя на гостите. След това се върнах в началната страница и започнах да сменям броя на гостите, а сумата не се промени, дори когато намалих броя на гостите наполовина, което е доста странно  newsm78

# 527
Защо да е странно? Хоста си е сложил цена на помещение, а не спрямо броя гости.
А и съобщението е пределно ясно. Обща цена за 7 нощувки.

# 528
Как е морето на Торони, плитко ли е за малки деца? За плажа май споменавахте, че е хубав Rolling Eyes

Брегът на Торони е един от най-стръмните и дълбоките в тази част на Ситония. Става доста дълбоко на 2-3 метра от брега.

# 529
Как е морето на Торони, плитко ли е за малки деца? За плажа май споменавахте, че е хубав Rolling Eyes

Брегът на Торони е един от най-стръмните и дълбоките в тази част на Ситония. Става доста дълбоко на 2-3 метра от брега.

Много жалко. Благодаря за бързия отговор.

# 530
Здравейте, някой бил ли е в Green Velvet Hotel в Пефкари, Тасос? Мнения,отзиви Simple Smile)) и дали началото на Юни  е топла вече водата там?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 15:49 от megan@

# 531
Ако имаш предвид началото на юни (изяла си букви) - водата на Тасос не е топла според мен в този период.
Хотелът не ми е познат, иначе плажът на Пефкари става, без да е нещо сензационно.

# 532
Ето сайт, в който има информация за температурата на морската вода за всеки ден в последните 7 години - http://seatemperature.info/greece-water-temperature.html . Естествено, в някое плитко заливче може да са били с някой градус нагоре.

# 533
  • София
Хоста си е сложил цена на помещение, а не спрямо броя гости.
Така е наистина, цената си е за помещението и ти пишат колко хора може да побере.
dildes, ако имаш повече въпроси за резервация през Airbnb, заповядай в темичката тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=914805;topicrefid=4

# 534
Ако имаш предвид началото на юни (изяла си букви) - водата на Тасос не е топла според мен в този период.
Хотелът не ми е познат, иначе плажът на Пефкари става, без да е нещо сензационно.
Hug Благодаря,  за началото на юни питам  bouquet!

# 535
И така,отказах се от Криопиги и се спрях на GRAND PLATON HOTEL на Олимпийската ривиера. Пак ни е в бюджета и плажа изглежда много добре. Вие какво ще кажете?

# 536
За Вурвуру бих платила директно. Едно 15 % надолу е. Обикновено искат ок. една нощувка предплата.

# 537
  • София
Здравейте, момичета.

Тази година за пръв път се решихме да ходим на море в Гърция през Септември. Спряли сме се на Вурвуру, тъй като ще сме с бебе на година и половина и искаме спокойна и лежерна почивка.

Избрали сме си две къщи на плажа, които са буквално една до друга:

http://www.4elies.com

и

http://www.studioskarra.gr/

Почивала съм в 4 елиес, мястото е перфектно като за Вурвуру. Студио Карас е на същото семейство, брат ли, сестра ли на собственичката на първото. 4 елиес е по-доброто място. Има разкошна градина. Плажчето е малко, но пък ти е пред вратата. Имай предвид, че мястото се заема светкавично, така че не се чудете много, ако имате и добра цена. Също да кажа,  че на нас ни искаха парите в брой, както е и на повечето места в тоя район, та да сте подготвени с пачката Wink

# 538
  • София
През септември 2016 беше доста оживено в Лутра Едипсу. Имаше и много семейства с малки деца, освен пенсионерите. Ние сме очаровани от красотата на острова. За начинаещи гмуркачи също е прекрасно.

# 539
Евия е ужасно разнообразен остров. Има абсолютно всичко. На север борови гори, на юг чукар и камъняк. Малки скрити плажчета, дълги километрични океански, драматични и трудно достъпни,пясъчни пусти плажове. Отделно е доста нетуристик в по-голямата си част. Няма типична архитектура като на цикладите, но за мен е един доста подценен слава Богу остров. Защото с няколко изключения още тълпите не са като на други места. Аз лично миналата година останах много доволна от юга. Но Лутра Едипсу и за мен не е перлата в короната на това място.

Общи условия

Активация на акаунт