На море в Гърция 2016 - VI

• 112 206
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да помоля мацката с ник в flickr аница баница да ми пише на лични имам един въпрос  Praynig

# 631
Кимболина, пиши тук, аз съм това.

Salex N2,
Микро, Катийоргис, Потистика, Агиос Йоанис, Хорефто, Папа Неро. Не всички са села, някои са само плажове или малки паланки.

Кашарел,
на 1-ва страница на темата има линкове със стотици места за настаняване в цяла Гърция, особено пък Халкидики, Никити включително!!!

# 632
Кимболина, пиши тук, аз съм това.

Salex N2,
Микро, Катийоргис, Потистика, Агиос Йоанис, Хорефто, Папа Неро. Не всички са села, някои са само плажове или малки паланки.

Кашарел,
на 1-ва страница на темата има линкове със стотици места за настаняване в цяла Гърция, особено пък Халкидики, Никити включително!!!

Много благодаря  bouquet

# 633
  Момичета, моля ви препоръчайте ми място за настаняване в Никити по възможност до плажа за 8 възрастни и 7 деца. Много малко места ви дава в букинг. Още не са отворили вероятно всички. Миналата година само го разгледахме на живо и много ни хареса. Отделно в букинг като дам вила и ми дава цени от по над 15000лв за нощувки.
[/quot
 Royalty Suites,Nikiti-840e-за 7 нощувки,(цената ми е от преди 2 дни,директно изпратена от тях,не през букинг,там както винаги няма места),за стая на два етажа,луксозна.Имахме късмет миналият август да летуваме там,всичко беше на ниво от към база,обслужване и т.н.Плажът пред хотела не става,но наоколо има голям избор.Кръчмите повечето са ок.

# 634

Кашарел,

Все така нервна и неспокойна жена си останала, а аз го отдавах на ненапасналите се хормони през кърмаческия ти период. Благодаря, няма нужда от толкова удивителни.

Повечето от препоръчаните места в Никити за последните 3 години назад в темите са заети за датите ми, затова помолих тук за помощ. От 1ва страница има доста неработещи линкове.

Благодаря отново на всички които ми писаха лични съобщения. bouquet  За сега набелязахме едно място, ако има и други предложения ще се възползвам и от тях.
  Мястото е това http://royalty-suites.gr/  Ако някой има отзиви ще се радвам да сподели Peace

# 635
От 1ва страница има доста неработещи линкове.
С удоволствие ще ги оправя, ако кажеш кои са Simple Smile Предстои редизайн и затова не съм ги поглеждала скоро.

Иначе и други се оплакаха само няколко поста по-назад, че много препоръчани места са заети вече, нормално е, търсенето е голямо, всеки иска да е на първа линия. Особено пък за голяма компания, която иска да е заедно, е възможно да се наложи компромис или с локацията, или с качеството.

# 636
   Ще се наложат компромиси определено. Много хора, много мнения.
 За линковете ако имам възможност ще се включа допълнително за да помогна.

# 637
]

Все така нервна и неспокойна жена си останала, а аз го отдавах на ненапасналите се хормони през кърмаческия ти период. Благодаря, няма нужда от толкова удивителни.

Не че и от такива квалификации има нужда тук   Mr. Green

# 638
  • София
Здравейте,
Тази година ни се иска да отидем на юг, засега гледаме към Йонийско море. Чета, че цените там са по-ниски в сравнение с Халкидики, но като търся, ми намира основно в букинг, а там цените ни изглеждат високи.
Ще СВ радвам, ако дадете насоки къде да търся и дори за конкретни места.

# 639
Здравейте, за това лято си избрахме да почиваме в Олимпиада. Моля, препоръчайте хубаво студио в селцето. Харесала съм Наташа студио, ако някой има информация за него ще съм благодарна да пише. Аз мога да помогна с информация за Татос и Сарти. Благодаря.

# 640
Момичета, при нас везните накланят към Закинтос. Към коя част да се насочким, ако искаме да избегнем тълпите и навалицата, но същевременно мястото да е стратегическо за обикаляне  на острова.Joy
Планираме пътуването за края на юни, началото на юли.
Здравейте,
Тази година ни се иска да отидем на юг, засега гледаме към Йонийско море. Чета, че цените там са по-ниски в сравнение с Халкидики, но като търся, ми намира основно в букинг, а там цените ни изглеждат високи.
Ще СВ радвам, ако дадете насоки къде да търся и дори за конкретни места.
За кой остров търсиш информация, колко човека, какъв тип настаняване? Така зададен въпросът ти е много неконкретен и едва ли някой ще се навие да пише чаршафи за отговор.

# 641
  • София
Здравейте девойки и Петър  Simple Smile
От няколко години почиваме на Халкидики и тази година ни се иска да слезем някъде на юг.
Ще почиваме края на август и сме със сравнително малки деца. Може ли да ми препоръчате с кой остров да направим сефтето?

# 642
Skiatos, Skopelos, Evia

# 643
  • Русе
Много со скочили цените, поне в Северна Гърция. Харесах си едно хотелче, цената беше 70 евро за нощ. Поисках да резервирам, но ми казаха че това била цената за 2016г. За 2017 била 100 евро. Тоест нарастнала е с 30 евро от миналото лято до сега.

# 644
Скиатос май не е много добре за август Simple Smile Аз и двата пътя ходя септември и си е гмеж. Иначе плажовете му са жестоки.
Скопелос и Евия са добри идеи, макар да не са толкова пясъчни като Скиатос. Лимнос, Йонийските също - всичките са ОК.
Евия и Лефкада - имат предимството, че са без ферибот.

За цените - да, има трайно покачване за съжаление! И ако допреди 1-2 г. се усещаше главно на Халкидики заради постоянния балкански наплив, вече е факт и по островите. Както заради растящата данъчна тежест (и проверки), така и заради отлива от Турция - много от тези туристи отиват в Гърция в крайна сметка.
разбира се, по по-отдалечените острови (особено тези с бежанците) и в началото и в края на сезона все още може да се намери много евтино студио, но повечето цени са 15-20-30 евро нагоре.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 15:56 от Параход

Общи условия

Активация на акаунт