На море в Турция - тема 46

• 175 781
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, някой посещавал ли е хотел AURUM SPA BEACH RESORT  и AURUM EXCLUSIVE CLUB в Дидим  и какво бихте казали за всеки един от тях? Тъй като тази година смятаме да почиваме там.

AURUM EXCLUSIVE CLUB и преди сме го коментирали, забит е в нищото, доста далеч от Дидим, плажа е много жалък, по-добре си намерете друг хотел с хубав плаж. Отбелязвам, че не съм почивала в него, а в съседния хотел, но плажовете ни бяха един до друг и ходехме да го разглеждаме, тогава през 2015 почиващи в хотела почти нямаше и беше много умряло. Другият Aurum Spa е също така забит в нищото, една идея по-добре е, но и там плажа е един-два реда шезлонги с много много плитко море. Има къде къде по-хубави хотели за тези пари...

# 601
Момичета, здравейте! За първи път пиша в темата. Никога не сме ходили в Турция на море, още повече на All inclusive. Около мен обаче повечето колеги предимно така почиват. Та тази година, впечатлена от разказите им, решихме да направим още едно море, освен традиционното в Гърция.

Тъкмо, защото нямам опит, се доверих напълно на колегите ми. Четох коментари и от постовете на първа страница, но бих се радвала някой да ми каже "направи грешка" или "изборът ти е правилен". Става въпрос за Palm Wings Ephesus. Резервирах през Ориент99. Като за първа почивка от този тип ок ли е?

# 602
  • София

Става въпрос за Palm Wings Ephesus. Резервирах през Ориент99. Като за първа почивка от този тип ок ли е?

"изборът ти е правилен".

Това изрязано от твоя пост е достатъчно. От там тръгва влюбването в Кушадасъ.

# 603
Момичета, здравейте! За първи път пиша в темата. Никога не сме ходили в Турция на море, още повече на All inclusive. Около мен обаче повечето колеги предимно така почиват. Та тази година, впечатлена от разказите им, решихме да направим още едно море, освен традиционното в Гърция.

Тъкмо, защото нямам опит, се доверих напълно на колегите ми. Четох коментари и от постовете на първа страница, но бих се радвала някой да ми каже "направи грешка" или "изборът ти е правилен". Става въпрос за Palm Wings Ephesus. Резервирах през Ориент99. Като за първа почивка от този тип ок ли е?

Здравей, миналата година почивахме там като ТА беше Ориент99, ние бяхме изключително доволни, покри очакванията ни- чистота, храна, анимация, комплекс и т.н..Единствено плажа и по точно морете не е много ОК, но смятам ,че като цяло в Турция повечето са така.Всъщност всичко това зависи и от разбиранията на човек и на какви удобства и лукс е свикнал.Тази отново ще пътуваме през Ориент99.

# 604
  • София, България
lili99,има страхотни плажове и то много в Турция, просто не са на Егейско море.

Еsstela е абсолютно права! Няма лошо в по-евтините хотели, но информацията, че в тях е страхотно заблуждава хората. Аз така миналата година намерих много изгодна оферта за хотел в Дидим, тук 5 човека ме убедиха колко хубав бил, а се оказа ТОТАЛНА дупка.

# 605
  • Някъде в Европа...
Хайде понеже сме на тема бюджетни хотели... Simple Smile. Резервирах Ефталия Марин за 4 души с 2 големи деца за 02.06 с Турс Клуб. Изборът е заради възрастта на децата и аквапарка и разбира се финансовото изражение на тези фактори Grinning. Не тръгвам с голяма кошница...единствено искам да не съм мноооого разочарована след като досега съм била единствено в Камелия Фулия  Grinning

# 606
  • Резерват "Северозапад"
Продължават моите терзания с търсенсто на хотел за тази година Mr. Green...тъкмо успях да навия голямото дете - мъжа Wink, за Турция и сега ново 20 - искал със самолет. Последно се спрях на веригата Limak, защото там 13-годишната ми щерка още се води дете. Въпросът е кой точно Limak да избера newsm78 9 на мен най ми хареса този в Лара, но прескачам 3-те хиляди...остават тези в Белек и Кемер. Моля за отзиви и препоръки - къде е по-добре да отидем Peace.
Последно - Албена холидейс читави ли са, защото само там цените ми излизат доста по-ниски за самолетните програми, да няма някаква уловка newsm78

# 607
  • София

Последно - Албена холидейс читави ли са, защото само там цените ми излизат доста по-ниски за самолетните програми, да няма някаква уловка newsm78

Многократно съм писал....читави са отвсякъде, верно с рейс пътувахме.

# 608

Еsstela е абсолютно права! Няма лошо в по-евтините хотели, но информацията, че в тях е страхотно заблуждава хората. Аз така миналата година намерих много изгодна оферта за хотел в Дидим, тук 5 човека ме убедиха колко хубав бил, а се оказа ТОТАЛНА дупка.

Сигурно е така относно плажовете , но ако не сте посетили хотелите за които попитах, как разбрахте какви са , а и относно местоположението всеки може да прецени дали иска да е отдалечен от населеното място или в самото населено място? Не случайно питам за хотел AURUM SPA BEACH RESORT и АURUM EXCLUSIVE CLUB, за мнение на почивали там?  

# 609
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря  valerko  bouquet!
Цените им са по-ниски чувствително за самолет за моята конфигурация 2+1 над 12 г. и затова питах Wink.

# 610
Благодаря  valerko  bouquet!
Цените им са по-ниски чувствително за самолет за моята конфигурация 2+1 над 12 г. и затова питах Wink.

По-евтини са защото не включват горивна такса, която е по 79 евро на човек, сега им видях сайта че ми стана интересно как може да са толкова по-евтини и то при положение че нямат собствени чартърни програми. От миналата година агенциите за задължени да калкулират такса гориво в цената, но явно Албена не го правят

# 611
  • Резерват "Северозапад"
Знаех си, че има нещо #Cussing out...почти точно разликата ми излезе с другите ТА.
Много благодаря за разяснението Peace.

# 612
Благодаря  valerko  bouquet!

По-евтини са защото не включват горивна такса, която е по 79 евро на човек, сега им видях сайта че ми стана интересно как може да са толкова по-евтини и то при положение че нямат собствени чартърни програми. От миналата година агенциите за задължени да калкулират такса гориво в цената, но явно Албена не го правят
Пътнически и летищни такси са задължени да обявяват в крайната цена,горивна такса искат всичките .Ти къде прочете че 79 евро на човек?Аз не помня точно колко платихме за горивна такса но имам спомен за доста по-малка сума и я плащах седмица преди заминаването(да уточня че не съм пътувала с албена холидейс а с друга агенция).

# 613
  • София, България

Сигурно е така относно плажовете , но ако не сте посетили хотелите за които попитах, как разбрахте какви са , а и относно местоположението всеки може да прецени дали иска да е отдалечен от населеното място или в самото населено място? Не случайно питам за хотел AURUM SPA BEACH RESORT и АURUM EXCLUSIVE CLUB, за мнение на почивали там?  

Коментарът ми беше по повод изказването, че повечето плажове в Турция не са добри. Изобщо не съм коментирала хотелите, които ви интересуват, че да се чудите как съм разбрала какви са.
Кушадасъ, Дидим, Айвалък са по-бюджетни дестинации, за по-евтини почивки, това е.

# 614

Коментарът ми беше по повод изказването, че повечето плажове в Турция не са добри. Изобщо не съм коментирала хотелите, които ви интересуват, че да се чудите как съм разбрала какви са.
Кушадасъ, Дидим, Айвалък са по-бюджетни дестинации, за по-евтини почивки, това е.

Здравей, така е коментарът е от друг за което се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт