На море в Турция - тема 46

• 174 436
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
По повод на автобусите,през последните 8г. съм ползвала няколко ТА „Каръджъ турс“,„Ориент“,„Дорис“,„Турс клуб“.Може би е на късмет,но не съм пътувала с лош автобус.Миналото лято на отиване бяхме с автобус с монитори пред всеки пътник-разстоянието между седалките беше по-малко.Това лято нямаше монитори ,но между седалките разстоянието беше по-голямо и се пътуваше по-добре, а и през нощта си подремнахме.Аз не съм висока , но ми беше по-удобно в по-стария модел автобус „Мерцедес“.Всъщност  и този с мониторите беше „мерцедес“

# 256
  • София
Може да се каже - въпрос на късмет. Тази година на отиване за Бодрум без TV, а на връщане със TV   newsm78

да всичко е късмет за тези автобуси с телевизорите, знаеш ли коя агенция пътува с автобусите на някаква мездренска транспортна фирма, имаше стари постове но не ги намирам за нея.
"Цветина"  - с Турс клуб (с тях бях т.г. в Анталия). Рейсовете са много, много добри, въприки че нямат телевизорчета.

# 257
 За „Дорис“ събират всички почиващи в Сливен и от там тръгват.Използват ежедневните си редовни линии и събират всички в Сливен.София-Сливен,Шумен-Сливен......Имат собствени автобуси.

# 258
За „Дорис“ събират всички почиващи в Сливен и от там тръгват.Използват ежедневните си редовни линии и събират всички в Сливен.София-Сливен,Шумен-Сливен......Имат собствени автобуси.
а обиколка на Сливен правят ли ни, то си заслужава ако има време да разгледате и града,едва ли друг път ще отидем точно там на екскурзия. Joy

# 259
  • Русе
да всичко е късмет за тези автобуси с телевизорите, знаеш ли коя агенция пътува с автобусите на някаква мездренска транспортна фирма, имаше стари постове но не ги намирам за нея.
Турс клуб  Mr. Green

# 260
Здравейте. Може ли съвет - Aurum Signature Palas hotel или KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT в Кушадъсъ. И двата хотела са с предстоящо откриване през 2017, а за втория има вече оферти. Ако някой има повече информация - нека да сподели. Може и на ЛС. Хубава седмица.

# 261
  • Русе
Вече и Ориент 99 са качили цени за лято 2017 Peace

# 262
  • София

Хотелите, които наблюдавам са леееееко по-евтини в сравнение с лани по същото време.

# 263

Хотелите, които наблюдавам са леееееко по-евтини в сравнение с лани по същото време.

Аз забелязвам обратното при Емералд, хотелът, в който бяхме миналата година сега е със 100е по-скъп за същия период, а бяхме резервирали януари.

# 264
Аз не съм гледала автобусните програми, но при самолетните все още няма качени достатъчно хотели, или поне тези, за които аз имам интерес.

# 265
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел в Турция с водни пързалки за възрастни?

# 266
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел в Турция с водни пързалки за възрастни?
Стотици са. Посочи курорт и бюджет, за да помогнем. Почти всеки хотел има пързалки.

# 267
Аз не съм гледала автобусните програми, но при самолетните все още няма качени достатъчно хотели, или поне тези, за които аз имам интерес.
Аз лично ще изчакам всички фирми да си публикуват цените и ще резервирам през януари да не стане като миналата година.

# 268
Стотици са. Посочи курорт и бюджет, за да помогнем. Почти всеки хотел има пързалки.

Бюджета е 2000-2500 лева за 2ма възрастни с две деца на 9 и 12г. Предпочитам да се пътува по кратко с автобуса от България и да е на брега на морето:))
Досега не сме ходили в Турция.

# 269

Предпочитам да се пътува по кратко с автобуса от България и да е на брега на морето:))

Дори да изберете Анталия фирмите така са си разчели времето, че около8.30-9 часа ще сте в хотела.

Общи условия

Активация на акаунт