Иначе сега се замислям, че бебка не влиза в чак толкова близък контакт с други деца. По-близо от 2 метра рядко се доближава. А я мислех за контактна, защото много се усмихва на всеки. Но явно си пази дистанция. Не се бях замисляла за това до сега
но още по-кофти е, ако познаваш майката и ей-така да се изнесеш, принципно е грозно... Но пък за мен е нормално, пак казвам, аз на тяхно място не бих допуснала детето си да си играе с други деца, кой знае сополите от зъби ли са или от друго.. Но и аз така процедирам, хващам си детето и хайде. За ясла и градина ясно как е, те си дърпат храната от ръцете, пият от едни и същи шишета, смучат чужди биби, то и за това все дечицата са болни
оф, неприятна тема подхванах
Много ни беше тежко и то с новородено. Емето до 4ти м вече 5 хреми беше искарала, първата на 20 дни.
Вече не ги пазя чак така от децата на площадката. Разбира се, не ги бутам в болните, но и те не се приближават прекалено много едни в други

Аз не зная колко време е нормално за повръщането. Аз бих отишла на лекар веднага.