На море в Турция - тема 46

• 174 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз не знам транспортната фирма METRO да е станала туристическа newsm78 , може някой фирми да наемат ??? техни автобуси но от 7 пъти почивки в Турция , как един път не видях автобус на фирма METRO и отпред на стъклото да пише Анталия или Дидим или някой друг турски курорт. А пише само София - Истанбул , или София- Измир . Но тази година имах щастието да пътувам с ТА Турс клуб и автобусите които бе наела бяха комфортни и луксозни , имаше и телевизори на гърба на седалките .Така и не се усети пътуването . Питайте , обсъждайте и въпрос на личен избор е изборът на ТА .
Не всички, моля-моля, не подвеждайте аудиторията. Част от автобусите на ТА са били луксозни, с телевизорчета на седалките. Аз също пътувах тази година с Турс клуб, но нямаше телевизори - нито на отиване, нито на връщане.
И аз така. Не се оплаквам, де. Peace
Но по-горе Paperina писа, че тези автобуси пътуват за Анталия. Не сме избрали правилната дестинация, за да пътуваме с луксозен автобус Wink
Питай Paperina гр. Сиде, гр. Манафгат, с. Гюндооду да не би да са в Кюрдистан?

# 241
Добро утро , разбира се , че Сиде и в частност гр. Манавгат са в района на Анталийското Средиземно море и не са в Кюрдистан или нещо такова. Фирма МETRO си е сериозна турска фирма за транспорт. В Турция съм срещала стотици техни автобуси, както и онези автобуси с надпис PAMUKKALE има и още други транспортни фирми . Ако Караджа турс ползва техни автобуси ...не знам . Моля без да се спами темата и заяждания. Хубав ден . Който иска почива в Турция , кеф му автобус , кеф му самолет . Който не иска Терминал 1 или 2 и където му е кеф.. Изборът си е личен за всеки. Скоро и други ТА ще пуснат ранните записвания и всеки ще има право да избира , сравнява и анализира. Бъдете позитивни и се настройвайте за хубави емоции.

# 242
През 2014 г. при нашата почивка в Турция се запознахме със семейство, което беше в нашия хотел. Та те казаха, че са закупили почивката си точно от МЕТРО. Действително с техен автобус ги взеха. Сега, дали е точно така, не мога да съм на 100% сигурен... Иначе, хората бяха от Кърджали и казаха, че са минали по-доста пряк път - не през Капитан Андреево, а през Гърция. Спомням си, че и аз разглеждах техни оферти за почивка в сайта им.
А с оглед на добрите оферти за следващата година (по-добрите цени спрямо миналата) има голям шанс отново да почиваме там догодина, макар че бях казал, че най-вероятно ще пропуснем. В момента решаваме...

# 243
  • Beyond the Frontiers
Тез тур също пуснаха чартърната програма. Peace

# 244
А с ТА Версо и ТА Юбим имали пътували,че ми ги похвалиха за Турция.

# 245
Не знам такава фирма въобще дали има , хем да има автобусите и хем да е туристическа агенция newsm78. Но ако се обърнеш към Турс клуб те са ТА и наемат хубави автобуси за района на Анталия . Въпрос на избор . Те даже си пуснаха вече обявите за ранни записвания - 2017г.
paperina ти с коя фирма пътуваш за турция.

# 246
  • София
Добро утро , разбира се , че Сиде и в частност гр. Манавгат са в района на Анталийското Средиземно море и не са в Кюрдистан или нещо такова. Фирма МETRO си е сериозна турска фирма за транспорт. В Турция съм срещала стотици техни автобуси, както и онези автобуси с надпис PAMUKKALE има и още други транспортни фирми . Ако Караджа турс ползва техни автобуси ...не знам . Моля без да се спами темата и заяждания. Хубав ден . Който иска почива в Турция , кеф му автобус , кеф му самолет . Който не иска Терминал 1 или 2 и където му е кеф.. Изборът си е личен за всеки. Скоро и други ТА ще пуснат ранните записвания и всеки ще има право да избира , сравнява и анализира. Бъдете позитивни и се настройвайте за хубави емоции.
Паперина, не се заяждам, а моля в изказа да бъдем точни, за да не се подвеждат четящите. В резюме: не всички автобуси, ползвани от туристическа агенция "Турс клуб" за транспортиране в Анталия, са толкова луксозни, както ти си ги описала.
Хубав ден за размисъл! Nature Sunny

# 247
А с ТА Версо и ТА Юбим имали пътували,че ми ги похвалиха за Турция.
аз за юбим са чувала че пътуват за турция но не знам как се справят, а тази агенция версо сигурно е нова не съм я чувала. четох в стари постове за други две агенции които които пишат в своите оферти че пътуват със собствени автобуси - Дорис и Албена. дорис май са сливенска фирма, сигурно тръгват от Сливен което не е добър вариант май.

# 248
Здаравейте, има ли някой пътувал за Турция за почивка с фирма Метро, видях че имат собствени автобуси и предлагат оферти за Турция, но дали са коректни.Търся агенция която предлага почивки до Турция но да имат техни си автобуси и да тръгват от София, по скоро се интересувам за Мармарис и Анталия в района на Сиде.

Аполо използват тези автобуси също.
така ли никъде не пишат че ползват тези автобуси, а и още не са извадили цени за догодина,те държат високи цени поначало, но може тази година да ме изненадат щом се бавят. Впрочем как мислите защо само 1-2 агенции са извадили цени, като миналата по това време почти всички бяха готови,дали са реални или има уловка.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 13:17 от joana_r

# 249
Не знам такава фирма въобще дали има , хем да има автобусите и хем да е туристическа агенция newsm78. Но ако се обърнеш към Турс клуб те са ТА и наемат хубави автобуси за района на Анталия . Въпрос на избор . Те даже си пуснаха вече обявите за ранни записвания - 2017г.
Ами зависи какво имаш предвид ? За ТА ли питаш или те пък с коя транспортна фирма ни транспортират. Аз 6 пъти съм била на Егейско море / Кушадасъ, Дидим, Бодрум и Мармарис / и 1 път в Сиде . Основно С ТА ORIENT99 като ТА , а те наемат автобуси от АС БУС , Хеброс Бус , Кричим Експрес  - главно Пловдивският клон , Софийският им клон не мога да се сетя, но тази година ни взеха от Бодрум  едни наистина луксозни автобуси от Дупница наети от ORIENT99

# 250
Ами зависи какво имаш предвид ? За ТА ли питаш или те пък с коя транспортна фирма ни транспортират. Аз 6 пъти съм била на Егейско море / Кушадасъ, Дидим, Бодрум и Мармарис / и 1 път в Сиде . Основно С ТА ORIENT99 като ТА , а те наемат автобуси от АС БУС , Хеброс Бус , Кричим Експрес  - главно Пловдивският клон , Софийският им клон не мога да се сетя, но тази година ни взеха от Бодрум  едни наистина луксозни автобуси от Дупница наети от ORIENT99
ориент 99 ги знам, те ми отговориха че имат собствен автобус, не бил луксозен с телевизори, но били ползвали такива на други фирми, но не можели да ми гарантират с кой автобус ще пътувам, ако се запиша за мармарис с тях.

# 251
Може да се каже - въпрос на късмет. Тази година на отиване за Бодрум без TV, а на връщане със TV   newsm78

# 252
Може да се каже - въпрос на късмет. Тази година на отиване за Бодрум без TV, а на връщане със TV   newsm78

да всичко е късмет за тези автобуси с телевизорите, знаеш ли коя агенция пътува с автобусите на някаква мездренска транспортна фирма, имаше стари постове но не ги намирам за нея.

# 253
има ли някой пресни впечатления за храната в хотел Голден Рок в Мармарис

# 254
има ли някой пресни впечатления за храната в хотел Голден Рок в Мармарис
Храната е много добра в този хотел, има разнообразие на основното, салати естествено много видове, плодове и десерти.фрешовете се заплащат.риба има през ден.готвеното телешко е много крехко и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт