Пантера, моите наблюдения са, че в Кауфланд никога не е имало кашони 4+ на промоция (само кръглите числа) и затова ви писах къде в момента има от нашия размер намаления. Забравих да кажа, че май и в Метро били намалени.
Вики, знаеш ли, че Жорко май също имаше такъв период с удрянето на главата. Сега пак я удря, но докато се върти в леглото (няма значение кое). Все се чудя не го ли дразни, боли, но той се врътка и все там я чуква.
Ох, да добавя, че нашият хемоглобин пак е 114. Също има още няколко показателя, които не са в норма - неутрофили, а пък лимфоцитите са завишени. Чак другата седмица сме на консултация, а в нета каквото чета води към анемия. И какво излиза, че трябваше от втория месец да го захраня ли, че всичко да му е в норма??? Пак се чувствам кофти и се надявам детето да не страда и това да може да се оправи.

Наред с всичко и на мен ми се очертават някакви болници и общо взето - песен! Гледам да не мисля и май ще спирам да чета статии в интернет, защото от сега ще се поболея......
Щях да откача! И взимайки вторите резултати питам дамите в лабораторията защо такава разлика? А едната понеже не знаеше какво да каже след като се опита да ми даде някакви тъпи обяснения и виждайки, че аз не ги приемам ми хвърли листа и каза "Без това детето ви има левкоците" Ама то си има допустим брой, който лекарите не отчитат изобщо. Та така, но много се бях притеснила.
Ама сега малкото нали още ни може да ходи, а и рядко склонява да седне на гърнето дори да пишкаме заедно в тоалетната.

Оставям го в кошарата и му е много интересно като прахосмуча 
Само като си спомня....мисля,че бях в депресия тогава,слеродилна
Когато пускам прахосмукачка той ме следва и иска да й хване кабела,пада голямо шоу.С мопа минавам сутрин,докато той още спи.Готвенето е малко трудно,защото все пак не трябва да го изпускам от поглед,затова готвя когато се прибере ММ вечерта