АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 014
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Аз съм чувала, че лененото семе е опасно за бременни, но може и да не е вярно... аз днес получих като подарък от семейството на мъжа ми първите си дрешки за бременни -много хубаво палтенце с разкрояване надолу и много елегантно плетено пончо  Heart Eyes нямам търпение да ги напълня с корем зимата  Laughing

# 61
  • София
Привет и от мен в новата тема   Hug
Аз грозде си похапвам, определено наблягам на леки неща и странно много ми се яде бяло Shocked - таратор, мляко с ориз...ама хайде да не изброявам всичко, че да не му се дояде на някой нещо. С миналата нямах предпочитания към храни, та се надявам сега полът да е различен Simple Smile, а и аз си имам едно момченце и искам да станем двама на двама  Laughing.

# 62
  • Пловдив
Unchita, честито, и аз си мечтая за пончо за през зимата Simple Smile

# 63
Аз имам пончо обаче ми е голямо,приятеля ми все ми се смее като го облека,обаче адски много топли. Тази зима с кеф ще го нося.  Heart Eyes

# 64
  • София
момичета това са ОК резултати, нали Simple Smile не че се притеснявам но все пак....

http://prikachi.com/images.php?images/974/8910974I.jpg

# 65
  • Hamburg
Супер са резултатите! Дани при всички нас са такива!

Моята ФМ е чак на 13.10 и ми е притеснено. БСХ май няма да правя - само заради възрастта ще ми излезе голям риск и ще се панирам. Чудя се, дали не е по-добре да направя директно Прена-тест.

# 66
Ооо, аз си пътувам. Днес и болничен си изпросих, с това главоболие не можех да стана няколко дни от дивана. Не си давам мн зор. Бях си напълнила гладачната с дрехи и чак вчера се почувствах по-добре и гладих. За миенето всичко в миялната. Такъв мързел съм станала Grinning
Сега имам задача да търся нов апартамент, че този ние тесен и за бебе.
Просто съм решила сама да не си давам зор.

# 67
  • Бургас
Супер са резултатите! Дани при всички нас са такива!

Моята ФМ е чак на 13.10 и ми е притеснено. БСХ май няма да правя - само заради възрастта ще ми излезе голям риск и ще се панирам. Чудя се, дали не е по-добре да направя директно Прена-тест.
И аз го загледах този Пренатест. Само малко цената от 2000 лв ми извади очите  Rolling Eyes

# 68
  • Варна
Вече сериозно се замислям че искам почивка, абсолютен парцал съм, чувствам се отвратително и с гаденето от време на време ...иде ми да заспя права. На всичкото отгоре все нерви на работа, все ме припират и недоволстват, шефа само мрънка и пуфти , а хем ми е близка роднина ..... Close и как ще стане тая работа да си почивам като половината работа от мен зависи не знам  Cry
Обадих се на док. Каза ми че няма да е в града до 22ри ... И понеже споделих че малко ме по наболява , макар и не често, ми каза да пия 3х 1 но шпа. А ако зацапването се появи пак да съм се обадила за да ми каже какво да пия  Thinking
Според вас, мами, да потърся ли някой друг АГ да ме прегледа сега, или няма нужда, щом е било светло кафеникаво и еднократно, и да си изчакам до 22-ри?

# 69
  • Бургас
Според вас, мами, да потърся ли някой друг АГ да ме прегледа сега, или няма нужда, щом е било светло кафеникаво и еднократно, и да си изчакам до 22-ри?
Аз бях със светло кафеникаво течение няколко седмици наред. На хормонална основа е и ще ти мине по някое време. Въобще не се притеснявай. Болки също имах от време на време /обикновено един или два дни в седмицата ме наболяваше/, но това е от разпъването на матката. Ако нямаш наистина силни болки или розово - червеникаво течение, няма за какво да се тревожиш. Почивай си и не си мисли лоши неща  

# 70
  • София
teddyblue
аз също имах такова зацапване даже няколко пъти по -тъмно от обичайното ми течение от гъбичките, които още влача и пак почвам свещите.
доктора каза че няма нищо притеснително. Болки няколко пъти съм имала в корема ниско долу и пия но шпа когато ме стегне,досега само веднъж ми се наложи.

Ти прецени как си и как се усещаш, ако ти е притеснено отиди за твое успокоение. Стискам палци  Hug

# 71
Честита ни нова темичка, момичета!!! Днес бях на преглед и носих резултатите от кръвните-всичко е много добре. Даде ми обаче направление за гастроентеролог и каза само консултация да направя, заради черния дроб :-/ При предишната ми бременност не ме е пращал и много се зачудих, но бях с малката и нямаше как да разпитвам, а пък и никакви оплаквания нямам.Дали при някой има подобен случай?

# 72
  • Варна
Благодаря ви момичета, извинете ме че внесох моето криво настроение в темата. Трябва да сме щастливи сега заради онова мъниче в корема Hug
За 1ви път ми се случи това с течението, и за това ме стресна малко, а болките са ми по няколко пъти на ден, и когато ставам от стол-  слаба тъпа болка. Предполагам че е нормално, все пак нещо става там. Ще изчакам до 22ри, или по нататък ако всичко е нормално до тогава.
Между другото малко ме поуспокоихте, с това че не съм единствената на която и личи коремче. Уж не трябвало да личи до 3 ти, че и почти до 4ти месец а то....
Моето може да е от ядене, като се замисля, страх ме е да се кача на кантара да видя колко съм наддала  ooooh!

# 73
Аз навърших 10 седмици тези дни и въпреки че от началото на бременността съм свалила 2 кг и малко, днес установих, че също ми личи  ooooh! Аз си имам сланинки по корема отпреди първата бременност и мислех, че ще ме прикриват известно време, но уви, една колежка ми каза че ми личи, друга ме гледаше в корема и ми се усмихна конспиративно Simple Smile.
Теди, според мен си послушай доктора, пий си ношпато и почивай.  Peace

# 74
  • София
Здравейте,

Записвам се на бързо и се връщам да ви чета, че сте изписали света пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт