На море в Турция - тема 46

• 174 594
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ето така се прави,браво,Щефи,харесвам такова обективно мнение,поздравления Hug

# 676
Благодаря, esstela  Simple Smile  Чудесна почивка имах благодарение и на твои мнения в темата:)

# 677
  • Варна
Благодаря, esstela  Simple Smile  Чудесна почивка имах благодарение и на твои мнения в темата:)

Радвам се и се надявам да има  повече доволни хора,всъщност го пожелавам на всички Hug

# 678
  • София, България
Щефи, страхотен разказ! Много ти благодаря! И снимките са много хубави. Много ми хареса, че си дала и положителните и отрицателните страни максимално обективно. Била ли си друг път в Турция и ако да кой хотел ти е харесал най-много?

# 679
Мона Лиза, нямам опит с хотелите в Турция  
Kefaluka, Thor Luxury, Vogue -Бодрум    Dragon Royal - Сиде и сега Titanic

Първо място по време и на сърце Кефалука:)

Сега мечтата ми е Regnum, но времето ще покаже. Дето вика мъжа ми "ти, така нещо аха, чуваш ли се" Laughing

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 18:10 от Щефи

# 680
  • София
Щефи, прекрасен разказ Hug И изключително полезен с подробностите, които си описала.
Много се радвам, че пътуването Ви е било толкова спокойно, а почивката чудесна Peace

# 681
Щефи адмирации за разказа и снимките. От доста време никой така в стил Роже не е представял своята почивка  bouquet bouquet bouquet

# 682
  • Варна
Браво на Щефи , дано и други пишат така Simple Smile.

# 683
Здравейте!
Много сте ми полезни и интересни и най-вече страшно зарибяващи с тези разкази  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миналото лято ни се размина морето в Турция, надявам е това лято най-после да успеем да отидем на така желаната семейна почивка в Турция /за 1 път ще ни е/

Така ..тъй като с ме с 2 деца /на 1,6г и 7,6г/ мислим.че най-близката дестинация е най-уместна в случая и за това погледнах 1 стр и коментарите, особено тези от 2016г за Кушадасъ, макар и малко комерсиален, според мен, прочитайки мненията ви за TUSAN  Beach Resort просто се влюбих.  Heart Eyes

Още не мисля на 100% за резервация, но ме блазни да спестя някой лев и да се пробваме сами да си запазим хотел, през сайта им. Вчера го поразгледах и сравних със цените предлагани от ТА и имаше разлика от около 500лв, но това много грубо казано, защото аз доста рових, натисках...
Но като сме за първи път и с 2 малки деца,  нз дали ще се оправим и с резервацията на самолетни билети и трансфер...дали си заслужава да рискувам, ще го обмислим сериозно. Мъжът ми обаче твърди че по разни оферти /всички оферти/ имало много изгодни почивки, но мен ме навява мисълта,че не са от най-хубавите, или периода за който сме гледали се разминава,а то е от голямо значение  Simple Smile

Роже, ако може да споделиш къде запази самолетни билети, много евтини ми се видяха  Hug

Извинявам се за глупавия си пост, но съм още доста зелена  Blush

# 684
Благодаря, ви!  Пожелавам на всички ни точния избор на хотел и приятни емоции след почивките:)

Роже, времето тече бързо. Ще чакам подробности за Aska:)

ani-ali, самолетните билети на Роже и моите последно са от Пегасус. По-евтини са колкото е по-рано във времето

# 685
  • Варна
Ani-ali , на първата си почивка отидох , започвайки от февруари всеки ден да си отделям по 10 лева  Mr. Green
Друг вариант е туба от вода , десет литрова събира 3500 лв монетки от един лев,сега вече можеш и по два да събираш,хехе Peace

# 686
Здравейте. Направихме си резервация за август в един новооткриващ се през април хотел в Кушадъсъ -  "KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT" . Знам, че има риск, но ако има някой опит с почивка в новооткрит хотел, моля да сподели. Хубав ден на всички.

# 687
Направихме си резервация за август в един новооткриващ се през април хотел в Кушадъсъ - "KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT". Знам, че има риск, но ако има някой опит с почивка в новооткрит хотел, моля да сподели.
От хотел до хотел има разлика. Мисля, че няма място за сравнение, но миналата година имаше доста голяма група в новооткрития Акуасис Дидим. Провери на първа страница мненията им. Оплакванията са, че няма зеленина и малко куца стиковката между персонала.

А защо избра този хотел?

Четох много добри отзиви за новооткрития миналата година хотел Сунис Ефес в Кушадасъ (Йоздере). Потърси мнения и за него. Той повече съвпада като ценови клас с KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT.
Скрит текст:
Много го заглеждах Сунис, но не успях да се отърва от усещането, че лятото ще започнат да строят на празния парцел до него.

# 688
Някой с предложение за нощувка в Олудениз

# 689

А защо избра този хотел?

Както предположи се ориентирам към хотели от класа на "Сунис Ефес Роял", но миналата година бяхме там. От друга страна, пък не ми е удобно пътуването до Анталия с автобус. Със самолет от провинцията е необходимо да има паркинг за колата някъде в София...и така Simple Smile. Агенцията с която пътувам ми каза, че са с ексклузивни права за Корумар Ефесус бийч и ни устройваше цената, която ни дадоха. Въобще ... харесваме нови хотели и затова решихме. Благодаря за снимките, qq50. Аз гледах и един клип от миналата година. Дано си спазят сроковете. Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт