АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 026
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз не съм пила урогестан или дуфастон, док каза само за но шпа при болки и никакви др. хапчета освен парацетамол.
2-3 месеца преди да забременея пиех фк сутрин, и все ми беше лошо малко след това, като не пиех не ми беше лошо newsm78 и аз си мислех че е странно да имам такава реакция. Сега вече съм на витамини, които имат и фк.
Манха, Късмет!!!

# 271
  • Sofia, Младост 3
Манха, успех и дано освен всичко видите и пол , предполагам е много вълнуващо  Hug
На Диди пожелавам да се оправя бързо - може би стомахът не е издържал на някоя храна, сега от всичко се вълнува и той. Дано бързо мине  Hug

# 272
Здравейте момичета! Ето ме и мен след прекрасната почивка Simple Smile Нямам никакъв шанс да изчета всичко и ще ме извините за пропуските. След малко съм на БХС и фетална, дано всичко е наред и се надявам да разбера и пола Simple Smile
Манхаааа Hug Hug Hug липсваше..
Супер, да се похвалиш с хубави резултати и първо предположение за пол baby_neutral

# 273
Здравейте момичета ☺И аз очаквам бебче април месец. Днес се регистрирах в бг мама и още не мога да разуча как да използвам форума.Не ми се смейте... До сега само съм чела без да пиша ☺Ще чета с интерес, само да намирам време, защото си имам и друго бебе вкъщи  и ще се включвсм когато мога. ПРИЯТНО БРЕМЕНЕЕНЕ ☺

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 13:51 от Дундулина

# 274
Аз не съм пила урогестан или дуфастон, док каза само за но шпа при болки и никакви др. хапчета освен парацетамол.
2-3 месеца преди да забременея пиех фк сутрин, и все ми беше лошо малко след това, като не пиех не ми беше лошо newsm78 и аз си мислех че е странно да имам такава реакция. Сега вече съм на витамини, които имат и фк.
Манха, Късмет!!!
Тединка, не казват ли че ,ако има пренасищане на фк в организма и така реагира той... Sick не съм сигурна, просто си мисля че някъде съм го чела

# 275
  • Варна
Нямам представа, Кари. Не съм попадала на такава информация, само съм чела, че няма страшно колкото и фк да изпия. Естествено, не знам до колко това е вярно, не съм прекалявала никога.

# 276
Нямам представа, Кари. Не съм попадала на такава информация, само съм чела, че няма страшно колкото и фк да изпия. Естествено, не знам до колко това е вярно, не съм прекалявала никога.
А иначе казаха ли на някой до кой месец се пие? Аз не съм питала лично доктора.  Някъде чета до 3-ти месец, други казват че са пили до края.. newsm78

# 277
  • София
Моята лекарка каза ,че се пие до 3ти месец,защото след това няма смисъл от нея.Един вид ,че ефекта и е в начална бременност,после няма да ти навреди,но няма и да ти помогне

# 278
  • Пловдив
Няма как да се предозира с ФК  Peace На мен док ми каза да продължавам да я пия все още. И аз съм чела, че някои я спират в трети месец, а други до края - не знам по какво се преценя.
Диди, с теб сме. Няма да те оставим да скучаеш сама в болницата, а само след няколко дни ще си като нова.  Hug
Манхааа, дано да си изкарала незабравимо!  Hug Успех на прегледа и чакаме да кажеш какви гащи ще переш  Mr. Green
Дундулина, добре дошла и леко бременеене! 

# 279
А аз пък друго да ви кажа.. В събота като бяхме на гости на моята приетелка с бебето(нали ви казах, на месец и половина е- чисто прясна мама Simple Smile) .. Та аз не се сдържах и й казах, че ще си имаме бебче Crazy Ех, много ми е приятно да си говориме сега с нея и на нея много й е кеф Mr. Green А тя всъщност ми е и фризьорка- вика.. " сега може да не те хваща боя" .. Има си такива клиентки Shocked

На другите ни приятели все още не сме казвали нищичко.
Добре дошла, Дундулина🌷

# 280
  • София
Много хубаво,Кари Simple Smile И аз нямам търпение да кажа на всички вече,ама лекарката каза да изчакам до прегледа на 26ти.Едва стискам вече 🤗

# 281
  • Пловдив
С ММ бяхме решили да изчакаме до прегледа утре, но не се сдържахме и миналата седмица си признахме тук-там. Много е вълнуващо и става все по-реално, когато и близките ти знаят.

# 282
  • София
Аз не знам още как да кажем на родителите ни.,тъй като живеят в друг град,а не се очертава скоро да ходим на гости.На мен пъкато телефона не ми се вижда като най_добрия избор 😐

# 283
Мили момичета, благодаря за пожеланията. Имах страхотен емоционален ден 🎂🎁😘 а днес естествено най-тежкия полет, но няма как нали водим мъничето на бейби-муун 😀 Толкова се смяхме с мъжа ми на това, много готино го е измислил някой.
Сега мъжките мами сме повече, но после като станат ясни и девойките ще стане весело.
Добри резултати на всички, правещи изследвания и приятен ден на всички 😀

# 284
  • Вестерос
Добре дошла Дундулина  bouquet

Аз за сега на приятели не съм казвала, смятам след 4-ти месец да им кажа

Общи условия

Активация на акаунт