АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 072
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Орион Simple Smile предполагам чувството е невероятно Simple Smile)

Диди не се притеснявай, пожeлaвам бързо да ти мине, дано да е нещо леко от преумора и като полежиш да мине.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 10:55 от LilyRose

# 256
И на нас ни изписаха Дуфастон с Но Шпа без изследване. Пихме го две седмици, след това док каза още две и се надявам да го спрат в сряда като сме на преглед. А болки нямахме, нито зацапване слава богу, но като го питаш защо го изписва, нищо не ти отговаря. Такива са нашите доктори.

# 257
  • където мечтите се сбъдват
И на нас ни изписаха Дуфастон с Но Шпа без изследване. Пихме го две седмици, след това док каза още две и се надявам да го спрат в сряда като сме на преглед. А болки нямахме, нито зацапване слава богу, но като го питаш защо го изписва, нищо не ти отговаря. Такива са нашите доктори.
А,добре ли се чувства жена ти от него?В смисъл замайване,слабост има ли?Или само аз се чувствам толкова зле  newsm78

# 258
А,добре ли се чувства жена ти от него?В смисъл замайване,слабост има ли?Или само аз се чувствам толкова зле  newsm78

не се чувства добре - абсолютно същите симптоми - замайване, слабост и т.н.

# 259

Ужас!Много ме хваща яд на моя АГ.Още от началото му казах,че не се чувствам добре от дуфастона,а той-не било възможно,от бременността било  ooooh! Прекалено зле се чувствам за да е от бременността.Все пак и друг път съм била бременна.

# 260
Аз също бях питала дали някоя от вас се е изследвала.  Tired Аз вече не знам колко опаковки съм изразходила от 23 до сега.На 4 дни 15лв. Tired Майната им на парите нека всичко е ок! Peace Бях със зацапване и болки,изписа ми ги естествено без изследване.Сега в началото на месеца съм на преглед и се надявам да ги спри тези хапчета,че аман от тази химия....

# 261
Мили мами,аз от тази нощ съм мн зле през час повръщам бях на лекар и влизам в болница за няколко дни да ме наглеждат!Много ми е притеснено,дано всичко да е наред
Спокойно, миличка Hug
Ще мине, предполагам ще ти включат глюкоза и ще се почувстваш като нова

# 262
Със сигурност си е до лекар, понеже и аз имах малко зацапване и чести болки тип цикъл и какви ли още не, пък ми изписа само но-шпа за 10 дни и после при нужда (като например днес, че от вчера следобед съм се записала и аз в отбора на пробожданията ниско долу).
Аз сега съм в чуденка дали пък не ми става по-зле от ФК, която пия. На 2 пъти я забравям и като че ли съм по-добре без нея. Ще взема да я пия днес и ако пак ми се влоши гаденето ще търся друга марка или някаква алтернатива. Знам, че практически звучи много глупаво да ми е зле от ФК, но пък може ли човек да отгатне как ще ни реагират телата на различните неща?
След два дни разходки и плаж в Гърция, днес силно ми иде да удуша някой. Сутринта се влачих в задръствания един час за да стигна до офиса, не ми се работи, спи ми се, времето е скапано и като цяло, искам да причиня страдание на някой само и само да не съм сама.  Close Cry Да идва по-бързо сряда, че да потегляме пак на път и да не се тормозя с глупости.

# 263
  • София
Да ви кажа, аз много пъти съм приемала Прогестерон след процедура,  но лошо ми ставаше само с успешната сега, като съм бременна. Според мен наистина симптомите са ви от бременността, а не от хормона. Той трябва да се повишава и доколкото знам, колкото по-висок е толкова по-добре и затова го изписват "на сляпо".

# 264
Да ви кажа, аз много пъти съм приемала Прогестерон след процедура,  но лошо ми ставаше само с успешната сега, като съм бременна. Според мен наистина симптомите са ви от бременността, а не от хормона. Той трябва да се повишава и доколкото знам, колкото по-висок е толкова по-добре и затова го изписват "на сляпо".
Дано да си права,но защо тогава в листовката ги пише тези странични реакции-замайване,слабост и т.н.

# 265
Здравейте момичета! Ето ме и мен след прекрасната почивка Simple Smile Нямам никакъв шанс да изчета всичко и ще ме извините за пропуските. След малко съм на БХС и фетална, дано всичко е наред и се надявам да разбера и пола Simple Smile

# 266
Длъжни са да опишав всевъзможни реакции- за да се презастраховат.
И на мен всичко до сега изписано- също е без изследвания.

# 267
  • Вестерос
А,добре ли се чувства жена ти от него?В смисъл замайване,слабост има ли?Или само аз се чувствам толкова зле  newsm78

Ужас!Много ме хваща яд на моя АГ.Още от началото му казах,че не се чувствам добре от дуфастона,а той-не било възможно,от бременността било  ooooh! Прекалено зле се чувствам за да е от бременността.Все пак и друг път съм била бременна.
Аз съм нямала от него странични ефекти. На мен ми го изписа, защото на първия преглед имаше разстояние малко между плодното сакче и стената. На втория нямаше вече и каза да го доизпия и да го спра. Спряла съм го от 3 дни същото положение ми е като с него.

Моят дуфастон бяха 30 хапчета, пиех по 1 сутрин след храна и 1 вечер след храна. Струваше 19 лв и стотинки.

ДИДИ, кураж!!!  Hug

Доктор, аз пия витамам, в тях има ФК, нищо ми няма. На гладно сутрин пия 1 хапче.

Реакциите от дуфастона в листовката не бяха ли "рядко"  Thinking Не помня, а си хвърлих опаковката.?

# 268
Manhamanha днес си мислех,че като видиш колко много сме изписали няма да искаш да го изчетеш. Joy

# 269
И да искам няма да мога Simple Smile
Ядосвам се сега, че нещо май са ми объркали часа и ще си отвися тук поне още 2 часа. Кога ще се върна в офиса не знам...

Общи условия

Активация на акаунт