На море в Турция - тема 46

• 177 294
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз не знам транспортната фирма METRO да е станала туристическа newsm78 , може някой фирми да наемат ??? техни автобуси но от 7 пъти почивки в Турция , как един път не видях автобус на фирма METRO и отпред на стъклото да пише Анталия или Дидим или някой друг турски курорт. А пише само София - Истанбул , или София- Измир . Но тази година имах щастието да пътувам с ТА Турс клуб и автобусите които бе наела бяха комфортни и луксозни , имаше и телевизори на гърба на седалките .Така и не се усети пътуването . Питайте , обсъждайте и въпрос на личен избор е изборът на ТА .
Не всички, моля-моля, не подвеждайте аудиторията. Част от автобусите на ТА са били луксозни, с телевизорчета на седалките. Аз също пътувах тази година с Турс клуб, но нямаше телевизори - нито на отиване, нито на връщане.
И аз така. Не се оплаквам, де. Peace
Но по-горе Paperina писа, че тези автобуси пътуват за Анталия. Не сме избрали правилната дестинация, за да пътуваме с луксозен автобус Wink
Питай Paperina гр. Сиде, гр. Манафгат, с. Гюндооду да не би да са в Кюрдистан?

# 241
Добро утро , разбира се , че Сиде и в частност гр. Манавгат са в района на Анталийското Средиземно море и не са в Кюрдистан или нещо такова. Фирма МETRO си е сериозна турска фирма за транспорт. В Турция съм срещала стотици техни автобуси, както и онези автобуси с надпис PAMUKKALE има и още други транспортни фирми . Ако Караджа турс ползва техни автобуси ...не знам . Моля без да се спами темата и заяждания. Хубав ден . Който иска почива в Турция , кеф му автобус , кеф му самолет . Който не иска Терминал 1 или 2 и където му е кеф.. Изборът си е личен за всеки. Скоро и други ТА ще пуснат ранните записвания и всеки ще има право да избира , сравнява и анализира. Бъдете позитивни и се настройвайте за хубави емоции.

# 242
През 2014 г. при нашата почивка в Турция се запознахме със семейство, което беше в нашия хотел. Та те казаха, че са закупили почивката си точно от МЕТРО. Действително с техен автобус ги взеха. Сега, дали е точно така, не мога да съм на 100% сигурен... Иначе, хората бяха от Кърджали и казаха, че са минали по-доста пряк път - не през Капитан Андреево, а през Гърция. Спомням си, че и аз разглеждах техни оферти за почивка в сайта им.
А с оглед на добрите оферти за следващата година (по-добрите цени спрямо миналата) има голям шанс отново да почиваме там догодина, макар че бях казал, че най-вероятно ще пропуснем. В момента решаваме...

# 243
  • Beyond the Frontiers
Тез тур също пуснаха чартърната програма. Peace

# 244
А с ТА Версо и ТА Юбим имали пътували,че ми ги похвалиха за Турция.

# 245
Не знам такава фирма въобще дали има , хем да има автобусите и хем да е туристическа агенция newsm78. Но ако се обърнеш към Турс клуб те са ТА и наемат хубави автобуси за района на Анталия . Въпрос на избор . Те даже си пуснаха вече обявите за ранни записвания - 2017г.
paperina ти с коя фирма пътуваш за турция.

# 246
  • София
Добро утро , разбира се , че Сиде и в частност гр. Манавгат са в района на Анталийското Средиземно море и не са в Кюрдистан или нещо такова. Фирма МETRO си е сериозна турска фирма за транспорт. В Турция съм срещала стотици техни автобуси, както и онези автобуси с надпис PAMUKKALE има и още други транспортни фирми . Ако Караджа турс ползва техни автобуси ...не знам . Моля без да се спами темата и заяждания. Хубав ден . Който иска почива в Турция , кеф му автобус , кеф му самолет . Който не иска Терминал 1 или 2 и където му е кеф.. Изборът си е личен за всеки. Скоро и други ТА ще пуснат ранните записвания и всеки ще има право да избира , сравнява и анализира. Бъдете позитивни и се настройвайте за хубави емоции.
Паперина, не се заяждам, а моля в изказа да бъдем точни, за да не се подвеждат четящите. В резюме: не всички автобуси, ползвани от туристическа агенция "Турс клуб" за транспортиране в Анталия, са толкова луксозни, както ти си ги описала.
Хубав ден за размисъл! Nature Sunny

# 247
А с ТА Версо и ТА Юбим имали пътували,че ми ги похвалиха за Турция.
аз за юбим са чувала че пътуват за турция но не знам как се справят, а тази агенция версо сигурно е нова не съм я чувала. четох в стари постове за други две агенции които които пишат в своите оферти че пътуват със собствени автобуси - Дорис и Албена. дорис май са сливенска фирма, сигурно тръгват от Сливен което не е добър вариант май.

# 248
Здаравейте, има ли някой пътувал за Турция за почивка с фирма Метро, видях че имат собствени автобуси и предлагат оферти за Турция, но дали са коректни.Търся агенция която предлага почивки до Турция но да имат техни си автобуси и да тръгват от София, по скоро се интересувам за Мармарис и Анталия в района на Сиде.

Аполо използват тези автобуси също.
така ли никъде не пишат че ползват тези автобуси, а и още не са извадили цени за догодина,те държат високи цени поначало, но може тази година да ме изненадат щом се бавят. Впрочем как мислите защо само 1-2 агенции са извадили цени, като миналата по това време почти всички бяха готови,дали са реални или има уловка.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 13:17 от joana_r

# 249
Не знам такава фирма въобще дали има , хем да има автобусите и хем да е туристическа агенция newsm78. Но ако се обърнеш към Турс клуб те са ТА и наемат хубави автобуси за района на Анталия . Въпрос на избор . Те даже си пуснаха вече обявите за ранни записвания - 2017г.
Ами зависи какво имаш предвид ? За ТА ли питаш или те пък с коя транспортна фирма ни транспортират. Аз 6 пъти съм била на Егейско море / Кушадасъ, Дидим, Бодрум и Мармарис / и 1 път в Сиде . Основно С ТА ORIENT99 като ТА , а те наемат автобуси от АС БУС , Хеброс Бус , Кричим Експрес  - главно Пловдивският клон , Софийският им клон не мога да се сетя, но тази година ни взеха от Бодрум  едни наистина луксозни автобуси от Дупница наети от ORIENT99 . 

# 250
Ами зависи какво имаш предвид ? За ТА ли питаш или те пък с коя транспортна фирма ни транспортират. Аз 6 пъти съм била на Егейско море / Кушадасъ, Дидим, Бодрум и Мармарис / и 1 път в Сиде . Основно С ТА ORIENT99 като ТА , а те наемат автобуси от АС БУС , Хеброс Бус , Кричим Експрес  - главно Пловдивският клон , Софийският им клон не мога да се сетя, но тази година ни взеха от Бодрум  едни наистина луксозни автобуси от Дупница наети от ORIENT99 . 
ориент 99 ги знам, те ми отговориха че имат собствен автобус, не бил луксозен с телевизори, но били ползвали такива на други фирми, но не можели да ми гарантират с кой автобус ще пътувам, ако се запиша за мармарис с тях.

# 251
Може да се каже - въпрос на късмет. Тази година на отиване за Бодрум без TV, а на връщане със TV   newsm78

# 252
Може да се каже - въпрос на късмет. Тази година на отиване за Бодрум без TV, а на връщане със TV   newsm78

да всичко е късмет за тези автобуси с телевизорите, знаеш ли коя агенция пътува с автобусите на някаква мездренска транспортна фирма, имаше стари постове но не ги намирам за нея.

# 253
има ли някой пресни впечатления за храната в хотел Голден Рок в Мармарис

# 254
има ли някой пресни впечатления за храната в хотел Голден Рок в Мармарис
Храната е много добра в този хотел, има разнообразие на основното, салати естествено много видове, плодове и десерти.фрешовете се заплащат.риба има през ден.готвеното телешко е много крехко и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт