АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 057
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ама те маркерите за ХА ги мерят на 2-д, другото е театро за родителите Grinning
На мен 140 ми се вижда нормална цена. Аз под сто дадох преди 8 години, ама беше само ФМ, без кръвните. Сега не съм питала колко е.

# 196
Кари и аз съм на 26 на преглед, тогава ще коментираме обикновените ми изследвания, трябва да са готови до тогава, но не мисля да чакам до тогава и да го питам за фм и бхс.
Ама на мен тепърва трябва да ми пусне и обикновени изследвания Shocked Казаха ми че било нормално на този етап чак да се почва с изследванията newsm78

# 197
  • София
Аз също мисля, че е нормално. Преди поне средата, да не кажа края на трети месец, няма много смисъл, затова и повечето АГ ги пускат тогава.

# 198
Аз за това питам,не е ли много.  newsm78
Др. Калчева хвалят, тя има 4Д,но не мога да разбера там каква е цената.
Какво стана с др.Мануелян от ДМ?
А ти при кой ще ходиш /ако си ходила вече/?
П.П. Извинявай ако вече съм те питала, но в момента не съм много с всичкия си  Laughing
July вчера си писахме за това.  Crazy Аз няма да ходя,просто от любопитство. Grinning

# 199
Денко, честити сини гащи.
Аз искам още една девойка, но някъде много навътре предусещам, че този път гащите ще са сини.
Carrie, аз нормалните изследвания ще ги пускам на 29-ти когато ще е и БХС, така каза док. Предполагам иска да мине прословутата 12-та седмица. Солите нямат никакъв вкус. Те са таблетки, разтварят се за нула време в устата.
Дуфалак, на една приятелка АГ-то й изписа от първия преглед, сега е в 6 мес., още си го пие.
А относно хапването…ами яде ми се. Непрекъснато, всякакви странни неща или нещо, което не знам какво е. Само ходя и разпитвам кой какво ще яде или готви, събирам идеи. И затова сега +5 кг в края на 10-та седмица Sad предния път ги бях завъртяла 20, май и сега вървя натам

# 200
  • Вестерос
ами на мен ми ги пусна обикновените сета в понеделник,който мина

# 201
Цоп в новата тема bouquet

Аз утре съм на ФМ при Сигридов. Чудя се дали с вагинален или коремен ехограф се прави тази фетална. Вече съм в 13та седмица. Миналата седмица на прегледа при аг-то ме гледа с коремен за първи път.

Аз не знам защо още не ми се иска да знам пол. Нетипично за мен Simple Smile ако е з анякой друг умирам от любопитство, но сега изобщо не ме човърка  Sunglasses

Мина ми гаденето, пожелавам на всички ви скоро да се похвалите със същото! Беше ужасно!

# 202
ами на мен ми ги пусна обикновените сета в понеделник,който мина
Гледах си нещата от мин път, пак след 12-та съм пускала изследванията. Явно си е до доктор

# 203
  • София
С коремен се прави ФМ Simple Smile

# 204
  • Бургас
Аз за това питам,не е ли много.  newsm78
Др. Калчева хвалят, тя има 4Д,но не мога да разбера там каква е цената.
Какво стана с др.Мануелян от ДМ?
А ти при кой ще ходиш /ако си ходила вече/?
П.П. Извинявай ако вече съм те питала, но в момента не съм много с всичкия си  Laughing
July вчера си писахме за това.  Crazy Аз няма да ходя,просто от любопитство. Grinning
Аз като ти казвам, че там горе няма никой  Mr. Green

# 205
джуджа, да кажеш после как е минало bouquet

# 206
И аз реших да пропусна ФМ и БАС.  С миналата бременност не знаех за подобни изследвания и така си изкарах цялата, без някой да спомене за ФМ. Евентуално за емоция може да направим ФМ към 20 седмица.

# 207
Чрд Нерейда ,  Денко, честити сини гащи. 
Малката ни побърка днес ,е ние не я има майстор вкъщи отделно разглабяхме спалнята с ММ ,че не що рамката потъваше.
А да не говорим,че Малката удави телефона на майстора дано се оправи ,чедо едве включваше,от къде и идват тия.Днес поне съм по добре.

# 208
Аз ще пропусна ранната ФМ,  мисля да правя само тази към 20-та седмица. И предния път така направих. А правих и само ранния БХС.

# 209
  • София
Абе вариации всякакви, стига мамите да са доволни Mr. Green

Аз пък няма да правя БХС, но се ослушвам за Пренатест. Ще реша окончателно след първата ФМ, то тъкмо и тогава е времето, най-подходящо за теста.

Общи условия

Активация на акаунт