АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 32 915
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Дано, дано Praynig
А наистина като започнем да ги усещаме , првдполагам ще е съвсем друго... Heart Eyes

# 586
Роден Ентусиаст напълно те разбирам какво преживяваш. Hug Аз преминах през същото в началото на годината.Разбрах в 3 месец,а всъщност всичко беше станало още в 4г.с.Не чух сърчице котаго отидох на преглед в 6г.с. , а видях само плоден сак.Странно ми беше,че като стана всичко това на ехографа и на снимките ми се виждаше нещо.Само че на мен ми прицапа съвсем леко и вечерта по спешност бях в болницата,тогава др ми каза всички тези ужасни неща,а на другия ден ме кюретираха.Не знаех причината,а и никой не ми казваше каква е.Гледах снимките и плачех...Пожелавам ти бързо да се оправиш и да започнете с опитите.

# 587
Аз май няма да успея да си използвам направлението, за да се запиша за жк. Може ли да е проблем, че не съм записана? Имам предвид за по-напред - например за болнични, майчинство или нещо друго? Ако е ок, ще си остана само на частно.

После ще ви чета, но да отговоря тук. С първа бременност не се бях записала на жк по здравна каса, ходех само на часно. В болнични излезнах още втори месец. Сега пак така, само на частно се следя, няма никакъв проблем за нищо ☺

# 588
Роден ентусиаст, много съжалявам. Кураж, мила  Hug

# 589
  • София
Мило, прекрасно момиче, с оптимистичен ник Sad Толкова ужасно съжалявам Sad Прегръщам те, макар и да не те познавам и ти желая всичкия късмет на света spoko

Лоши новини тези дни в темичката. Психирам се, защото проектирам случилото се върху себе си. Дано всичко да е наред с малката ми шушулка Praynig

Ходихме на есенен пазар. Якета, анцузи, обувки, книги и тетрадки... Няма да казвам каква сума оставихме, плаши ми се въображението какво ще е с три деца Simple Smile Ама живи и здрави да сме, пари се изкарват. Поразгледах и бременните дрехи. Тези в Уайкикито бяха пълен боклук - и грозни, и некачествени. Тези в НМ обаче ми харесаха. Засега ще се въздържа, но като му дойде времето, ЖЗ, от там ще си купя. Имаше и якета. Успокоих се, че няма да умра от студ зимата Simple Smile

# 590
  • Бургас
И аз се психирам. Като легна на кушетката преди преглед и сърцето ми се свива да не ми кажат най-лошото. Да идва утрешния ден, за да знам какво се случва.

# 591
Роден ентусиаст, ужасно съжалявам за случилото се. Дано скоро имате нов шанс за радост.
Успех на всички с предстоящи ФМ. Пожелавам ви много приятни емоции с малките крачета и ръчички Simple Smile
За следенето не по ЗК няма проблем ако докторът има право да води такова. Ако няма обаче не може да ви издава болнични и направление за раждане някой ден. В Токуда например имат право.
Аз имах гости тази вечер и така преядох... Едвам дишам.

# 592
  • София
Здравейте момичета, уж ме нямаше за малко, а колко много сте изписали, не мога да ви изчета.

Роден ентусиаст, съжалявам Hug. Всичко ще е наред.

И аз изтръпвам преди всеки преглед, даже ме е яд на себе си колко съм черногледа и само се притеснявам. Едно време с първата бременност ходех с толкова радост на прегледи и бях толкова спокойна, а сега само гадости мисля. А отгоре на всичко и сънища гадни сънувам, как бебето ми има разни малформации (даже не ме е страх толкова, че ще умре, колкото, че ще се роди болно и ще се мъчи и аз с него). Спирам, че ми идва даже да се  #2gunfire, че ви го пиша това .

Аз съм на преглед чак другия понеделник и нямам търпение. Прочетох, че има вече бебчета с определен пол, супер е това. Да питам при Сигридов чака ли се много или си спазва часовете.

Аз още нито лекар по здравна каса, нито на частно съм избрала. За болничния мисля, че не зависи токова дали си по каса или плащаш, а дали лекаря на частно има регистррирана практика, за да може да издава болничен. За това някои на частно могат да го издадат, други не.

Белинда, намерихте ли лекар? Ако не е късно след седмица като се прибера в БГ ще поразпитам. За съжаление, в БГ е есенциално да намериш добър онколог, за да получиш адекватна помощ, иначе си загубен.

Аз също направих пазара за училище и не само де, направо не е истина колко пари отиват. Тази година обаче добре ни дойде пътуването до САЩ, защото тук детските дрехи и обувки са на много ниски цени. Само за сравнение пролета купих бутонки за футбол в бг за 120 лв (които вече са малки  #Cussing out), а сега взех от тук за 17 лв, на една и съща марка. Това в бг с цените си е направо убийство. Не ме питайте как съм с бебешките дрешки, не мога да се въздържа да не купя, като знам, че после ще давам 2-3 пъти повече. Засега взимам или неутрални или женски, и съвсем малко за момче, че имам мъжки от преди. После ще подарявам.

Ох заплеснах се, отивам да ви чета назад, колкото успея.

И забравих, да ви почерпя виртулано и аз за РД, той беше на 15 септември (и аз в многобройния отбор деви  Mr. Green). Ще пропусна снимки с храна  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 05:24 от vesi21

# 593
Снощи писах, писах и не се е публикувало май...

Роден ентусиаст много съжалявам 😯😯😯

# 594
  • Пловдив
Роден ентусиаст,много съжалявам.Дано следващата бременност ти бъде безпроблемна и скоро да се радвате на бебче.Прегръдки

# 595
  • Sofia, Младост 3
Роден ентусиаст, прегръщам те и ти пожелавам скоро да ни се похвалиш с добра новина.  Hug
Цяла нощ не спах, болеше ме корема, все едно пак като МЦ, днес е датата, за втори път я подминавам и пак болка. Нормално ли е? И до кой месец може да се усеща това? Пих нош-па, четох , накрая прочетох, че точно през тази изминала нощ трябвало да се помолим за нещо силно и то се сбъдвало. Знаете какво молих, докато съм заспала към сутринта се молих за всички и се надявам да е чуто.  Praynig

# 596
  • София
Веси, да, свързаха ни с един, но не сме ходили още, защото свекър ми си чака резултатите от изследването за разсейки в белите дробове. Но никаква допълнителна информация не ми е излишна, нека да имаме избор. Благодаря ти!

# 597
Eva, нормално е да ни наболява около дните на МЦ. Малко но шпа и готово. Не се притеснявай Wink

# 598
vesi, при Сигридов се чака много. Ако се записва час трябва да е възможно най-ранен, за да минеш изобщо Simple Smile
Мисля, че е нормално да има болки покрай датата на МЦ. И мен ме наболява понякога. Вчера се уморих и имах болки.
За цените на детските дрехи и обувки в БГ писах и аз. Не пазарувам от тук, само от Лидл понякога. В английските магазини има прекрасни дрехи без пари Simple Smile
Аз отивам да търся маратонки, че всичко е станало малко на детето.

# 599
  • София
Абе то и ние уж на разпродажби...Всичко, което купихме вчера, без нещата от книжарницата, беше на 30-50% намалено, ама пак си е цифра. Чак за без пари досега не съм успявала да напазарувам, вкл. и онлайн, особено за баткото, че той си е вече в мъжката номерация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт