АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 055
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Помня за "горещата" 7ца за менструални болки, че беше 10 таблетки в 100-150 мл топла вода и на малки глъдки. За такива по-хронични неразположения бих се пробвала с 3х2т. под езика до разтваряне. Като не забрвяй да е на отстояние от хранене поне 30 минути преди и след и поне 15 да не се пие течност след приема. Ако искате нещо по-конкретно, потърсете в нета. Мисля, че имаше теми или сайт за хор, които ги ползват и си споделят комбинации. Аз и на малкия понякога му давам на око и гледам как ще реагира. Особено при настинки и Т 3-ката е дежурна, още преди да стигнем до доки.

# 166
  • София
Искам да се оплача от лакомията си. Снощи бяхме на ресторант, компанията си поръча плато от онова нещо, дето обожавам, а не бива да го ядат бременни и ... познайте дали устисках Blush Чак големия ми син по едно време ме сдъвка - Мамоооо, стига, ще му стане нещо на бебето! Laughing

Започнах да се разширявам в таза. Повечето тесни панталони вече трудно ги закопчавам и са ми дискомфортни. Добре, че имам и не-тесни.

# 167
  • София
Mомичета, много сте активни, браво! И честити розови и сини гащички в темата! Аз нямах време да се включвам, защото пътувахме доста. Притеснявах се дали ще ми понесе пътуването, защото сменихме доста превозни средства - самолет, влак, кола, но, за радост, се чувствах много добре през цялото време и изобщо не ми се отрази. Сега във вторник пак ще пътуваме към морето, ще кумуваме на сватба в събота там, дано не ми се приспи рано. Предполагам, че емоцията ще ме държи будна.

# 168
  • Варна
Ох сетих се аз кое е било забраненото нещо, и как ми се хапва и на мен  smile3556 но устисквам засега. корема ми снощи щеше да се пръсне! Едвам вечерях. Много кофти работа с тоя стомах. Много ми е умряло днес, иде ми да легна обратно в леглото, ама не ми се лежи, прозявам се през 5 мин, та чак ми се просълзяват очите. Престраших се да се претегля на кантара 1,800кг + за около 2 месеца  Sad Сланините ми вече ясно си личат и направо незнам.
Момичета, няма ли хапченца на билкова основа, за запек, ставащи за бременни? Помня че като отказвах цигарите пак имах такъв проблем, и вземах едни хапчета, но не знам дали ставаха за бременни. Последните седмици нищо съществено не става в това ВЦ, незнам дори запек ли е, имам чувството че червата ми не работят изобщо.
Никакво настроение нямам днес, а си мислех да обиколя малко магазини за дрехи, че с тоя корем....

# 169
Добро утро, момичета!
Честито на вече разбралите пола на бебчетата!
Снощи бях на моминско парти и имаше някаква игра с шотове, е цялата маса ме изгледа като отказах да го изпия и близките ми приятелки веднага разбраха Simple Smile
После съпругът ми дойде да ме прибере и понеже  беше след 12 и имах РД вече ми беше направил изненада унас - с тия хормони едвам се сдържах особено след като видях книгата от поредицата "Мама за първи път", а той има вече "Татко за първи път". Много искам дневник и ще проверя за този, който споменахте по горе.
Ние тръгваме утре към Гърция и стискайте палци да понеса полета до Санторини, че имам доста страхове. Ще се опитвам да Ви следя по малко.
Желая Ви прекрасен ден!

# 170
  • Пловдив
Май само аз съм толкова любопитна всеки път какво сте яли или ще ядете - на мен и да ми се прияде нещо, до 5 минути ми се прияжда нещо друго и не ми пречи - и без това само си представям щандовете с готова храна в магазините. То не, че са вкусни, но пък ги правят да изглеждат добре  Flutter иначе като си ходех на работа не ходех там по голяма нужда, колкото и да ми се ходи и ми се е случвалж да стигна до запек, който коригирах с чаша прясно студено мляко и киви  Peace сега като съм си вкъщи ям много плодове и зелунчуци и отивам в другата крайност  Crazy

# 171
Ох сетих се аз кое е било забраненото нещо, и как ми се хапва и на мен  smile3556 но устисквам засега. корема ми снощи щеше да се пръсне! Едвам вечерях. Много кофти работа с тоя стомах. Много ми е умряло днес, иде ми да легна обратно в леглото, ама не ми се лежи, прозявам се през 5 мин, та чак ми се просълзяват очите. Престраших се да се претегля на кантара 1,800кг + за около 2 месеца  Sad Сланините ми вече ясно си личат и направо незнам.
Момичета, няма ли хапченца на билкова основа, за запек, ставащи за бременни? Помня че като отказвах цигарите пак имах такъв проблем, и вземах едни хапчета, но не знам дали ставаха за бременни. Последните седмици нищо съществено не става в това ВЦ, незнам дори запек ли е, имам чувството че червата ми не работят изобщо.
Никакво настроение нямам днес, а си мислех да обиколя малко магазини за дрехи, че с тоя корем....
Натуралакс 3, 7 билки има в тях

# 172
  • София
Ох сетих се аз кое е било забраненото нещо, и как ми се хапва и на мен  smile3556
Сорииии Sad

Теди, с плодове сутрин на гадно пробва ли? Студени сливи или круши от хладилника, малко след това може чаша прясно мляко, или овесените трици /ама действат чак на другия ден/, или сок от круши - ама цял ден да се наливаш с него. За лекарства - питай лекаря си за Дуфалак, на моето бебе са го изписвали като беше на месеци, така че може и да става за бременни.

Нареида, Санторини, ех Heart Eyes Страхотно да си изкарате! Тези наши почивки си имали име, не помня дали ви писах. Babymoon, като honeymoon, само че за бременни Mr. Green Помагали на двойката да се отпусне и да се наслади на очакването. Брях! И ЧРД, любов и здраве ти пожелавам, а подаръкът ще си го получиш след 7-8 месеца bouquet

# 173
  • Пловдив
Честит рожден ден и от мен, бъди здрава и щастлива бъдеща мама  bouquet винаги съм искала да отида в Санторини - весело изкарване и много слънчеви емоции да си заредиш   Sunglasses

# 174
ЧРД и от мен и весело и незабравимо изкарване на почивката.
Doctor_la мерси, ще се поровя да видя какво ще намеря  Hug

# 175
Момичета,аз също ще ставам мъжка мама Simple Smile видяхме му пишленцето на моето пиленце и то ясно  Joy

# 176
  • Варна
Чрд Нерейда! Здраве,любов и щастие, и хубава бременност с едно прекрасно бебче накрая Simple Smile
Нана, Белинда, ще питам в някоя аптека че ми е неудобно да звъня сега на лекаря. Благодаря Simple Smile И да, тази сутрин хапнах сливи и банан и чай , нямах круши  Grinning ефект - 0
Белинда, колкото до споменаването на храна, и аз съм като unchita, още преди да споменеш за платото ми се похапваше. Дори на 11-ти бях на Р.Д. и имаше на масата Такова, от любимото, но не ядох  Confused Нямам проблеми с това да се споменават храни, дори искам идеи, какво да приготвям, че все се чудя. Знам че някой помоли да не се споменават разни храни, за това и аз се старая да не говоря  newsm78
Бадемка, Честито пишленце!!!  Grinning

# 177
  • София
Честити сини гащи на малкото бадемче bouquet

Теди, бананите ги спри. Запичат. Също и оризът. Препечените филийки. То като цяло си е индивидуално де, но при повечето хора тези храни стягат. Сега погледнах в листовката на Дуфалака, пише, че е безопасен по време на бременност и кърмене Peace

# 178
Благодаря момичета,много се развълнувах направо не знам къде се намирам,мърда си ръчичките,краченцата... Абе човече си е вече ❤

# 179
  • Пловдив
И като хапвате салатки избягвайте да слагате оцет - той също запича доста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт