АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 32 962
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Роден Ентусиаст, много, много съжалявам! Няма думи, които да те накарат да се почувстваш по-добре в този момент  Sad Hug Дано скоро да имаш повод да минеш да се похвалиш при нас.

Направлението ми изтича съвсем скоро, а не намерих при кого да се запиша. ЛЛ много трудно дава направления и не знам дали ще ми отпусне друго. След прочетеното до тук, мисля, че ще трябва да се активизирам и да се запиша на сляпо при който-и-да-е. Благодаря ви за информацията  bouquet

# 571
Роден Ентусиаст, само не се отчайвай, щом веднъж бебето е станало ще стане пак  Sad Hug

КристалнаК Този тип направления не са като другите при "стандартните" лекари, които са под бройка и ЗК отпуска доста малко на месец. Този тип за майчино здравеопазване са по друго направление и там нещата стоят малко по-различно, така че ако искаш иди и му кажи, че имаш нужда от друго. В краен случай - 20лв на ЛЛ под масата биха ти спестили много бъдещи разходи  Wink

# 572
И на мен ми се вижда абсурдно  да не можеш . Нещо са се объркали най -много да искат друго.Нещо те лъжат търси си правата ,те така ще сте следят извън каса,ако можеш да си го позволиш добре.Ама е скъпо ,направлението е за това
Роден_ентусиаст Прегръдки мила бъди силна :-*.
 ОХ Като ви чета много ви се радвам ние още и сърце не сме чули сега на.30 ще сме на преглед.Да питам някой да се следи при др Тошева от Пентаграм

# 573
Роден ентусиаст, много съжалявам... Кураж Hug

# 574
  • Бургас
Роден ентусиаст, много съжалявам  Sad Прегръщам те  Hug

# 575
Здравейте, не мога да ви изчета. Тъкмо довърша, и то нова тема се почне.
Миналата  неделя ходих последно на преглед- видях точката как се плацика насам натам..много мило ми стана-бях забравила. Записах се за ЖК и вече съм в болничен/ документално поне/. В понеделник съм на преглеь при Давидков- аз съм доволна от предния път- да, взема скъпо, но всеки сам си слага цена на труда. Преднияъ път ме преглежда 50мин на ехограф- сууупее подробен преглед.
От две седмици всички в нас подсмърчаме. Вече малкия се оправи, слава богу, ММ също, но аз още се влача. Капя капки и смуча ефизол, когато се сетя/ покрай шепата витамини, минерали, магнезий и утрогестан... Май това е от мен. Ще гледам по-често да пиша вече, че често имам отговори на въпросите ви, но не сколасвам да пиша и чета..

# 576
  • Бургас
Аз уж пих антибиотик, уж убих стрептокока, а днес пак съм с парене долу  Tired Не знам вече какво ми има. В цитонамазката пише възпаление /включва типично възстановяване/, а в микробиологията от влагалищния секрет излизат някакви левкоцити, без да са изолирани бактерии или гъбички.

Утре съм на ФМ и БХС и съм много притеснена не само, защото ще ми взимат кръв , а и защото се притеснявам как ли ще е пингвинчето ми.

# 577
  • Вестерос
Здравейте, не мога да ви изчета. Тъкмо довърша, и то нова тема се почне.
Миналата  неделя ходих последно на преглед- видях точката как се плацика насам натам..много мило ми стана-бях забравила. Записах се за ЖК и вече съм в болничен/ документално поне/. В понеделник съм на преглеь при Давидков- аз съм доволна от предния път- да, взема скъпо, но всеки сам си слага цена на труда. Преднияъ път ме преглежда 50мин на ехограф- сууупее подробен преглед.
От две седмици всички в нас подсмърчаме. Вече малкия се оправи, слава богу, ММ също, но аз още се влача. Капя капки и смуча ефизол, когато се сетя/ покрай шепата витамини, минерали, магнезий и утрогестан... Май това е от мен. Ще гледам по-често да пиша вече, че често имам отговори на въпросите ви, но не сколасвам да пиша и чета..
На фм и бхс ли ще си при Давидков? Може ли като ти мине повече инфо

Роден, много съжалявам  Cry

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 19:10 от Tiffany Aching

# 578
Роден Ентусиаст, ужасно съжалявам. Кураж.

Добре дошла, Тедка! Lindichka bouquet ЧРД, всичко най- хубаво ти желая!

Аз съм с главоболие пак и с леко ниско кръвно, но днес си отидох на работа. Сега си лежа и се опитвам да ви изчета! Нямам търпение за моята ФМ и БСХ, дано всичко е наред... В момента нищо не усещаме(предполагам всички почти тук), все още. Друго ще си е като започнем да ги усещаме, сега на тръни малко стоя и чакам с нетърпение всеки преглед. Praynig

# 579
  • Вестерос
Аз съм много притеснена за изследванията ми, до понеделник как ще издържа не знам, почвам да си мисля, че може да имам белтък в урината , че като давах видях нещо  Confused

# 580
  • Варна
Роден ентусиаст, много съжалявам за случилото се  Cry  нямам думи какво да кажа за такива неща,  дано скоро се сбъдне мечтата ви да станете родители.
Ние днес пътувахме, за щастие пътя беше добре горе долу, но се сдобих с ужасно главоболие.. Брахме грозде. Утре ще звъня на док да го разпитам за ФМ. И аз много се притеснявам дали всичко е наред с моето мъниче, ММ и той... Почти месец мина от последния преглед, на който не се видя много  Confused
Манха, дано е временно или фалшива тревога, и аз имам парене но 1 път в седмицата и минава след 2-3 ходения по малка. Кажи на док за това парене , може пък да не се е изчистила инфекцията напълно Confused

# 581
Сега с тези почивни дни и ЛЛ няма да работят, нали?  Close

# 582
Tiffany ,за ФМ съм, БХС е кръвем тест/ вземат кръв и един два размера от ехографска снимка/ . С тази бременност ще си спестя БХС , тъй като според мен е безсмислен тест, за който давам 40 лв. Резултатите са ориентировъчни и се базират на данни от моята кръв , а не на плода/ при пренатест се изолират частици от кръвта на плода/.

# 583
Carrie br, и аз така се чувствам. Почвам да се шашкам. Не усещам нищо. От време на време в ляво, но мисля, че е от кашлицата. И като спя- най-удобно ми е обърната на ляво иначе все едно ми натежава. Дано мине по-бързо времето, да отидем на преглед и да видим здрави шаващи бебчета.  Praynig И вече да усетим ритничета, за да се успокояваме  Blush

# 584
  • София
Роден ентусиаст, много съжалявам за случилото се! Пожелавам ти съвсем в скоро време отново да забременееш и този път да гушкаш здраво бебче накрая   Hug
Тази нощ, в нощта на равноденствието, желанията се сбъдвали. Нека си пожелаем всички догодина да се радваме на здрави бебчета! Peace

Общи условия

Активация на акаунт