Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога обикновено се определя полът на бебето и как се прави това?
Какви са преживяванията на майките с коремчета?
Какви са препоръките на лекаря по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога обикновено се определя полът на бебето и как се прави това?
Половете на бебетата обикновено се определят в различни етапи от бременността. Някои майки съобщават, че са разбрали пола на бебето си около 12-13 седмици, докато други получават потвърждение след 20-та седмица. Важно е да се отбележи, че това може да варира в зависимост от медицинските процедури и възможностите за изследване в различните клиники.
-
Какви са преживяванията на майките с коремчета?
Майките споделят различни преживявания с коремчета, като някои изразяват безпокойство за подутнина или странни промени, които забелязват. От друга страна, има и майки, които споделят радостта си от записването за пренатални грижи, виждането на бебето чрез ултразвук и предвкусването на пола на бебето.
-
Какви са препоръките на лекаря по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията на грозде по време на бременност?
няма наваксвяне тук.
). А за ситуацията на Теddy... Трудно е. Аз с предната бременност тъкмо разбрах и шефа каза: "Закривам фирмата и те съкращавам." Чудих се дали да не се заям, че не може и че трябва да ме прехвърли в някоя от другите, после се сетих, че може да е безкрайно безскрупулен, ако реши и си направих пас. В резултат на това намразих де що има държавна институция, милата ни родина всячески се опита да ми обясни, че съм тъпа патица да забременявам без работа и на нея това дете не и трябва и няма да си мръдне пръста за него. С 300 зора намерих кой да ме назначи за да мога да си ползвам майчинство и т.н. Бяхме много зле финансово много дълго време. Докато не се върнах на работа всъщност. И сега не съжалявам за избора си тогава, но не беше никак лесно. Ситуации всякакви и всичко трябва да се премисли добре и да се намери най-щадящия вариант и за физиката, и за психиката, и за джоба. Тъжно е, че се случват такива неща, но пък ние сме достатъчно силни да ги преборим. 

В такива моменти, ако въобще има утеха, тя би могла да е, че не е бил достатъчно качествен плодът и че по-добре, че всичко е приключило все пак в самото начало...
Какво бихте направили, ако бебето тръгне на Цветница например, а вие сте избрали друго име? Въобще какво мислите за децата, които идват с имената си. Аз познавам доста хора, родени на големи празници, а носещи други имена.
но по едно в събота си позволявам или когато имам спешна нужда (за запека ми помага на 2рата глътка). 
, Не съм против това за имената с празниците, стига да не е съвсем изтъркано на Цветница например вички момичета Цветелини. Чакам да сънувам нещо