Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 340

• 59 407
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

Carolina Acosta-Alzuru е от Венецуела, но е професор в USA - в университет UGA, специалност - изучаване на теленовели. Теленовелите са й обект на изследване.
Тази снимка я слагахме преди няколко дни - пред студентите, лекция с материали от КРА.
Слагам линк от инстаграма й. Посочва с пръст във видеото популярността и обичта на феновете към Елиф и Йомер в глобалната общност. Видеото е от 23 септември 2016.

Линк: https://www.instagram.com/p/BKsuVVtBmnc/?taken-by=caa2410

# 451

Тази снимка ми стопля душата, колко са сладки Heart Eyes

Здравейте, Енгинки! Hug Постоянно ви чета, но не ми остава много време да пиша и ви благодаря за всички новини, които веднага се улавят от Мариянка и за отличните умения на Мартичка да разконспирира всичко за нула време.
Вече усещам, че наистина нещо се готви и скоро наближава бомбата да избухне ,просто се надявам да е тези дни, да излезе вече дългоочакваното потвърждение от г-жа Дурак. Нямам търпение момичета, толкова много вече искам да гледаме Енгин в нов проект.
На новите снимки, където са ги снимали папараците в колата е невероятно красив, но си личи че е ядосан разбира се, не му е приятно нахалството им да го снимат. Разбира се веднага като видят жена, трябва да е приятелката му ,но добре че феновете бързо откриват истината...
Приятен ден на всички от мен и си чакаме новини и снимки, които знам че ще имаме скоро в изобилие....
Дано да е истина, че и Серенай е подписала и скоро да приветстваме новата екранна двойка Simple Smile

# 452
В четвъртък - Керим и Фатмагюл.

Цитат
Тази снимка ми стопля душата, колко са сладки

newsm10

# 453
  • Пловдив

Ако Енгин и Серенай ще си партнират в общ проект, то вероятно след 21 октомври ще се появят новини. Защо? Ами тогава е премиерата на филм с нейно участие. Помним как бе и с КПА. В деня на премиерата на МСП, вече говорихме за КПА. Е, слухове и снимки се появяваха. Както и в момента.
А е възможно и ново интервю с Енгин да ни донесе новината - както сп. Космополитан. Два месеца преди началото на КПА вече твърдо знаехме за сериала.

# 454
здравейте , момичета. wavey
И понеже е денят на КВФ, един красив Керим.

Марианка  Two Heartsчакахме една година ,остана малко ще дочакаме, това ни остава на нас феновете.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 14:59 от mari52

# 455
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=XGdoLrlYSHk

Какво си говорят двете водещи? Дамата в наше дясно е Бирсен.
Бирсен започва с това, че той е джентълмен.

После казва, че вчера съжалил, въпреки че излиза рядко, защото винаги се старае да пази личния си живот и никога не го обсъжда.

Никога не си вдига телефона на медии. Например, преди пускане на някаква новина, те обикновено му я пращат на съобщение, за да потвърди, че е вярна, но никога не получават отговор.

Другата дама казва, че знае как го преследват медиите, но той нехае и просто им отговаря учтиво; че тя лично го е срещала няколко пъти; че има хора, които дори да не се държат лошо с теб, те гледат така, че те карат да се чувстваш неудобно, но Енгин е различен, държи се много почтително.

Добавка: забравих да спомена, че втората дама каза, че много харесва погледите на Йомер.
Скрит текст:
Birsen starts by saying that he is a gentleman :wub:

She said that he said he regreted Yesterday because he seldome goes out as he always tries to protect his private life and never talks about it..

he never opens his phone for media..for example the press text him before releasing any news, to check if it's correct, but the reply never comes..

the other lady says i know press chase him, but he doesn't care about them and just talk nicely..i even met him accidentally a number of times..there are people even if they don't do something, their looks make you feel uncomfortable..but Engin is different, he is a very respectable man..

Edit: i forgot to say that second lady loves Omer's look as well

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 15:07 от mariana51

# 456

https://www.youtube.com/watch?v=XGdoLrlYSHk

Какво си говорят двете водещи? Дамата в наше дясно е Бирсен.
Бирсен започва с това, че той е джентълмен.

После казва, че вчера съжалил, въпреки че излиза рядко, защото винаги се старае да пази личния си живот и никога не го обсъжда.

Никога не си вдига телефона на медии. Например, преди пускане на някаква новина, те обикновено му я пращат на съобщение, за да потвърди, че е вярна, но никога не получават отговор.

Другата дама казва, че знае как го преследват медиите, но той нехае и просто им отговаря учтиво; че тя лично го е срещала няколко пъти; че има хора, които дори да не се държат лошо с теб, те гледат така, че те карат да се чувстваш неудобно, но Енгин е различен, държи се много почтително.

Добавка: забравих да спомена, че втората дама каза, че много харесва погледите на Йомер.
Скрит текст:
Birsen starts by saying that he is a gentleman :wub:

She said that he said he regreted Yesterday because he seldome goes out as he always tries to protect his private life and never talks about it..

he never opens his phone for media..for example the press text him before releasing any news, to check if it's correct, but the reply never comes..

the other lady says i know press chase him, but he doesn't care about them and just talk nicely..i even met him accidentally a number of times..there are people even if they don't do something, their looks make you feel uncomfortable..but Engin is different, he is a very respectable man..

Edit: i forgot to say that second lady loves Omer's look as well
smile3525Благодаря за превода.

Харесва ми беседата им.Опознават го, както и ние.Непреклонен, относно тях.Сигурно не е случайно отношението му.

# 457

Здравейте момичета  Two Hearts

Мариянка  Two Hearts благодаря за видеото.

Хармония  Two Hearts те хубаво го опознават, ама тези  които бяха писали разни неща без да разпознаят хората с Енгин си бяха направо за критика.

Каталея  Two Hearts Мари52 Two Hearts

# 458
  • Пловдив

Ех, че хубав Енгин. Със сегашната визия, като че ли по-младее. Без брада и мустаци.

# 459

Ех, че хубав Енгин. Със сегашната визия, като че ли по-младее. Без брада и мустаци.

На мен ми е хубав всякакси...  newsm03

# 460
   Добър вечер,дами!

Мариана Hugблагодаря за клипа с предаването и превода  bouquet При всеки такъв коментар забелязвам, че журналистите говорят с уважение и дори страхопочитание за Енгин, независимо,че бяга от тяхното внимание все пак оценят постиженията и таланта му и не говорят с неприязън  smile3521 Налага се мнението, че той е различен  от повечето си колеги като начин на живот и приоритети и си е спечелил респекта ,с който говорят за него  Peace Да не забравяме, че дамите са жени , а на този чар и харизма как се устоява  newsm78 Simple Smile

Аз много харесвам Йомер, но без брадата определено младее, щом като се е доближил до визията си от 2012г  bowuu newsm10

# 461

Още малко Керим. Всъщност "КВФ" като брой серии си беше доста дълъг сериал. Затвори, болници, отвличания... и прочие "задължителни" елементи.

Една история може да се разкаже и в много по-кратък вариант.

Сега си мисля, че ако действително Енгин направи нов сериал и той започне януари/февруари и няма прекъсвания - значи някъде около 20 серии. И както ги правят дълги, та предълги по 2 часа и кусур... това са си над 40 чисти снимачни часа. Колко нещо може да се вмести и разкаже.

Та, значи премиерата на филма на Серенай е на 21.10. - ако имат общ проект с Енгин, може би той да се появи на галата... А? Ама то ей го къде е 21.10 - още три пъти ден на "КРА" и "КВФ" съответно Йомер и Керим, ще имаме поне една седмица вълнения с предстоящата среща на фенове с Енгин... после може да има и други някакви новини и снимки...

# 462

Ох, Марта_49. HugДобре ги правиш сметките.Нищо, че има едно "ако".

# 463

Ох, Марта_49. HugДобре ги правиш сметките.Нищо, че има едно "ако".

Хармония  Two Hearts  ти не усещаш ли колко бързо върви времето или може би е така за мен. По всяка вероятност защото работя на смени в строго определен график - сега зная как ще съм до края на октомври т.е месецът е отброен вече. Пък знаеш ли как се "лъжем" - ха да мине това нощно и другото, тези съботни и неделни... и той месецът свършил. Затова съм по бързото разпределение...  newsm53

Да добавя и аз  щастливите младоженци Керим и Фатмагюл - истински при това, с истинска сватба и всичките произтичащи от това обичаи.

https://www.youtube.com/watch?v=xNxFsWtm1i0

# 464
    Две прекрасни усмивки  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт