Май повечето деца са така и рядко се случва детенце, което да си седне и да си играе кротко. Това с кашоните като се изнасяхме и той го правеше, затова и аз залепвах с тиксо
Чудех се и аз дали не изпускам нещата - говоря му и той разбира, защото поглежда към това, за което му говоря, ако у е интресно прави каквото съм му казала, обаче също е разбрал и че може да не ме слуша и ако не му допада каквото съм му казала, си прави каквото си иска. Например онзи ден разнасяше едни негови и на кака му мръсни дрехи. Реших да не му ги взимам, а му казах да ги занесе в пералнята. Явно идеята много му хареса и веднага го направи. Днес обаче съм му сложила едни дрешки на вътрешен сушилник. Отиде да ги сваля и да ги разнася по стаите. Казах му да ги върне на сушилника, а той вместо това, ми избяга, като ги влачеше след себе си по земята. Незнам на моменти ли е, заради конкретното действие, което го карам ли е. Може би за пералнята ме послуша, защото просто обича да си играе с нея и върти всичко де що има да се врътне или натисне. Как да го накарам да ме слуша? Понякога просто го оставям, както другите са писали, да си пипа, ако не е нещо опасно.
Палав е много,обикаля навсякъде,все иска да се катери,първо по мен,после на дивана и от дивана на масата отгоре

Досега ползвах Мустела и Хип.