Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 340

• 59 406
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Момичета, срещата за РД на Енгин с феновете, ще е преди новия проект. Ще ни представи още разкази - ред е на два. В края на октомври и края на декември. Така, че ще имаме емоции. А и новините около проекта ще се пооткрехнат... Чакат ни хубави дни.

# 466

Засега.В полусянка.

# 467
  • Пловдив

Отивам да си откъсна няколко чушлета от градината на Текин. За салатка... Другото от вас.
Скрит текст:

# 468

Лодос се оказа голям глезан.

А това кученце пък беше с едно особено име... и фигурираше на етикет на вино...

# 469

Днес, нали е денят на Керим. Heart Eyes

# 470
  • Пловдив

Помните ли? Благотворителна вечер заради земетресението във Ван 2011 г. - 7,2 по Рихтер.
Енгин си е същия, не остарява.
................
Марта, името му бе Хулуси.

# 471

http://www.vbox7.com/play:a60e611920

Керим и Фатмагюл ще ни попеят.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 11:10 от mari52

# 472

Лека да е. smile3524

# 473

Момичета  Two Hearts  лека нощ и красиви сънища.

Целувка от Керим.
newsm03

# 474
  • Пловдив

По една възглавничка за спокойни сънища.

# 475
   Добро утро в петък! Хубав и успешен последен септемврийски и работен ден от седмицата да имате!

Алпер Тюреди кани всички на благотворително събитие ,може би футболен мач ако не се лъжа на 8 октомври  newsm78 Има известни имена , Енгин не е в списъка ,ама знае ли човек ...

Адмирации за ентусиазма и упоритата работа на Алпер да помага на болните деца  newsm20

В очакване да разберем коя е новата партньорка ,слагам тези две слънчеви усмивки и кафенце да ви е усмихнат целия ден  Hug

Скрит текст:

# 476

Добро утро момичета   Two Hearts Араселия  Two Hearts

Кога беше понеделник, кога стана петък - казах ви, че времето си върви доста бързичко.

Араселия  Two Hearts ни е поднесла сутрешното кафенце в комбинация с много интересна новина. Не съм запозната и въобще не са ми познати имената изписани в дясната страна /дали не са професионални футболисти/. В лявата разпознавам не повече от 5-6 имена. Наистина Алпер прави всичко възможно да събере пари с които да помогне на болните деца. Адмирации и от мен. smile3501

Момичета  Two Hearts знаете си - работете по-бързо, така и почивните дни ще започнат по-рано.

Дали да очакваме неочакваното - някоя нова снимка на Енгин  Thinking

# 477
Добро утро,

Да ви върви на усмивки... Heart Eyes

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 478
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. От мен един красив мъж. Да видим какво ще ни донесе последният септемврийски ден. Да е успешен.

# 479

И аз - Керим и Йомер. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт