За тези, които четат любовни романи №25

• 116 854
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
ShySun  Peace записвам

# 106
  • Бургас
Чак на 8 страница се записвам- явно е показателно, че нищо не ми хваща погледа на последък. Не съм спирала да чета и като се обърна назад през последните 2-3 седмици ми е мъгла какво съм чела, по точно кои книги  Twisted Evil. Ама нищо интересно не се издава сякаш напоследък- сто поредици има започнати и са стигнали до .....
Само "Ваканция в Тоскана" на СЕФ запомних - хареса ми и сега се ровя да си организирам и аз една такава ваканция  Laughing

# 107
  • София
Стигнала съм 73% от ето това – https://www.goodreads.com/book/show/25056528-sincerely-carter  Оказва се много приятна изненада. Става въпрос за приятели от детинство, които се запознават в четвърти или пети клас (двамата спорят за това непрекъснато), първо се карат много и си правят номера в училище, израстват заедно, после отиват заедно в колеж... Като сюжет не е нещо нечувано, но стилът на авторката е свеж и четим, има моменти, които те карат да се усмихваш... Определението, което първо ми хрумва за книгата, е "чаровна"  Simple Smile

# 108
Втората от плетящите не ме грабна много. Не, че нещо отявлено й куцаше, нищо подобно.. Просто .. не знам. Simple Smile Ноооооо четвърта   Heart Eyes въздъх  Heart Eyes въздъх  , в самото начало съм и вече нямам търпение да стигна края. Устата главна с шест брата, главен приличащ на викинг. След това гледам се заформя поредица с братята ( брадати сладури).

# 109
  • ВАРНА
Втората от плетящите не ме грабна много. ...

Може ли разяснение коя е тази поредица  Blush

# 110
  • София
За тази става въпрос.
Скрит текст:
Вижте какво е излязло вчера https://www.goodreads.com/book/show/27067876

Тотално се зарибих по тази поредица https://www.goodreads.com/series/101713-knitting-in-the-city  Първата ми хареса много, без да исках скочих на трета - изядох я с кориците!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Горещо препоръчвам! Сега се връщам на втора и ще пиша как е била и тя, но спрямо инфото от трета - интересна ще е  Heart Eyes

Скрит текст:
Впечатления да имате от някой от романите на авторката ? https://www.goodreads.com/author/show/5760202.Mariana_Zapata

И аз преди време я бях отбелязала за четене, но не знам защо все още я заобикалям.

# 111
Прочетох много скучна книга. Иначе все още чета "Вале Купа"на Робер Гаяр, но и тя не ме грабва.

# 112
Как ви се вижда книгата Всичко,всичко?  newsm78 50на50 съм дали да я почна.
Иначе прочетох През онази нощ.... край влюбих се пак в поредната книга  Heart Eyes Blush препоръчвам я на тези които не са я чели.

# 113
"Викинга " излезе, че е и с униформа ( някакъв горски към федералните нещо си.. не ги схващам много). Пълни ми душата тази книга Simple Smile

# 114
  • I Love You 3000
Ох, да се разпиша , че отдавна не съм писала Simple Smile
Започнах това : https://www.goodreads.com/book/show/17568644-after-the-kiss и засега се очертава голямо шоу Simple Smile

Скрит текст:
Джули е журналистка в списание " Стилето" за "Срещи, Любов и Секс". Тя пише за срещите- не стига по - далеч от 4 - 5 срещи. Дълготрайните връзки не я вълнуват. Не с всички , който се среща спи, но стигне ли се до гледане на филм на дивана е аут Simple Smile Директорката на списанието и начислява да напише статия как да преминеш от срещи към нещо по - сериозно. Тя въобще не е е съгласна , но като разбира , че врагинята й ще й вземе поста ако не се справи, няма друг избор. С другите две момичета
(другите журналистки - другите книги) -  измислят план да тества с някой мъж да се среща по - дълго - около месец и да е някой , на който му личи или се знае , че е "сериозен" и е готов да предлага брак и т.н. На едно парти избират внимателно целта. Митчъл Форбс е точно такъв - с всичките си приятелки е стигал почти до брак. Наскоро се е разделил с дъщерята на някакъв депутат. На партито , неговият приятел го подкача , че изобщо няма еднодневни връзки и веднага се представя с жената до себе си, женен и с деца. Хващат се на бас , че ще започне да се среща с жена , с която няма да премине по - далеч. Облога са билети за ложа за Янките, цял сезон. Всичко трябва да трае 5 срещи и на някакво парти след това трябва да дойде с различна жена от тази. Така ще е ясно , че е спечелил. На сегашното парти избират целта - Джули Грийн - журналистката списваща статии относно срещите - следователно няма да очаква нищо повече.  И  се запозна голямото шоу Simple Smile  Голям смях - тя се прави на такава каквато не е , той се чуди защо тя го играе сякаш иска нещо повече. Лазят си по нервите зверски , ама и двамата упорити - едната си пази мястото , той си иска билетите и така. На втората среща в апартамента й съм и той пак си тръгна по средата на нищото. Тя се ядосва , че при обикновени обстоятелства отдавна да му е била шута, ама търпи, че ще й изстине мястото. Той започва да се интересува от нея и миналото й и защо се държи странно , за момиче , което го интересуват само от срещите, ама се възспира , че нали не трябва да задълбава. Голяма патаклама ви казвам. ooooh!

После мога да продължа с резюмето. Ако някой ги е чел може да сподели мнение:)

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 15:49 от Chris_Ch

# 115
 hahaha Забавно звучи. Напомня ми на филма с Матю Макконъхи - " Как да разкараш гаджето за 10 дни"  Simple Smile

# 116
http://hermesbooks.com/top-bestseluri/ognenata-zvezda-kniga-1-pazitelite.html

Някой чел ли е тази книга? Гледам че е от нова поредица на Нора Роъртс. По принцип я харесвам, но се колебая дали да я купя сега или да изчакам да излезе цялата поредица. Че като знам как проточват издаването на следващата ще ми се изчерпя търпението.

# 117
http://hermesbooks.com/top-bestseluri/ognenata-zvezda-kniga-1-pazitelite.html

Някой чел ли е тази книга? Гледам че е от нова поредица на Нора Роъртс. По принцип я харесвам, но се колебая дали да я купя сега или да изчакам да излезе цялата поредица. Че като знам как проточват издаването на следващата ще ми се изчерпя търпението.

Четох я и ми хареса. Simple Smile Ако искаш преди да си я купиш я прочети. Има я тук:
http://books.stoitsov.com/?item=3441477

# 118
  • в сърцето на един мъж...
Аз си я купих, но заради това, че е от поредица още не съм я чела.

# 119
  • I Love You 3000
Майко , в мойта книга е на път да настане пълно масакре и ме хвана страх, та влязох да споделя, че да си отдъхна малко.
Скрит текст:
Тази Джули как се накова не е истина просто, пък и той ooooh! Тъкмо се разбраха, че се обичат без да си го кажат. Тя реши , че няма да пише статията и да му разкаже истината. Той реши да иде да се откаже от баса и да й каже истината. Те пък взеха , че ги публикуваха, как се използват един друг в друг вестник. Той още не е чел вестника , тя го прочете и разбра, че и той имал някакви скрити сметки, но казват, че ще ги публикуват утре. Тя тръгна да се разправя с врагинята, защото явно тя е разкрила инфото на конкурентите. Той хукна да се разправя а разваля баса с приятеля си, който пък е организирал залози с половината етаж на Уолстрийт.Цял Ню Йорк знае как се мамят, само те не! Направо Содом и Гомор ви казвам! И това е към 130 стр.  от 215. За 80 страници скандал, не ми се мисли каква ше я свършат. Пък такива номера си въртяха ooooh! Ужас!

П.П.
Скрит текст:
Тъкмо си мислех , че тоя шматарок ще иде да развали баса и после да й признае, пък той вика печелиш баса, ама тя никога няма да разбере какво се е случило. Обаче приятелчето, нещо му е сконфузно и май той има пръст в разказването на неговите кирливи ризи по вестниците. Той е един вестник всъщност де, собственост на бившия мъж на директорката на списанието на Джули. Та и там ще има война, лелее.

Майко , майко не мога да се спра
Скрит текст:
Приятелят на нашия излезе гадже на врагинята. Тя е скалъпила цялата простотия. Нашият и приятеля му се разправят в офиса в къщата на Кели, а Джулката нахълта през вратата да се разправят, нашият засега подслушва.
Олеее малеее този прекали! Направо го намразих!
Скрит текст:
Докато Джулката се разправяше с Кели и се изясняваха. Даже й каза, че е отивала до издателството да й предаде тя да пише материала, Митчъл не чу, щото тъпият му приятел му тикна в ръцете вестника. Той излезе и й каза , че била на две крачки от проституцията, само дето търгувала секса не за пари , а слава.  Е как да искаш хепиенд с такъв идиот!

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 02:44 от Chris_Ch

Общи условия

Активация на акаунт