АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 045
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
...Вчера станах на 30 и прекрасните ми колежки са решили да ме изненадат със страхотен подарък, част от който е една много симпатична книжка-дневник на бременната ...

Unchita, ЧРД и тук! Моляя можеш ли да дадеш линк за книжката или на кое издателство е? Търся си нещо подобно и ще съм мнооого благодарна!

christal11, ех че хубаво - вече си имаме и розови чорапи в темичката! Стискам палци за добри резултати   Grinning

# 136
Unchita,Честит Рожден Ден и от мен на патерици! bouquet Жива и здрава да си мноого щастлива Heart Eyes
 Christal11, честито момиченце baby_neutral

# 137
  • Sofia, Младост 3
Unchita , Честит рожден ден на патерици ! Да си здрава, обградена от любов и след няколко месеца априлчето да те радва  Hug А за сватбата - ние също нямахме първа брачна нощ - пихме и танцувахме почти до сутринта, а мъжа ми беше се готвил дълго за уж брачната нощ  hahaha Аз го предупредих, че няма да има такава, малко хора успяват да съберат сили, но нашата сватба му беше първата, на която е присъствал и всичко му беше ново, та се разочарова  Joy Но после стана от първия път , и двамата знаехме някак, че сме свършили добра работа, усещахме го  Thinking  Mr. Green

christal11 , честито момиченце  bouquet

celona , ще звъня пак , нямам свободен ден , за да чакам там, трябва да знам, че си имам час. За всеки случай запазих за Фемина отново, поне да си го видя отново  Heart Eyes

# 138
Ох няма кой да ни пусне от работа и това е ... хората си почиват разхождат се аз кълва на компа   Shocked,
 Unchita, Честит Рожден Ден и от мен на патерици! Жива и здрава, много щастлива и много хубаво бебче после Simple Smile

Christal11, честито момиченце Simple Smile
Ох как нямам търпение и аз да чуя новината, една седмица ми остана ама докато минееее ........ Blush

# 139
Unchita честит рожден ден и от мен 😘 И честити първи розови гащи в темата 💕

# 140
  • Бургас
Christal11, честити розови гащи!  Hug

# 141
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания  Heart Eyes поздравления за първата открита мома в темата  bouquet книжката-дневник е на издателство ПАН и се казва "Вълнения, тайни, страхове на мама - тетрадка-дневник на бременната"  Peace линк не мога да дам - така и не се научих от телефона  Blush

# 142
  • Пловдив
Мнооого благодаря  Hug Ще я търся в Пловдив.

# 143
Мерси за поздравленията. Unchta ЧРД! Дано днес за подарък да не ти се гади.

Иначе от опит ако сте параноици, изследвайте кръвна група в лаборатория, където гледат на плочка, а не с машина, защото в някакъв процент (0,20, 0,30) има шанс да сте с този вид вариация като моята и да ви пишат положителна, а да сте отрицателна.

# 144
christal11  честито ти шилаво момиченце.Дано само в корема да е така,после да е най-кротичката bouquet

Аз пък хванах олимпиадата,точно когато играят нашите гимнастички.През цялато време бях под напрежение,а накрая като свършиха и се разплакаха аз рев ама рев.Те плачат и аз плача.Егати и хормоните Shocked . Аз попринцип съм чувствителна,а сега хептен.  ooooh!

# 145
  • Вестерос
Честито момиченца и момиченца  bouquet Как искам момиченце аз  Confused

Мен днес ми е адски зле, като в безтегловност съм, всеки миг ще припадна

# 146
Ох мен такова яко ПМС ме тресе, отдавна не ме е боляло така, все едно всеки момент ще цъфна! Пих 2 нош-па, дано мине, че малката сега ще се събуди и ще хукне навън, а уж е болна. В болнични съм аз, тъкмо да си почина малко, че много емоции ми станаха напоследък.

# 147
До колкото разбрах, като направим БХС и фм , ще разберем пола, така ли? Blush
Уууу нямам търпение baby_neutral
днес ме тресат хормони.... за 1 път плаках, смях се, бях сърдита.... мъжа ще полудее  hahaha

# 148
  • Варна
Unchta , Чрд на патерици, много щастие и лека бременност  bouquet
На който му е зле да си почива докато може  Simple Smile или ако е много зле, да се обади на док, нищо не губим  Simple Smile
Аз днес едва насмогвам с работата ooooh!, а как искам почивка пфу!! Tired
Иии честити първи розовки гащички !  И аз искам такива, уж за това "работихме" но имам някакво чувство че може и момче да е  Simple Smile  Нямам търпение да разбера  Simple Smile

# 149
  • Вестерос
Аз от възторг съм писала момиченца два пъти, да честито и на момченцата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт