АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 055
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Честит рожден ден  bouquet

Денко честитооооо  bouquet

Аз тази седмица ще съм в 9-тата и смятам да си запазя час за фм + бхс , че да не се изчерпат часовете. ТО има време още де, но нищо.

Аз снощи едвам заспах от гадни киселини. Мразя ги!

За запека - сутрин на гладно 2 кивита + чаша не студена вода  Simple Smile

Щях да казвам нещо друго и забравих  Crossing Arms Бели петна почнаха да ми се появяват, а по принцип много помня. Дано само не ми попречи тази загуба на работата, че ще е излагация голяма.

# 181
  • Sofia, Младост 3
Може в скрит текст да се пише за хапването, че и аз съм от любопитните, на които все им се яде, но не знаят какво  hahaha Така поне ще имам идеи  Party А и аз съм глезла в това отношение - мъжът ми и преди все тичаше до магазина , сега съвсем - и през нощта ще стане, ако трябва. Да се чуди човек как съм била слабичка , сега вече изпускам фронта  Whistling Аз не смея да се тегля... Бях плюс 2-3 кг преди седмица, сега май заради гаденето стана по-добре и може би съм ги задържала тези само.

Честит рожден ден на Нереида  Hug С пожелание да гушка най-хубавото нещо в живота си след няколко месеца  bouquet
Честити сини гащи и на Денкобадемко  Hug И аз си мечтая май за такива  Whistling

# 182
  • София
Аз тази седмица ще съм в 9-тата и смятам да си запазя час за фм + бхс , че да не се изчерпат часовете. ТО има време още де, но нищо.
Ти пак си търпелива, аз си записах час за ФМ в 6-та г.с. hahaha

# 183
  • Вестерос
 Joy Защото забравих да питам аг-то, а ми е куцо да му звъня за това и ще ида даже на място да се запиша, че имам работа в района. Някой вече ходил във Варна при Балев? Да каже поне цената още ли е 80 за пръв път?

# 184
Честит рожден ден!  Hug  пожелавам ти цялото щастие на земята!
Денко, честито! bouquet bouquet Мечая за същите гащи  Blush нямам търпение!

# 185
  • Вестерос
Май само аз си мечтая за розови  Heart Eyes

# 186
  • София
Нерейда, честит рожден ден! Бъди здрава и само щастливи моменти да имаш!

Денкобадемко, честити сини гащи! Аз си мечтая за розови, като Тифани, ама ще видим, само всичко да е наред и да е здраво бебчето. Аз не знаех, че още на първата фетална морфология се вижда полът, сега вече чакам с голямо нетърпение. Simple Smile

# 187
  • Бургас
Нерейда, Унчита, честит рожден ден! Бъдете здрави, щастливи и да ви се случват само хубави неща.

Денкобадемко, честито! Много свекърви се събраха  Mr. Green

Аз снощи пак не спах добре. Често ставах до тоалетна и уж с пълен мехур, а нищо не изтича  Tired Явно бебето притиска уретрата и не мога да пишкам. Ужасно е.

# 188
Нерейда, Честит Рожден Ден! bouquet
Унчита, на теб мисля ме го честитих назад, ама не помня Embarassed - за всеки случай и ти се чувствай поздравена bouquet. Бъдете здрави и щастливи.
Ibis7,дано минат бързо тези дни на неразположения.
doctor_la, гадни ли са на вкус шуслерите?
Денкобадемко, честито bouquet bowuu
Оу , че съм ... И аз влязох в 9г.с , а часове за Бсх и ФМ нямам. А и съм при лекаря  на 26.09..... А досега нито ме е пращал на обикновени изследвания, нито ми е говорил за тези Naughty
Смятам тази седмица да си запиша.

# 189
  • София
Честито на всички 😘 и аз искам госпожица,май имам и такова предчувствие.Женска рода сме и винаги съм си мислила,че ще родя момиче,ама май важно е да сме добре ние и децата ни в крайна сметка:))))

# 190
Нерейда  nbirthday
Бадемко,заповядай едно мъжко цветенце.   Mr. Green smile3525
Miss july ти в ДМ ли ще ходиш за ФМ?Гледам в сайта им,че ФМ+БХС е за 144лв

# 191
  • Бургас
Miss july ти в ДМ ли ще ходиш за ФМ?Гледам в сайта им,че ФМ+БХС е за 144лв
Да, там ще ходя. При Борис Стоилов. 144 лв добре ли е като цена  Rolling Eyes

# 192
Аз за това питам,не е ли много.  newsm78
Др. Калчева хвалят, тя има 4Д,но не мога да разбера там каква е цената.
Какво стана с др.Мануелян от ДМ?

# 193
  • Вестерос
Кари и аз съм на 26 на преглед, тогава ще коментираме обикновените ми изследвания, трябва да са готови до тогава, но не мисля да чакам до тогава и да го питам за фм и бхс.

# 194
  • Бургас
Аз за това питам,не е ли много.  newsm78
Др. Калчева хвалят, тя има 4Д,но не мога да разбера там каква е цената.
Какво стана с др.Мануелян от ДМ?
А ти при кой ще ходиш /ако си ходила вече/?
П.П. Извинявай ако вече съм те питала, но в момента не съм много с всичкия си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт