На море в Турция - тема 46

• 175 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, някой посещавал ли е хотел AURUM SPA BEACH RESORT  и AURUM EXCLUSIVE CLUB в Дидим  и какво бихте казали за всеки един от тях? Тъй като тази година смятаме да почиваме там.

AURUM EXCLUSIVE CLUB и преди сме го коментирали, забит е в нищото, доста далеч от Дидим, плажа е много жалък, по-добре си намерете друг хотел с хубав плаж. Отбелязвам, че не съм почивала в него, а в съседния хотел, но плажовете ни бяха един до друг и ходехме да го разглеждаме, тогава през 2015 почиващи в хотела почти нямаше и беше много умряло. Другият Aurum Spa е също така забит в нищото, една идея по-добре е, но и там плажа е един-два реда шезлонги с много много плитко море. Има къде къде по-хубави хотели за тези пари...

И в тази връзка питам - Winterflame , ако не сте посетили хотелите за които попитах, как разбрахте какви са , а и относно местоположението всеки може да прецени дали иска да е отдалечен от населеното място или в самото населено място? Не случайно питам за хотел AURUM SPA BEACH RESORT и АURUM EXCLUSIVE CLUB, за мнение на почивали там?

# 616
Никой ли не почива в Кемер? Прави ми впечатление, че изобщо не го споменавате измежду английските курорти. Аз тотално изчетох и разгледах всичко из българските, руските и английските сайтове за хотела,  за който сме резервирали - Rixos premium tekirova. Учудвам се,  че малко българи почиват в него,  а концепцията за тази година му е супер. И цената му е супер! Говоря за цена с автобус.

# 617
  • Варна
Страхотен курорт е Лорче,зеленина,планина и море,а как прекрасно мирише на борове като ги напече слънцето,чист въздух,изобщо не се кахъри,удари шестица от тотото от всякъде Hug

# 618
Здравейте всички , имам нужда от помощ. Някой знае ли кои ТА предлагат автобусни почивки за Анталия ,но с тръгване от Варна ? Изключвам Емералд, които по традиция имат програма , за съжаление тази година сериозно окастрена от морската ни столица. Питам дали има друга алтернатива ? Благодаря  на отзовалите се. bouquet

# 619
  • Beyond the Frontiers
Продължават моите терзания с търсенсто на хотел за тази година Mr. Green...тъкмо успях да навия голямото дете - мъжа Wink, за Турция и сега ново 20 - искал със самолет. Последно се спрях на веригата Limak, защото там 13-годишната ми щерка още се води дете. Въпросът е кой точно Limak да избера newsm78 9 на мен най ми хареса този в Лара, но прескачам 3-те хиляди...остават тези в Белек и Кемер. Моля за отзиви и препоръки - къде е по-добре да отидем Peace.
Последно - Албена холидейс читави ли са, защото само там цените ми излизат доста по-ниски за самолетните програми, да няма някаква уловка newsm78

Limak в Лара е най-луксозен от веригата, ако ви е ок като цена. В по-скормия диапазон и като територия и отношение аз предпочитам Лимак Лимра /внимавайте, че има едни паркови стаи през пътя, гледайте стаи в основната сграда и в къщичките/.  Peace

# 620
Никой ли не почива в Кемер? Прави ми впечатление, че изобщо не го споменавате измежду английските курорти. Аз тотално изчетох и разгледах всичко из българските, руските и английските сайтове за хотела,  за който сме резервирали - Rixos premium tekirova. Учудвам се,  че малко българи почиват в него,  а концепцията за тази година му е супер. И цената му е супер! Говоря за цена с автобус.
Хотела е хубав , но и цените са му хубави над 1100лв/човек.  newsm78

# 621
  • Бургас
Момичета, здравейте! За първи път пиша в темата. Никога не сме ходили в Турция на море, още повече на All inclusive. Около мен обаче повечето колеги предимно така почиват. Та тази година, впечатлена от разказите им, решихме да направим още едно море, освен традиционното в Гърция.

Тъкмо, защото нямам опит, се доверих напълно на колегите ми. Четох коментари и от постовете на първа страница, но бих се радвала някой да ми каже "направи грешка" или "изборът ти е правилен". Става въпрос за Palm Wings Ephesus. Резервирах през Ориент99. Като за първа почивка от този тип ок ли е?

Здравей, миналата година почивахме там като ТА беше Ориент99, ние бяхме изключително доволни, покри очакванията ни- чистота, храна, анимация, комплекс и т.н..Единствено плажа и по точно морете не е много ОК, но смятам ,че като цяло в Турция повечето са така.Всъщност всичко това зависи и от разбиранията на човек и на какви удобства и лукс е свикнал.Тази отново ще пътуваме през Ориент99.

Същата ТА, същия хотел, 2016 края на септември - 7 нощувки, 2 възрастни с дете на 11 години, с автобус от Пловдив - 1120 лв всичко. Мъжа ми беше супер скептично настроен, НО вече няколко месеца не спираме да правим планове за следващата ни почивка в Турция. Бяхме с приятели, които за 6-ти път почиват в Турция и този хотел им хареса най-много от всички до сега. Те бяха в ниските блокчета с 2 големи деца, а ние на 1-ви етаж в хотела.
Стаите са просторни - спалня и двуетажно легло.
Храната великолепна и много -  24 часа в денонощието. Тематични вечерѝ. Алкохол -бутилиран, местен, но според съпруга ми на високо ниво.
Интернет - навсякъде включително на плажа
Сейф в стаята - безплатен
Кърпи за плаж- срещу карта, подмяна без проблем
Анимация - постоянно те канят да правиш нещо без да бяха досадни
Всяка вечер различно представление.
Плаж - много гаден пясък и много плитко доста навътре, но ние сме от Бургас и предпочитахме басейните, които са изключително чисти /има и вътрешен/.

Ако нещо конкретно те интересува - питай Simple Smile

# 622
Хотела е хубав , но и цените са му хубави над 1100лв/човек.  newsm78
Резервирах декември,  близо 2000 лв, 2+1. Стандартна стая. 

# 623
Здравейте всички , имам нужда от помощ. Някой знае ли кои ТА предлагат автобусни почивки за Анталия ,но с тръгване от Варна ? Изключвам Емералд, които по традиция имат програма , за съжаление тази година сериозно окастрена от морската ни столица. Питам дали има друга алтернатива ? Благодаря  на отзовалите се. bouquet
Звънни на Турс Клуб. Аз съм направила резервация чрез тях с тръгване от Варна. Вие за къде искаде да правите  резервация? На този етап съм сигурна,че ще има автобус на 15.09 за Анталия. Много кофти стана за нас от морската столица.Но съм сигурна ,че нишата ще бъде запълнена до май месец.

# 624
  • Варна
Звънни на Турс Клуб. Аз съм направила резервация чрез тях с тръгване от Варна. Вие за къде искаде да правите  резервация?

Хайде рекламите на лични ако обичате Mr. Green

# 625
Здравейте всички , имам нужда от помощ. Някой знае ли кои ТА предлагат автобусни почивки за Анталия ,но с тръгване от Варна ? Изключвам Емералд, които по традиция имат програма , за съжаление тази година сериозно окастрена от морската ни столица. Питам дали има друга алтернатива ? Благодаря  на отзовалите се. bouquet
Звънни на Турс Клуб. Аз съм направила резервация чрез тях с тръгване от Варна. Вие за къде искаде да правите  резервация? На този етап съм сигурна,че ще има автобус на 15.09 за Анталия. Много кофти стана за нас от морската столица.Но съм сигурна ,че нишата ще бъде запълнена до май месец.
tina66,
Рискуваш да ти се обадят седмица преди тръгване и да ти кажат, че, таковата, не могли да съберат 30 души и пътуването ти може да се осъществи, само ако си организираш самостоятелно пътуване до Пловдив или Хасково и от там да се качиш на софийския автобус. Няма как да си сигурна, че ще има автобус на 15.09 за Анталия, освен ако:
1. Си го резервирала целия;
2. Имаш ясновидски способности.
Обещания и уверения по телефона, че "на този етап" автобуса е сигурен, не струват и пет стотинки. Турс клуб нямат НИТО ЕДИН обявен маршрут от Варна, а времето минава. Продажби на Лични съобщения автобус не пълнят.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 12:50 от qq50

# 626
Моля за мнения, между GURAL PREMIER TEKIROVA и RIXOS PREMIUM TEKIROVA кой според вас е по-добрър? В невероятна чуденка съм, а искам утре да финализирам?

# 627
Моля за мнения, между GURAL PREMIER TEKIROVA и RIXOS PREMIUM TEKIROVA кой според вас е по-добрър? В невероятна чуденка съм, а искам утре да финализирам?
r
Мога да ти пратя концепцията на Rixos premium tekirova на pdf файл да я видиш за 2017. Също се полва и безплатен вход за аквапарк  The lends of legend theme park. Иначе входа е около 80 евро за 2+1.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 13:41 от Lora_mum

# 628
r
Мога да ти пратя концепцията на Rixos premium tekirova на pdf файл да я видиш за 2017. Също се полва и безплатен вход за аквапарк  The lends of legend theme park. Иначе входа е около 50 евро за 2+1.
Ще ти бъда благодарна.

# 629
Мога да ти пратя концепцията на Rixos premium tekirova на pdf файл да я видиш за 2017. Също се полва и безплатен вход за аквапарк  The lends of legend theme park. Иначе входа е около 50 евро за 2+1.
Ще ти бъда благодарна.
Тук можеш да видиш концепцията за 2017 г. на другия хотел, както и на още няколко.

Общи условия

Активация на акаунт