На море в Турция - тема 46

• 174 403
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
За лунапарка не мога да кажа,че внука се беше взел за голям и тази атракция я подминавахме.
Само да допълня за следващото лято децата са до 14.99г.
В сайта на Турс клуб цените са за деца до 13,99 г. Кой ти каза, че са до 14,99?
Мен ме вълнува този въпрос, тъй като синът ми през юни навършва 14 г. Не можем да отидем преди да ги навърши, тъй като е седмокласник. Евентуално ще е през септември, а тогава вече ще е над 14 г.
Децата са до 13.99

# 226
  • Монтана
Предложение за хотели за деца на 15 год

# 227
Аз все гледах таблиците с цените и като видя, че в даден хотел голямата не е дете го подминавах,  но тези дни като се загледах поне в няколко хотела разликата между 2 в и 2 д или 3в и 1д  е минимална около 30 - 40 лв за четиримата. Пак с уточнение за по- нисък клас хотели

# 228
В мармарис тази година Идеал прайм имаше оферта за деца до 15г ако не се лъжа и то на сносна цена.

# 229
Здаравейте, има ли някой пътувал за Турция за почивка с фирма Метро, видях че имат собствени автобуси и предлагат оферти за Турция, но дали са коректни.Търся агенция която предлага почивки до Турция но да имат техни си автобуси и да тръгват от София, по скоро се интересувам за Мармарис и Анталия в района на Сиде.

# 230
Не знам такава фирма въобще дали има , хем да има автобусите и хем да е туристическа агенция newsm78. Но ако се обърнеш към Турс клуб те са ТА и наемат хубави автобуси за района на Анталия . Въпрос на избор . Те даже си пуснаха вече обявите за ранни записвания - 2017г.

# 231
Метро са една от най големите фирми  в европа и най вече в Турция за автобуси. Имат уникални автобуси , но не знаех , че се изявяват и като туристическа агенция.

# 232
# 233
  • Самоков
Здаравейте, има ли някой пътувал за Турция за почивка с фирма Метро, видях че имат собствени автобуси и предлагат оферти за Турция, но дали са коректни.Търся агенция която предлага почивки до Турция но да имат техни си автобуси и да тръгват от София, по скоро се интересувам за Мармарис и Анталия в района на Сиде.

Аполо използват тези автобуси също.

# 234
Извинявам се за допуснатата грешка от моя страна-децата в „Лонисера“ са до 13.99.За пързалките,моя внук е на 12г и ползва пързалките за големи /възрастни/
Тези пързалки,които са към детските басейни са за по-малки деца.Имаше и два басейна  с по една пързалка-единият е точно пред входа на централния корпус,а другия е на 20м от него в посока рецепция-при него има наклон на басейна има по-плитка част и постепенно става по дълбок-според мен е доста спокоен и може да се ползва и от по-малки деца.Има шезлонги и чадъри и маси и столове от ратан.Там не видяхме повече от 4,5 човека.в централния корпус на старата Лонисера има закрит басейн и шезлонги край него-не е голям ,но ако навън завали върши работа.при нас за 2ч преваля и го ползвахме.В новата „Лонисера“ също има закрит басейн.

# 235
Аз не знам транспортната фирма METRO да е станала туристическа newsm78 , може някой фирми да наемат ??? техни автобуси но от 7 пъти почивки в Турция , как един път не видях автобус на фирма METRO и отпред на стъклото да пише Анталия или Дидим или някой друг турски курорт. А пише само София - Истанбул , или София- Измир . Но тази година имах щастието да пътувам с ТА Турс клуб и автобусите които бе наела бяха комфортни и луксозни , имаше и телевизори на гърба на седалките .Така и не се усети пътуването . Питайте , обсъждайте и въпрос на личен избор е изборът на ТА .

# 236
  • София
Аз не знам транспортната фирма METRO да е станала туристическа newsm78 , може някой фирми да наемат ??? техни автобуси но от 7 пъти почивки в Турция , как един път не видях автобус на фирма METRO и отпред на стъклото да пише Анталия или Дидим или някой друг турски курорт. А пише само София - Истанбул , или София- Измир . Но тази година имах щастието да пътувам с ТА Турс клуб и автобусите които бе наела бяха комфортни и луксозни , имаше и телевизори на гърба на седалките .Така и не се усети пътуването . Питайте , обсъждайте и въпрос на личен избор е изборът на ТА .
Не всички, моля-моля, не подвеждайте аудиторията. Част от автобусите на ТА са били луксозни, с телевизорчета на седалките. Аз също пътувах тази година с Турс клуб, но нямаше телевизори - нито на отиване, нито на връщане.

# 237
  • Русе
Не всички, моля-моля, не подвеждайте аудиторията. Част от автобусите на ТА са били луксозни, с телевизорчета на седалките. Аз също пътувах тази година с Турс клуб, но нямаше телевизори - нито на отиване, нито на връщане.
И аз така. Не се оплаквам, де. Peace
Но по-горе Paperina писа, че тези автобуси пътуват за Анталия. Не сме избрали правилната дестинация, за да пътуваме с луксозен автобус Wink

# 238
  • Варна
Да вземем да преименуваме темата,а? Crossing Arms

# 239
Да вземем да преименуваме темата,а? Crossing Arms

Темата отдавна е преименувана /поне негласно/. Професионалистите тук нека не подценяват аудиторията. Wink

Общи условия

Активация на акаунт