На море в Гърция 2016 - VI

• 112 309
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Ние ще го направим повече за самото изживяване. Става въпрос за Закинтос - плаж Порто Зоро, където прочетох, че могат да се видят корали и рибки. Също така, имало и някакъв вид тюлени. Надявам се да зърнем нещо интересно, пък ако не - поне преживяването ще остане  Laughing

# 406
Тук има някакви цени за Закинтос  http://diving-center-turtle-beach.com/rates.html обаче, не виждам еднократно гмуркане за хора без сертификат, но може да им пишете и да попитате Simple Smile

Ето тук има българска фирма http://www.atlantis-scubadiving.com/bg/ceni-za-daiving-v-gyrcia/

# 407
Тук има някакви цени за Закинтос  http://diving-center-turtle-beach.com/rates.html обаче, не виждам еднократно гмуркане за хора без сертификат, но може да им пишете и да попитате Simple Smile

Ето тук има българска фирма http://www.atlantis-scubadiving.com/bg/ceni-za-daiving-v-gyrcia/

Благодаря ти! Гледам, че в сайта на българската фирма има и курсове за начинаещи с приемливи цени. Ще потърсим направо и намясто, ако нищо не отговорят по имейл.  Laughing

# 408
Обмисляме море в Гърция . Дами препоръчате период и хотел на плажа.
Били сме само на Родос ...

# 409
Обмисляме море в Гърция . Дами препоръчате период и хотел на плажа.
Били сме само на Родос ...

От май до октомври. Хотели на плажа безброй.  Peace

# 410
# 411
  • София
Здравейте, момичета отдавна не съм се мяркала, и все по малко време ми остава да чета.
Влизам с едно питане, ще пътуваме към края на месеца към Волос и там ще се спи една вечер , може ли да ми препоръчате Хотел  Peace

# 412
Привет. Хотел Volos Palace 4* Simple Smile Според мен е най-добър избор за цена-качество, стаята е около 100 лева на вечер с морски изглед, близо до центъра и пристанището. Иначе има и по-евтини хотели .... 1 звезда, 80 лева. Не си струва разликата ..

# 413
Бих помолила турагенти да се въздържат от участие в темата! Благодаря!

# 414
Аз бих помолила да сте по-любезна, и да не се разпореждате кой ще коментира и да предполагате какъв е .. Може би съм тур агент, който взима проценти от резервации през букинг  Laughing Между другото, погледнете хотелите във Волос и се убедете, че това е единственият свестен и го споделих, тъй като съм спала в този град... Вие кой хотел ще препоръчате ?

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 02:00 от TripTip

# 415
  • Варна
Най - важното е да се дават полезни съвети , не е толкова важно кой ги дава.Колкото повече хора пишат , споделят и разказват токова по полезно Simple Smile . Нека всеки който има да сподели нешо хубаво го напише .

# 416
Аз бих помолила да сте по-любезна, и да не се разпореждате кой ще коментира и да предполагате какъв е .. Може би съм тур агент, който взима проценти от резервации през букинг  Laughing Между другото, погледнете хотелите във Волос и се убедете, че това е единственият свестен и го споделих, тъй като съм спала в този град... Вие кой хотел ще препоръчате ?

По любезно от молбата горе едва ли може. Но ако тази молба ви дразни е показателно.  Показателно е и че само вие реагирахте на молбата ми.  bouquet Освен това никъде не препоръчахте резервация през Букинг.  Wink

Петерки, едно е да се пишат полезни постове, друго е новорегистрирал се акаунт да започне историята си във форума директно и само в тиристическия подфорум с подобен тип съвети. Помним много подобни истории на доста потребители. И сме ги коментирали много.

Спирам с темата, като искрено се надявам да нямам дежавю.  Mr. Green Wink

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 09:25 от Анонимен

# 417
Ние вече резервирахме апартамент в Гърция, но ще чета и аз тук. Пуснах нова търсачка сега, в booking-а ми изписа, че цените са 227% по-високи от последното ми търсене. Което беше преди последните атентати в Турция  Rolling Eyes

# 418
В Букинг има много нереална информация. Места, на които знам цените, там са двойни. Просто поне моите познати не искат да работят с Букинг, защото всичко е бяло и трябва да плащат реални данъци. Предпочитат да работят директно или с други посредници.
 За Волос не мога да помогна, отсядали сме само в селата над него. За Солун, ако някой търси апартамент в центъра, целогодишно, мога да препоръчам.

# 419
В Букинг има много нереална информация. Места, на които знам цените, там са двойни. Просто поне моите познати не искат да работят с Букинг, защото всичко е бяло и трябва да плащат реални данъци. Предпочитат да работят директно или с други посредници.
 За Волос не мога да помогна, отсядали сме само в селата над него. За Солун, ако някой търси апартамент в центъра, целогодишно, мога да препоръчам.

Зои, дай апартамента  bouquet Ние това лято бяхме в един много добър. На 5 мин. от кулата.

Общи условия

Активация на акаунт