На море в Турция - тема 46

• 174 723
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Lilia и аз съм ползвала Албена Холидейс и не съм имала абсолютно никакъв проблем с тях.
Видях,че имат оферти със самолет за Турция но за нас е скъпо, че сме тази година 6 човека,  и ще търсим оферта с автобус за Анталия или Мармарис.

# 466
Я, отново се е отворила темата за събитията в Турция и сигурността на почивките ни. Е, не мога да не се включа.
По този въпрос месеци наред казвам едно и също: всеки има глава на раменете си и сам преценява риска и взема решение. Моята глава преценя, че риска е толкова голям, колкото да посетя: Париж, Ница, Барселона, Брюксел... и като една смела жена направих резервация на 16.11.2016 г. за лято 2017. Та, нито искам някой да ми насажда страховете си, нито искам да успокоявам наплашени души.
Нали има спад на резервациите за отминалото лято, не ме интересува. Това е проблем на хората заети в туристичският бранш. За мен е важно да имам спокойствието и условията за една перфектна почивка, а това получих през изминалото лято.
Каквото е писано ще стане! Дали тук или в Анталия...ще стане.

# 467
  • До морето
Брей, това " сал една Естела" много дълбоко ти бръкна, ама ти " скъпа" не се свениш да използваш големи букви и да обясняваш кой къде да ходи!
Първо, не си визирала мен, защото не аз съм те разпитвала на лс, но какво значи " разпитвате ме на лични, а после аман от лицемери" . Като благоволиш да отговориш на някого, той после ти е доживотно длъжен да ти припява в хора, така ли, иначе е лицемер?  Laughing

Второ аз също ходих в Турция това лято и също съм доволна, и също планирам да ида догодина, но моите почивки не те касаят и нямат общо с това, че ми писна ти и още 2-3, които очевидно се имате за по- опитни, да се изживявате като последна инстанция и през 5 поста да обяснявате къде, кога и какво да се пише! Темата се казва " На море в Турция" и всичко, което се случва там и пряко или непряко засяга морето в Турция може да се коментира. Не се нарушават правилата, така че ако на някой не му харесва е свободен да не чете.

# 468
Mariposa_Malva,  големи хора сме  тук, нека се придържаме към нормален диалог!
Аз нямам фейсбук и не смятам за момента да имам.
Темата е ценна.  Да я оставим да бъде такава!

# 469
И от мен: "Стига с тази паника, насаждана ни от всички медии!!!". В крайна сметка темата е "Къде ще идем в  Турция?", а не какво е политическото положение там. Защо не си зададете въпроса кой има интерес от цялата тази каша и защо постоянно ни се набива в главите колко е сериозна ситуацията, при положение, че всички, които бяхме там миналата година си изкарахме страхотно и тези, които се отказаха може само да съжаляват. Ще помоля да се ограничат коментарите от сорта Много ми се ходи, но се опасявам, че...
Влизам в темата за приятни емоции, за другото си има новини.

# 470
  • До морето
И защо го казваш на мен? Аз дори не съм писала за ситуацията в Турция, просто се издразних как постоянно някой на някого прави забележка и отбелязах, че всеки има право да пише. Никой тук не прави политически анализи на ситуацията там, но се коментират цени, по-малкото хотели този година от нашите агенции, защо, как.... нормални неща.

# 471
Нищо лично към теб,  просто нека не се обиждаме Confused

# 472
 И аз не виждам за какво е тази паника относно положението в Турция. При нас положението и без атентати си е доста по-зле...Я някоя влакова композиция ще гръмне, я някой завод, пожари и катастрофи...

# 473
  • Варна
Брей ,че се разбунила темата Shocked.И аз съм една от тези,които ще бъдем за Нова година в Анталия и се надявам всичко да е наред.Не мога да не призная, че малко ме гризе червея на съмнението, но след септемврийското пътуване по егейското крайбрежие, също не забелязах нищо притеснително, определено положението беше спокойно от Киркларели до Кушадасъ, а на Гьокчеада си е направо "далеч от света".Гледам, че и някои други тук ще бъдат към Анталия за празниците и да попитам нещо.Понеже за първи път ще пътуваме с кола дотам и ми се струва,че трудно би се получил прехода наведнъж, се чудим с ММ дали да не разделим пътя с една междинна нощувка.Не мога да преценя обаче къде да я направим.Определено ще е след Истанбул да остане по-малко път и да може да пристигнем в Анталия  около 14ч за настаняването.Та се чудя някой може ли да препоръча къде да спим - гледах по картата и в букинга за хотели - около Bilecik,Bozüyük,Kütahya,Afyon.Испарта ми се струва вече много близко.Та някой да помогне с избора- не мога да преценя коя част от пътя е най-натоварена и бавна и колко време отнема, за да разделим пътя.ММ предлага да преценяваме в движение и на място , но все ми се иска да имам някакъв ориентир, за да съм по-спокойна и организирана, пътуваме с децата също.Благодаря и весели празници на всички!

# 474
Понеже за първи път ще пътуваме с кола дотам и ми се струва,че трудно би се получил прехода наведнъж, се чудим с ММ дали да не разделим пътя с една междинна нощувка.Не мога да преценя обаче къде да я направим.Определено ще е след Истанбул да остане по-малко път и да може да пристигнем в Анталия  около 14ч за настаняването.Та се чудя някой може ли да препоръча къде да спим - гледах по картата и в букинга за хотели

Rixos Eskisehir / Риксос Ескишехир
http://www.booking.com/hotel/tr/rixos-eskisehir.bg.html

# 475
Брей ,че се разбунила темата Shocked.И аз съм една от тези,които ще бъдем за Нова година в Анталия и се надявам всичко да е наред.Не мога да не призная, че малко ме гризе червея на съмнението, но след септемврийското пътуване по егейското крайбрежие, също не забелязах нищо притеснително, определено положението беше спокойно от Киркларели до Кушадасъ, а на Гьокчеада си е направо "далеч от света".Гледам, че и някои други тук ще бъдат към Анталия за празниците и да попитам нещо.Понеже за първи път ще пътуваме с кола дотам и ми се струва,че трудно би се получил прехода наведнъж, се чудим с ММ дали да не разделим пътя с една междинна нощувка.Не мога да преценя обаче къде да я направим.Определено ще е след Истанбул да остане по-малко път и да може да пристигнем в Анталия  около 14ч за настаняването.Та се чудя някой може ли да препоръча къде да спим - гледах по картата и в букинга за хотели - около Bilecik,Bozüyük,Kütahya,Afyon.Испарта ми се струва вече много близко.Та някой да помогне с избора- не мога да преценя коя част от пътя е най-натоварена и бавна и колко време отнема, за да разделим пътя.ММ предлага да преценяваме в движение и на място , но все ми се иска да имам някакъв ориентир, за да съм по-спокойна и организирана, пътуваме с децата също.Благодаря и весели празници на всички!
Kütahya определено, по  средата  на  пътя , голям  град

# 476
Sufi ,според мен твоя мъж е прав ,по -добре в движение да прецените .И ние така правим ,имало е случаи в които съм направила резервация по пътя но когато стигнем до хотела се оказва че е твърде рано и все още не сме изморени и продължаваме.Навигацията също ми помага да видя дали има хотели в близост.

# 477
ММ предлага да преценяваме в движение и на място , но все ми се иска да имам някакъв ориентир, за да съм по-спокойна и организирана, пътуваме с децата също.Благодаря и весели празници на всички!

Здравейте! Аз също обичам предварително да си организирам нещата и да съм спокойна, но това което не бяхме предвидили тази година беше че след Истанбул попаднахме на страшно задръстване и него престояхме 4 часа.

така че
по -добре в движение да прецените .Навигацията също ми помага да видя дали има хотели в близост.

# 478
  • Варна
Благодаря на всички за съветите. Май така ще направим-според трафика и времето ще изберем мястото.Горе долу видях няколко варианта

# 479
Благодаря на всички за съветите. Май така ще направим-според трафика и времето ще изберем мястото.Горе долу видях няколко варианта

Аз съм набелязала няколко и ще решаваме според времето на място.Само че ние сме избрали малко по заобиколния път през Чанакале

Общи условия

Активация на акаунт