На море в Турция - тема 46

• 175 679
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Някъде четох за Лонисера, че територията ще може да се ползва от всички, но ресторантите и баровете не. Ползват се според това дали си платил за Lonicera world или Lonicera resort & spa.
Логично е Резорта да ползват всичко от гледна точка на по-високата цена, а Уърд-а само техните си съоръжения  newsm78 newsm78 newsm78. Поне по коментарите за Ефталиите беше така петзвездните ползваха всичко, а четиризвездните само тяхната си територия.
Просто си разсъждавам  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Детка-петка благодаря много. То въпроси сигурно ще изникнат и може би ще досадя, но някъде към май месец

# 541
Някъде четох за Лонисера, че територията ще може да се ползва от всички, но ресторантите и баровете не. Ползват се според това дали си платил за Lonicera world или Lonicera resort & spa.
Възможно е да стане така, след като новия копрус са нарекли Lonicera resort & spa и е с 5*.
Тъй като през септември 2016 бях там и мога да кажа със сигурност, че могат да разделят единствено ресторантите. Те са си разделени - на първия етаж на новия корпус има ресторант. За всичко останало няма как да стане. Всички обекти са "разхвърляни" из голямата територия, няма никакво териториално ограничение за достъп. Не виждам как ще ги разделят. Освен да монтират огради, но това ми се вижда немислимо.
Имам карта на комплекса, но не знам как да я публикувам тук.

# 542
  • Резерват "Северозапад"
Може с различни по цвят гривни Peace...Тази година така се разграничаваха гостите в Дюни...та принципно е възможно. За Турция не съм сигурна.

# 543
  • Русе
Възможно е да стане така, след като новия копрус са нарекли Lonicera resort & spa и е с 5*.
Тъй като през септември 2016 бях там и мога да кажа със сигурност, че могат да разделят единствено ресторантите. Те са си разделени - на първия етаж на новия корпус има ресторант. За всичко останало няма как да стане. Всички обекти са "разхвърляни" из голямата територия, няма никакво териториално ограничение за достъп. Не виждам как ще ги разделят. Освен да монтират огради, но това ми се вижда немислимо.
Имам карта на комплекса, но не знам как да я публикувам тук.
Защо да ги разделят? Писах само, че ресторантите и баровете ще се разграничават, а територията ще се ползва от всички.  Peace

# 544
Здравейте, приятели. Тази година ми се иска да запазя хотел с хубав аква-парк, като Crystal waterworld resort & spa - Belek ми изглежда хубав, някой може ли да сподели препоръки или отзиви от хотели с такива аква паркове, за предпочитане в Анталия.

# 545
  • ВАРНА
Silence Beach Resort,Long Beach Resort,Turan Prince World,Sueno Beach,Nashira Resort,Delphin Be Grand Resort,Delphin Platinum,Rixos Premium Tekirova,Rixos Sungate,Rixos Premium Belek,Royal Dragon,Granada Luxury Belek,NirvanaLagoon,хотели те от верига Ефталия,Gural Premier Belek,Gural Premier Tekirova.Всички тези хотели са в Анталия .Има и още хотели,но в момента не се сещам. В някой от тези хотели съм почивала и съм доволна, а в част от другите са почивали мои познати,които са доволни!Единствено Гранада и Делфин Гранд са нови хотели които,ще отворят тази година,но са с много хубави пързалки!

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 17:25 от lora

# 546
Почти ме зарибихте и мен с Lonicera resort & spa ,в емералд предлагат икономична стая на много хубава цена,търсих информация за нея,искам да разбера има ли балкон,колко квадрата е....но не намерих.Някой ако знае моля да се включи с информация.

# 547
Почти ме зарибихте и мен с Lonicera resort & spa ,в емералд предлагат икономична стая на много хубава цена,търсих информация за нея,искам да разбера има ли балкон,колко квадрата е....но не намерих.Някой ако знае моля да се включи с информация.

Не се подлъгвай по по-ниската цена , че може да си докараш големи ядове . Преди нова година направих запитване до няколко хотела в Анталия каква е разликата между икономична и стандартна стая , отговорите бяха едни и същи , икономичната стая може да е в приземен етаж ,с  малка квадратура , може да е без прозорци , без тераса , без климатик , в близост до шумни помещения и асансьори . Така , че не си струва икономията .

# 548
  • София
Вчера най-накрая платих резервацията ни за Aska Lara Resort& Spa.  Simple Smile
Повече за хотела може да видите в този видео клип за 10 те най-добри 5 звездни хотела в Анталия за 2015 год. Хотелът е на второ място. За него  на 8:15мин.: https://www.youtube.com/watch?v=kHMKk8UUkPE
Благодарение на падането на курса на турската лира и изчаквайки последния ден, в който можех да платя 12 те ни нощувки излязоха 2270 лв. Просто без пари за качеството на хотела. Simple Smile
Като сложа 90 те лева два самолетни билета от Истанбул до Анталия и обратно, 35-те лева двупосочен трансфер от летището до хотела и 150лв. два автобусни билета от София до Истанбул и обратно общо цялата почивка от 13 до 25 юни ни излиза 2550 лева Peace
На който не му се занимава с тур. агенции и иска евтина почивка в отлични хотели да резервира сам.
Няма нищо страшно и не боли Joy

# 549

Не се подлъгвай по по-ниската цена , че може да си докараш големи ядове . Преди нова година направих запитване до няколко хотела в Анталия каква е разликата между икономична и стандартна стая , отговорите бяха едни и същи , икономичната стая може да е в приземен етаж ,с  малка квадратура , може да е без прозорци , без тераса , без климатик , в близост до шумни помещения и асансьори . Така , че не си струва икономията .
[/quote]

А, то е ясно че ще има нещо.Но ако някой е бил в такава стая във Лонисера ми е интересно да сподели каква е точно.

Роже,извинявай ако си писал,следя редовно темата,но явно ми е убягнало
 От коя агенция резервира хотела?

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 17:35 от baby80

# 550
  • София

Роже,извинявай ако си писал,следя редовно темата,но явно ми е убягнало
 От коя агенция резервира хотела?
Хотелът го резервирах директно през сайта му. Не съм използвал агенция.
Емералд го предлагат за същия период през юни за 7 нощувки- 1000 лв. по-скъпо Joy
И при другите агенции не е по-различно Peace

# 551
Вчера най-накрая платих резервацията ни за Aska Lara Resort& Spa.  Simple Smile
Повече за хотела може да видите в този видео клип за 10 те най-добри 5 звездни хотела в Анталия за 2015 год. Хотелът е на второ място. За него  на 8:15мин.: https://www.youtube.com/watch?v=kHMKk8UUkPE
Благодарение на падането на курса на турската лира и изчаквайки последния ден, в който можех да платя 12 те ни нощувки излязоха 2270 лв. Просто без пари за качеството на хотела. Simple Smile
Като сложа 90 те лева два самолетни билета от Истанбул до Анталия и обратно, 35-те лева двупосочен трансфер от летището до хотела и 150лв. два автобусни билета от София до Истанбул и обратно общо цялата почивка от 13 до 25 юни ни излиза 2550 лева Peace
На който не му се занимава с тур. агенции и иска евтина почивка в отлични хотели да резервира сам.
Няма нищо страшно и не боли Joy
Роже, какъв % от сумата плати за резервацията? newsm78

# 552
  • София
Цялата резервация платих. 100% Simple Smile
Всичко съм платил. И самолетните билети съм купил директно от Пегасус и трансфера от летището до хотела и обратно от една спецеализирана фирма за трансфери в Анталия. Simple Smile

# 553
Завърши нашата новогодишна почивка в TITANIC DELUXE BELEK.
Да разкажа с няколко думи за нея. Simple Smile
не към летището успяхме да видим и хотела, който резервирахме за лятото- Aska Lara Resort & Spa.
Между другото, цените май вече са повишени, защото сега като влязох в сайта на хотела и проверих датите, за които ние резервирахме се оказа, че разликата е 700 лв. за 12 нощувки. Peace
Пускам и линк към албума, който качих във ФБ, ще стои активен два три дни, за да може, който го интересува хотела да го разгледа. Simple Smile
Ако някой иска нещо да пита съм на разположение Hug
https://www.facebook.com/roje58/media_set?set=a.1020939434087338 … =1483859154435401

Прекрасно, прекрасно!
Много жалко, че така стана ситуацията в Турция, че на мен ми е неспокойно.
Може би ще се пристраша някоя НГ да отидем, със сигурност си заслужава!
Може ли да споделиш какви са цените за няколко дни около НГ с вкл. празнична вечеря и пътните(самолет и т.н.)?

# 554
10-те най-добри 5-звездни хотела в Анталия за 2015 г.
https://www.youtube.com/watch?v=kHMKk8UUkPE
Очаквах на първо място да видя MAXX ROYAL KEMER 5*, а то изобщо го нямаше в класацията  newsm78 . Нещо ми куца тази класация.
Иначе браво за смелостта да си организираш всичко сам. Ние все още не можем да се престрашим да го направим.

10-те най-добри 5-звездни хотела в Турция за 2016 г.:

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 11:40 от qq50

Общи условия

Активация на акаунт