340 лв. са доникъде. Аз имам и кредит. Затова се връщам на работа от 17.11 - да взема пари поне за празниците. Всъщност си пускам отпуската де, реално ще се върна чак на 03.01.17г.
Снощи му дадох дори Панадол следобяд,но положението не се промени.Днес пак киселее.На какво може да се дължи това?
Все още и ние не сме сигурни.Детегледачка няма да е,със сигурност.Хич не ми се иска да го оставям на някого,искам аз да си го гледам,но се налага.
Детето е като алармен часовник. Само си показва като прекрачи границата и дори да не забележиш първоначално, ще ти привлече вниманието обезателно

Снощи спа непробудно 3 часа - направо реших, че е болна
Иначе любимото й е да ме буди през половин-един час. Останах без гърди, болят ме от дъвкане
Не виждам как ще започне да спи, честно
Вики се заиграва сама и аз изобщо не я закачам тогава. Но пък ми става малко съвестно, че си мълчим тогава, така да не й доскучее с мен
Изключително рядко съм сядала целенасочено с нея да я водя в играта. По-скоро реагирам, ако тя иска нещо от мен. Оставям я да обикаля и пипа безопасни неща и я следя с поглед, думи и вървене след нея
Обича да си вземе някакъв предмет, да го хвърля или бута пред себе си и да върви след него. Също така да прелиства списания и намира бебета в тях, както и да пъха дребни неща в кутийка и да ги вади от там.

Не мога да се сетя да съм сядала целенасочено с нея и да я водя в играта. По-скоро ако тя иска нещо от мен, аз реагирам. Оставям я да обикаля и пипа безопасни неща и я следя с поглед, думи и вървене след нея