Вярвам всеки е съгласен с мен!
Как е възможно това? Къде бъркам - лягаме в 22 и минимум до 23:30 е въртене, реване и какви ли не щуротии. Час и половина е минимума.
Снощи баща му заспа преди него, въпреки врявата. Да го измарям много ли, какво да измисля??
Като го приспя за пореден път през нощта и като лягам тооолкова тихо вдигам завивката,че да не го събудя.
Как е възможно това? Къде бъркам - лягаме в 22 и минимум до 23:30 е въртене, реване и какви ли не щуротии. Час и половина е минимума.
Снощи баща му заспа преди него, въпреки врявата. Да го измарям много ли, какво да измисля?? 
При цялата сценка той не издава и звук.
А ние сме им приготвили и обща стая в къщата. Все си мислех, че до училище поне могат да си стоят в една стая.
Само моят ли заспива сам по едно и също време? Чак пък мисля, че мойто не е наред..... Винаги го слагам към 21-21,30 и за 10-20 мин е заспал сам. Доспи ли му се си търси бибата и любимата възглавница и сам тръгва към спалнята. Денем също спи горе долу по едно и също време (от 13ч до към 16ч). Има си режим и не съм го насилвала , но той сам си изявява желание да го спазва. Никога не съм го приспивала до мен или пък люлеене. Даже заспива по бързо когато не съм в стаята. Дано и вашите мъници станат по самоястоятелни.

Препоръчани теми