АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 040
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Теди, аз пък ще те посъветвам пък да отидеш на лекар. Може да е нищо, а може и да имаш нужда от назначаване на терапия. Няма ли да ти е по-спокойно, ако те прегледат?

Ние вече си имаме сърчице Heart Eyes Тоест, и преди си го е имало, но сега и мама го видя. Хем съм щастлива, хем съм уплашена, защото отлепянето още се вижда. Даже сега лекарят беше по-категоричен, предния път само изрази мнение, че вероятно зацапването е причинено от отлепване. Мислех си, че щом не съм имала зацапване вече три седмици, би трябвало всичко да е наред. Но той каза, че отнемало време и до 15-та седмица ще продължавам с лечението и ограниченото натоварване. Сега съвсем ми е спечено, защото преди беше само един плоден сак, сега ясно се вижда вътре човече и страхът е още по-осезаем. Но явно няма какво да се направи, освен да чакаме и да си вземаме лекарствата. И тъй, похвало-оплаках се Simple Smile

Мислех след днешния преглед да кажа на децата. Сега не знам Rolling Eyes

# 76
  • София
Ооо личи и още как и при мен Simple Smile леко заоблено коремче и някак си мисля че се разширявам настрани.

# 77
  • където мечтите се сбъдват
Честита ни нова темичка, момичета!!! Днес бях на преглед и носих резултатите от кръвните-всичко е много добре. Даде ми обаче направление за гастроентеролог и каза само консултация да направя, заради черния дроб :-/ При предишната ми бременност не ме е пращал и много се зачудих, но бях с малката и нямаше как да разпитвам, а пък и никакви оплаквания нямам.Дали при някой има подобен случай?
Аз бях на консултация с гастроентеролог,но аз съм със синдром на Жилбер и отстранена жлъчка.Теб защо те праща?

# 78
  • София
Значи аз имам златна докторка, забрани ми секса и спорта, както и по-тежката домакинската работа, но ми позволи да ходя на море, като пътувам с почивки и не се излагам много на слънце.  Party
Днес си сложих една широка блуза аз и осъзнавам, че още повече сякаш ми личи защо съм я сложила. На работа съм казала на хората в стаята, предполагам и другите знаят, предполагат или се досещат, защото за първи път откакто съм в този офис съм започнала да закъснявам за работа, просто не издържам цял ден седнала на бюрото. Освен това аз бях болнични покрай инвитро процедурата и малко след това заради повръщането, а никога не си взимам болнични. Така че е обществена тайна, но и аз не съм суеверна. Моля се само всичко да е ок и да износя здраво бебе до термин. Още страдам по малко за близначето, но почвам да се стягам по малко.

# 79
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте,момичета!Кога започнахме нова тема,браво ще се връщам да ви чета.Сега искам да ви питам може ли някой да ми разчете резултата от токсоплазмоза,че чак в сряда съм на доктор и се притеснявам,мисля,че има нещо съмнително.

Test (profile) name   Result   Measurement   Reference values
TOXO IgM   0.19    sco    <0.8(-) отр; 0.8- 1.0, съмнит.; >1.0 (+) пол.
TOXO IgG   0.0    IU/ml   <4.0 (-) отр.; 4.0-6.0 съмнит.; >6.0 (+) положит.

# 80
Аз го чета като да нямаш, първото число е стойнистта, второто са референтините граници.

Аз казах на една две колеги, сега вече май всички знаят. Трябваше да кажа, защото има какви да се планира работно. Не съм наддала, но коремче се вижда. Казват, чр втория път личи от по-рано.

# 81
Здравейте,момичета!Кога започнахме нова тема,браво ще се връщам да ви чета.Сега искам да ви питам може ли някой да ми разчете резултата от токсоплазмоза,че чак в сряда съм на доктор и се притеснявам,мисля,че има нещо съмнително.

И двата резултата ми изглеждат ок

# 82
  • София
Аз това изследване не съм го правила, но като гледам референтните стойности, според мен и двете са ти отрицателни, което принципно би трябвало да значи, че не си боледувала и в момента не си болна от токсоплазмоза.

# 83
Да,първите числа са стойността,а вторите референтните граници.Благодаря ви!До сряда ще се изприщя от притеснение,но ме успокоихте малко.

# 84

Не се тревожи, а се радвай Simple Smile Стара зараза е и бебето ти е имунизирано сега.

# 85
  • Бургас
Да,първите числа са стойността,а вторите референтните граници.Благодаря ви!До сряда ще се изприщя от притеснение,но ме успокоихте малко.
След като стойностите са в референтните граници, няма за какво да се притесняваш.

# 86
Благодаря ви, момичета,олекна ми Hug

# 87
  • Бургас
Лелеее, момичета, изписали сте две цели теми, докато се включа отново. Няма да мога да ви изчета, надявам се всичко да е наред с вас Simple Smile.
Ние бяхме на почивка в Гърция, после имахме сумати гости, допълнително малкият не ходи на градина и съм нон стоп ангажирана с него, та едва сега намирам време за компютъра.
Ще гледам да съм по-активна от другата седмица  Hug

# 88
Честита ни нова темичка, момичета!!! Днес бях на преглед и носих резултатите от кръвните-всичко е много добре. Даде ми обаче направление за гастроентеролог и каза само консултация да направя, заради черния дроб :-/ При предишната ми бременност не ме е пращал и много се зачудих, но бях с малката и нямаше как да разпитвам, а пък и никакви оплаквания нямам.Дали при някой има подобен случай?
Аз бях на консултация с гастроентеролог,но аз съм със синдром на Жилбер и отстранена жлъчка.Теб защо те праща?
Незная.Всичко с изследванията ми е ок, бебешочето и него гледа, каза че е нормално развиващ се... Нямам никакви оплаквания, заболявания и т.н. А спомена нещо и за кръвната ми група, но тя е с положителен резус фактор... Та съм в лека чуденка, но ще ходя пък да видим. Относно коремчето, все едно съм в 20-та седм, а съм едва в началото на 10-та - много ми личи! Но покрай мен има още няколко жени с втора бременност, при които е същото положение, затова не му мисля Simple Smile

# 89
И на мен ми личи все едно съм в 5 месец,сериозно оформен корем,а ми е първа бременност  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт