На море в Гърция 2016 - VI

• 112 225
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
тази година пак искаме на Халкидики, но сякаш искаме да не сме в Никити, най-вече, за да сменим мястото на настаняване - досега бяхме във Филиана, но искаме да ни е по-широко. Ние сме трима възрастни и едно дете, и минимумът ни е нещо с две помещения.   Във Филиана са две, но тесни и се прескачаме. До плаж пътуваме, но този път ми се иска нещо, до което и наблизо да има хубав плаж. Моите не мога да ги накарам да стъпят на плажа в Никити, не им харесва. т.е. постоянно обикаляме Калогрия, Ковио, Логомандра, Ай Йоанис и т.н.
 Та тази година се чудех за Торони.     Като цяло мечтата ми е да сме на самия плаж някъде, не че ще стоим само на него, но да е като опция поне. Такова обаче не намирам подходящо, освен във Вурвуру, но там не искам.   Сещате ли са за Торони нещо по-просторно като за нас?  Огледах се във вилата към къща Анастасия - вила Изабела, тя е отделна от студията. За 6 човека се води, но са 2 стаи..може да разпитам за цена там.   Сещате ли се нещо друго в Торони (без Вила Мария, Панайота, Сакис)...  За съжаление на повечето места всичко е в еднопространствени студия сякаш, което не ме устройва  Sad

# 676
Изабела е доста скъпа къща  -140 евро беше преди години, според мен идва соленичко за едно семейство. Освен това е на стотина метра от плажа. Иначе е хубава, с отделен двор...

Eто ти в Торони апартаменти с две спални и всички тези са по-близо до плажната ивица от Изабела.
http://www.sunset-studios.gr/new-apartments-back-side-of-sunset-studios.html
http://www.toroni.eu/index.php?option=com_k2&view=item&l … id=74&lang=en
http://www.jolandas-house.gr/en/apartments.php
http://www.feelgreece.com/en/dimitra-toroni

Има и още много, разбира се.

# 677
Изабела е доста скъпа къща  -140 евро беше преди години, според мен идва соленичко за едно семейство. Освен това е на стотина метра от плажа. Иначе е хубава, с отделен двор...

Eто ти в Торони апартаменти с две спални и всички тези са по-близо до плажната ивица от Изабела.
http://www.sunset-studios.gr/new-apartments-back-side-of-sunset-studios.html
http://www.toroni.eu/index.php?option=com_k2&view=item&l … id=74&lang=en
http://www.jolandas-house.gr/en/apartments.php
http://www.feelgreece.com/en/dimitra-toroni

Има и още много, разбира се.

мерси много, Параход!  Йоланда преди много ми беше допаднала, а сега изобщо не ми изскочи като резултат, явно защото букинг не дава наличности за тези дати, но ще им пиша директно. Имаше още една къща, много приятна, с дворче, но не й помня името, ще се опитам да я намеря тези дни, за да ви питам дали знаете нещо от първа ръка за нея.   А 140 е доста, да. До 100 щях да преглътна, ама туй ..Simple Smile

# 678
  • София
tsvetunka, а защо без Вила Мария на Торони (за там съм чувала положителни отзиви)?

# 679
tsvetunka, а защо без Вила Мария на Торони (за там съм чувала положителни отзиви)?

Мисля, че Вила Мария няма двор и имаше още няколко минуса, с които съм я запомнила от коментари на момичета тук. Затова предпочитам да не рискувам. 

# 680
  • Варна
Аз мога да кажа за Ангелос , ако представлява интерес понеже е на самия бряг ,мненията ми са противоречиви ,има плюсове и минуси.До него е Георгиадис -там бяха наши приятели ,хареса ми, имаше и басейн -радост за децата след солената вода, на сянка под дърветата и същевременно на самия бряг,но пък не знам цена newsm78. На Ангелос сме били в апартамент/студио в основната сграда над ресторанта.Без закуска, само нощувка.Много е хубаво дворчето.Стаите-спалня и дневна с 2 разтегателни дивана/ в другото беше спалня и легло на 2 етажа-отделни стаи/.Ресторантът не ни хареса,добре че не взехме закуска-много мизерна,но наблизо има фурна.Таверна "Леон"-много добра.
Ангелос има и някакви бунгала и студиа на втора линия,но не ги знам като условия и цени.Има сайт -Ангелос гардън или нещо такова.Местоположението е чудесно и апартамента ни устройваше,там ни изпратиха наши приятели и с препоръката им ни излезе добра сравнително цена- 60е за септември преди 2-3 години/сега не знам цена/, но честно има по-хубави места в Торони и не бихме повторили.Торони ни хареса , за деца е много удобно,голям плаж,пясък,няма таралежи,приятна крайбрежна алея за разходка,заведения,магазинчета,кафенета.Но много населено,много хора, но то по цялото Халкидики е така,понеже е близо до БГ.Ние останахме няколко дни след 22.09. и като си замина народа беше прекрасно,особенно вечерната разходка Sunglasses.Сарти също ми хареса, а и доколкото съм виждала има доста предложения и за там.

# 681
  • София
мерси много, Параход!  Йоланда преди много ми беше допаднала, а сега изобщо не ми изскочи като резултат, явно защото букинг не дава наличности за тези дати, но ще им пиша директно.

Мисля, че Вила Мария няма двор и имаше още няколко минуса,

На практика и Йоланда няма двор. Има нещо символично. Не случайно за единствената снимка на двора са използвали този "крив" обектив. Няма как иначе да се хване от толкова късо разстояние. Laughing Всъщност е алея покрай сградата, колкото да мине 1 кола, а сградата е леко навътре някъде по средата и затова изглежда все едно има дворче. Но това са не повече от 2-3 метра разширение. Подозирам, че в сезон по въпросната алея паркират колите на почиващите, защото на уличката пред къщата няма много място. А и отпред вместо ограда, има гаражна врата.

Освен това на снимките обзавеждането изглежда много луксозно, а всъщност е съвсем обикновено. Останахме доволни, но бяхме единствените клиенти. В сезон със сигурност ще е много шумно. Иначе бяхме платили стая за трима, а ни настаниха в апартамент. Много ни хареса този жест. Йоланда е много мила жена. Основният ѝ език е немски и предпочита да комуникира с немско говорещи.  Grinning

Сетих се, че в края на май беше пълно с комари. На практика от балкона не се възползвахме. Дори от много бързото отваряне на мрежата, за да преминем, стаята се пълнеше с комари. Sad

# 682
мда, като разгледах Йоланда, изпитах подобно съмнение за двора и аз...Ангелос се сетих, че ми е познато от някъде и пуснах сърч... има много негативен коментар за него, подкрепен после и от друго в badholiday. Не знам дали е вярно де. Ще проверя и в Toroni Dreams.

Открих онова, което бях забравила как се казва -House Evristhenis 1. Някой има ли инфо за него?

# 683
  • Варна
мда, като разгледах Йоланда, изпитах подобно съмнение за двора и аз...Ангелос се сетих, че ми е познато от някъде и пуснах сърч... има много негативен коментар за него, подкрепен после и от друго в badholiday. Не знам дали е вярно де. Ще проверя и в Toroni Dreams.

Открих онова, което бях забравила как се казва -House Evristhenis 1. Някой има ли инфо за него?

О, да и аз ги харесах много... Heart Eyes , би ли написала цени и инфо,ако решиш да питаш за там.По-назад са почти на трета линия ,но пък е много зелено и сигурно спокойно, не е задължително човек да е на брега,нали за това се ходи на плаж Grinning

# 684
Точно за Евристенис идвам с коментар. Били сме преди време, сега гледам, че условията са се подобрили. Много приятни домакини, страхотно дворче, колите стоят отвън, под текстилен навес (така ли му се казва  Rolling Eyes ). Ние спахме за 35 евро на нощ преди време с цени на място. Сега обаче времената са други. Като цяло препоръчвам и бих се върнала  Peace

# 685
Аз искам да ви запитам нещо много съществено, макар и дави прозвучи хипохондрично /не, че не е така де  Mr. Green/. Та ние със синковеца, не сме имали до сега почивка без да се тръшнем болни.....понеже знам от леля, която от години е в Атина, че медицинските услуги са много скъпи, как решавате този проблем. В Турция ни е било спокойно, понеже веднага идват в хотела, прибират ни и ни водят в клиниката и съответно, благодарение на застраховката, не ни вземат и стотинка.

# 686
  • Пловдив
Искаме да идем в Керамоти около 10 юни Simple Smile Искам да ви попитам какво е времето през юни, температурата на водата ... Какво интересно може да се види в този район или по пътя към Бг  newsm78

# 687
  • София
Аз искам да ви запитам нещо много съществено, макар и дави прозвучи хипохондрично /не, че не е така де  Mr. Green/. Та ние със синковеца, не сме имали до сега почивка без да се тръшнем болни.....понеже знам от леля, която от години е в Атина, че медицинските услуги са много скъпи, как решавате този проблем. В Турция ни е било спокойно, понеже веднага идват в хотела, прибират ни и ни водят в клиниката и съответно, благодарение на застраховката, не ни вземат и стотинка.
Европейски здравни карти + медицинска застраховка. Така го решаваме "проблема".

# 688
Кой е този плаж Агиос Георгиус?

Глупости пиша.  Embarassed Акти Христи е плажът, а Агиос Георгиос е най-близкото село.

Биби, а ти твърдо държиш на северна Евия ли? Да знам какво да пиша.

# 689
Искаме да идем в Керамоти около 10 юни Simple Smile Искам да ви попитам какво е времето през юни, температурата на водата ... Какво интересно може да се види в този район или по пътя към Бг  newsm78
Лично за мен по пътя Керамоти-Бг няма какво интересно да се види. А изобщо Керамоти е скучна работа. За температурата на водата има един сайт, с данни от минали години, мисля че го има на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт