За тези, които четат любовни романи №25

• 116 879
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Прочетох "Вале купа" на Робер Гаяр. Нищо особено, интересно започва да става чак последните 50 страници.
Свърших и "Нора" на Деби Макомбър. Отново нищо особено.

Започвам .

# 136
  • Варна
Прочетох Bossman, за да разнообразя Immortals after dark. Хареса ми, но някак еднотипни почнаха да стават книгите на Ви Кийланд и дружката й Пенелопи Уорд.
Може би пак ще се върна на безсмъртните, докарах ги до 6та.

# 137
  • София
Снощи приключих Къде си Ромео на Александра Потър и веднага ви споделям Simple Smile че много я харесах. Има главна и двама главни. Героинята се колебае кой да избере, но накрая избира Правилния. Героите са по-скоро от средната класа. Работещи, има служебни неволи, повишения, има луксозни пътувания до Италия, всичко поднесено с умерена доза хумор.

# 138
  • Плевен / София
Снощи приключих Къде си Ромео на Александра Потър и веднага ви споделям Simple Smile че много я харесах. Има главна и двама главни. Героинята се колебае кой да избере, но накрая избира Правилния. Героите са по-скоро от средната класа. Работещи, има служебни неволи, повишения, има луксозни пътувания до Италия, всичко поднесено с умерена доза хумор.
на хартия или електронен вариант....

# 139

Ellah
Скрит текст:
Намирам книгата в мобилисм, но изтеглям някакво exe , което ме е страх да отворя. Можеш ли да съдействаш да я намеря?

# 140
  • София
Gostenka68, имам я в моби формат за Киндъл. Има леки дефекти при конвертирането, но пренебрежими. Мога да ти я пратя, дай мейл на лични.

# 141
  • Плевен / София
Gostenka68, имам я в моби формат за Киндъл. Има леки дефекти при конвертирането, но пренебрежими. Мога да ти я пратя, дай мейл на лични.
Medy Hug
изпратих ти на лични...

# 142

Ellah
Скрит текст:
Намирам книгата в мобилисм, но изтеглям някакво exe , което ме е страх да отворя. Можеш ли да съдействаш да я намеря?

Коя книга? Не разбрах Grinning

# 143
# 144
  • Плевен / София
Благодарение на Medy bouquet Прочетох къде си Ромео....Хареса ми и отново си казах, че забързани в ежедневието....придобили рутинност във връзката с човека до нас не трябва да забравяме да му показваме чувствата си ежедневно....за да не чувства забравен и пренебрегнат.... Peace

# 145
Ugly love ми хареса много. Simple Smile Просълзих се даже

# 146
Наа-ай-после Simple Smile вече си мислех, че само на мен ми харесва  Simple Smile Simple Smile чете ли Maybe someday? аз и нея харесах, но аз съм си непоправим фен на Колийн Хувър...
https://www.youtube.com/watch?v=dSKvTlks148&list=RDdSKvTlks148#t=25

# 147
Избягвам YA  аз и затова не съм и поглеждала Maybe someday

# 148
Мили момичета,
някоя от вас ми беше постнала линк към сайт с книги, когато се оплакаха, че датата не ми тръгва. Ако може, нека ми го постне пак.
Благодаря!!!

# 149
  • Разпиляна във въображението
Грешка.

Да не е празен пост. Продължавам с леката поредица. Жената
Скрит текст:
хвана мъжа да обмисля да надупчи презерватива, за да забременее

Общи условия

Активация на акаунт