Година измина на радост взаимна, септемврийче е вече голямо човече! тема №9

• 59 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Браво на момичето ти,Юна.И аз си го мислех това упражнение,приличащо на игра,ще пробвам,благодаря,че сподели.А сега тя вече не носи памперс,така ли? Ох,трябва да взема и аз по-сериозно да се заема с това....

# 376
По време на излизане и на дневния сън ѝ слагам, така че едно 3-4 памперса на денонощие си отиват. Не сме спестили кой знае какво. Но се радвам, че приема положително ходенето на гърне.

# 377
  • Пловдив
Аз яке зимно още няма да купувам. В момента има 2, които ползва и смятам, че ще я изкарат, докато дойде студа. А то не се знае изобщо студ ще има ли, няма ли ... Пък и до тогава кой знае колко ще порасне. Рано ми е, макар днес за малко да се изкуша в Mayoral  Heart Eyes - техните стоки и тези на Okaidi харесвам най-много. Е, и на Benetton са мн хубави, но ми идват скъпи Sad Покупките от там, като мама тръгне на работа  Wink

Днес купих на Викче ръкавички. Ледени й са ръчичките след всяка разходка. Дали може да изстине от тях? При вас как е?

# 378
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В нашият Лидл още има останали якенца от предишните седмици.Ако някой има удобна локация, може да мине да види дали при вас има нещо останало.

И аз да се похваля, че имаме някакъв напредък с гърнето, макар и неочакван за мен поне.
Аз съм от тези, които не бързат с махането на памперса, но реших да го слагам от време на време просто, за да се запознае с гърнето, както се казва.Една мама беше споделила, че след сън дечицата пишкат и се оказа напълно права.Затова реших да слагам Криско на гърне само след сън.Той не се сърди и си сяда вече.Като му дам да пие малко вода и работата е свършена.
От една седмица обаче като го сложа започва да се напъва и само започна да ака на гърнето, което ме учуди.Естествено следва пляскане, браво и големи усмивки.Не го държа на сила, а колкото той иска.Като посегне да стане и го вдигам.Естестено никой не му се кара или сърди като свърши нещата и в памперса.Като цяло се радвам и аз, че се запознава с гърнето.Далеч е още от това да каже, че има някаква нужда обаче.

# 379
  • София
Браво на  всички за гърнетата,ние  още  нямаме  успех Crossing Arms
да  ви се похваля  имаме  си 12  зъбчета  вече Simple Smile)))
И да  попитам  всички нещо искам,защото започвам да  се притеснявам,моя  мъник постоянно върви  и  си   удря  главата  в  нещо и то нарочно,в стената,в кревата,с играчки,във вратата не  знам какъв  е тоя  кеф,  но започнах  да се притеснявам,имате  ли и вие  такива фази?
И забелязвам,че  когато се ядосва  на  нещо,започва да  си скубе  косата,
моля  ви кажете си мнението,защото наистина  съм се  притеснила  вече,аз  мисля,че  това не  е  нормално Sad

# 380
  • Пловдив
Viky_v, нямам идея защо прави така  Thinking

И аз да попитам: Вики днес изака мноооого тъмно зелено ако. Консистенция - нормална, като пластелин. Няма температура. Не е отпаднала. Няма слуз. Спаначена супа яде в далечния вторник, но не яде за първи път такава, а и от тогава се е изхождала нормално. Педи не каза от какво може да е. Изказа предположение от зъбите  #Crazy Не разбирам какво общо може да имат зъбите с изпражненията. Притесних се. Досега никога не е имала толкова тъмно ако. Някой може ли да помогне  Tired  Praynig  newsm78

# 381
За удрянето се посъветвайте с педи.

За акото  - настинка.

# 382
Вики, при нас подобно удряне прави когато е сърдита, но се тръшва назад в облегаклата и понякога и главата удря, но това е рядко. Посъветвай се с лекар.
И очичките прегледайте.

Racel, и аз за настинка си помислих като ти прочетох поста. Нашата педи. ми е казвала, че стомашните сокове се променят по ред причини и това се повлиява и на вида на акото. Може да няма нещо определено като причина.

Ние с гърнето не сме започнали. Но като ви чета, ще взема да я пробвам Simple Smile

Относно Лидл, наскоро отвориха магазин в Ринг Мол, който е огромен в сравнение с другите им магазини. Съответно има мноого място за стока и има неща от изтекли промоции. Миналата седмица видях и якенца.

# 383
За удрянето - и на  моя дребосък му е интересно. Но не е да го прави нарочно - а по-скоро като се изджаса някъде с глава и после пробва пак и пак Simple Smile Според мен го прави от любопитство Simple Smile За скубането на коса - племенницата ми правеше така, с времето спря. За свое успокоение можеш да се консултираш с педи.
Иначе да споделя - след две супер безсънни седмици от зъби ( сигурно) , му хванах цаката на малкия. Преди, като се будеше по нощите с рев, започвах да успокоявам по всички начини - водичка, биба, гелче за зъби, какво ли не и след известно време малкият съответно е напълно буден и се почва един рев, не иска да спи...ужас. Докато една вечер, в изнемощялостта си, го оставих ( не можех да се вдигна)...Той - повъртя се, помрънка и заспа. Сутринта в 7 се събуди, но пак не станах, не мърдах буквално - пак повъртя се - става, ляга и заспа..и спа до 9, което не е било никога ( до сега към 7.3 ставаше). На обедното спане - вече спи само веднъж , пак така направих - като се събуди към 3 , само легнах в стаята ( ляга в 1 , 1 и нещо до към 3.30/4), той уж стана в кошарата, но като видя че аз спинкам, пак се въртя въртя, накрая заспа и спа до 5 ( като никога). Вече няколко дни сме на тази схема Simple Smile Хем аз наспана, хем той...Явно вече от една страна може сам да се приспи, от друга - като вижда, че другите спят и той ляга... Дано продължи така.
Откакто проходи преди две седмици, дни , в които е лошо времето - направо издивяваме и двамата в къщи. Чудя се вече с какво да го занимавам....Но като не вали и не е мокро - кеф да върви и играе навън Simple Smile

# 384
  • Пловдив
Е добре, ако е настинка, не трябва ли да е болна или поне да се чувства неразположена?

# 385
Не се тревожи, и при нас се е случвало и не се е разболявал.

# 386
  • Варна
Lilitu, ,според мен просто си наваксва пропуснатия сън, при нас този номер не минава, като се наспи сутрин в 6ч, просто не му се стои вече в кошарата, иска да дивее и ставам и аз няма как

# 387
  • Северо=Западналия край
Viki, и моят си бие главата когато е в леглото и то нарочно. Не знам защо го прави, може би търси внимание. Интересното е, че като се удари по силно после почва да налага с ръце таблата и да и се "кара". Обяснявам му, че не трябва така, но той се усмихва и пак. Явно го възприема като игра.

# 388
Момичета, има ли съществена разлика между 4 и 4+ на зеления памперс? Чудя се дали да не минем на 4+, защото на бубка няколко пъти й пропуска памперсът, а тя вода нощем не пие дори, но суче много пъти, 9200 гр беше последно и като цяло е слабичка....вие какво ще ме посъветвате?

# 389
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Според мен 4+ са малко по-големи.Ние с тези килограми вече бяхме на + са.Днес дори взех 5, защото нямаше 4+ на промоцията в Кауфланд.
Който се интересува кашоните зелен Памперс са по 29,99лв. 4-ката са 90 броя,  а 5-ца са 78.При нас поне нямаше налични кашони 4+, а само 4 ми се вижда че му стягат в къста и на свивките на крачетата, хем не е пухкав.

Общи условия

Активация на акаунт