За тези, които четат любовни романи №25

• 116 977
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
След 3 дни излиза новата на Кейти Евънс, Мистър Президент. Писа, че е вдъхновена от Джон Кенеди Младши. Има добри попадения Кейти, да видим тази как ще е.
П.п на английски излиза.

# 316
  • София
Крис, направо на втората ли си минала? Защото първата съм я отбелязала за четене, но все я заобикалям и се чудя.
Красе, и аз я мернах. Ще я чета вероятно.

П.П. Интересен феномен има при мен. Докато чета някоя книга, почти винаги си харесвам поне 2-3 и си казвам, че веднага, щом я приключа, ще започна някоя от тях. Но след като я прочета, вече не ми звучат интересно и едва успявам да харесам нещо друго.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 20:07 от milenaka

# 317
Крис, направо на втората ли си минала? Защото първата съм я отбелязала за четене, но все я заобикалям и се чудя.
Красе, и аз я мернах. Ще я чета вероятно.

П.П. Интересен феномен има при мен. Докато чета някоя книга, почти винаги си харесвам поне 2-3 и си казвам, че веднага, щом я приключа, ще започна някоя от тях. Но след като я прочета, вече не ми звучат интересно и едва успявам да харесам нещо друго.

milenaka, напоследък наблюдавам същия проблем и при мен. И все по -трудно си харесвам нещо, което да довърша докрай.

В момента чета "Споделени тайни" на Джейн Ан Кренц. За момента ми задържа вниманието, надявам се до край да е така. А за след нея вече честно казано не знам какво ми се чете.  newsm78

# 318
  • Разпиляна във въображението
Приключих с Белязана и Свързани на Елизабет Ноутън. Доста бързо, защото не ги четох както трябва. Ако не беше линията с Изидора може би нямаше да съм така настроена, но и двете двойки в книгите адски, адски ме дразнеха, затова им прескачах историята. Няма ли принцеса - скролване, скролване, прочитане на няколко реда, скролване.

Скрит текст:
Скривам, защото някой може да не е чела, а аз съм насъбрала много яд #Cussing out Основното ми дразнене беше отношението към принцесата. Всички я смятат за слаба, безволева, без качества, ами нищо. В първата книга онзи главният даже щеше да я остави да си умре. Не я обичам да мре. Идиот. Онзи Бога на подземното кралство като я видя уж се изненада на красотата й, силата й, и т.н., а като се срещна със сестра й веднага започна плюенето - Кейси трябвало да бъде наследницата, по-силна, по-смела и ми се  Sick Книга втора почва с друг аргонавт. После с лечителката и накрая отново с намесват Изидора. Зандер знае, че обича друга и си е намерил половинката, онази е жива, на няколко крачки от него, ама не - изявява желание да се ожени за Изидора. И да - накрая принцесата отново е изоставена. И отново оплювана - не се притовопоставяла, не била силна, Кейси трябвало да е наследницата, тя била... бла-бла-бла-блаааааааа. И това все от главните герои, които трябва да харесам. Накрая бащата се съгласява на другия брак и отново започва да се чуди какво да прави с онази наследница пред всички ooooh!
А Изидора жертва тялото си, душата си, дарбата си, направи проучвания, за да може първата овца да има шанс да оцелее, а после помогна и на втората овца, която й взе втория годеник, за да се спаси потомството й. И пак никаква благодарност. Баси.... поредицата.
Свалих на английски третата, която най-накрая ще е за Изидора. После приключвам с тези смешни аргонавти. Щеше да е тъпо, ако принцесата беше сгодена за трети път и някоя тъпа овца да й вземе и него и така до края на седемте Crossing Arms

# 319
След 3 дни излиза новата на Кейти Евънс, Мистър Президент. Писа, че е вдъхновена от Джон Кенеди Младши. Има добри попадения Кейти, да видим тази как ще

Хахахахаха синхронизирали сме списъците от всякъде Grinning
И в моя е, чакам я от не знам кога. Трябваше да излезе на 18ти, но отложиха за Ноември

# 320
  Вчера много приятно ме изненадаха с качването на "Обсебен" от Дебора Блейдън и последните 100-тина страници доста бързо ги изчетох! Peace Самата история обаче не можа да ме грабне, липсваше ми дълбочина в героите, а Джакс на моменти доста се издънваше! Shocked Всичко се въртеше около бившия на Айви, неговата фирма и нейната несигурност спрямо Джакс...малко скучно ми беше! Whistling  

И аз я чета в момента и преди малко си помислих, че съм като в "Радио-театър за младия слушател" Mr. Green Имаше едно време такав рубрика. Трима герои, въртят се в два апартамента и те толкозз. На час по лъжичка "тайна" и после 59 мин. вайкане и после пак една "тайна" и пак вайкане ...и те така. Няма нищо извън това, няма пътувания, описание на красиви места, мести си наш'та един куфар от едното място на другото и през цялото време прави планове как да го занесе в Бостън. Крайно време е да се намери автор, който да счупи калъпа, иначе ще измрем от скука тука. За себе си установих, че започвам да предпочитам любовни романи с повече хумор или хубав криминален сюжет, само любов не стига. Пусто хич не мога да ги приема тези фентъзи любовните романи, тук има техни фенове и вървят предложения, но  не  са ми по сърце. Чакам си Бърбъна 3.  Drunk

# 321
milenaka , сякаш мен описваш..

# 322
  • В къщурката на хълма на феите
За себе си установих, че започвам да предпочитам любовни романи с повече хумор или хубав криминален сюжет, само любов не стига.
ъхъ, ъхъ! а такива все по-трудно се намират .. абсолютно се налага да препрочитам разни неща да не умрЪ от безкнижие ..

какъв е този Обсебен, дами?? аз оня ден четох един .. ама дали не беше пък тоя Обречен някакъв Crazy отивам да го прегледам, че подхванах снощи Специално интервю, но някак си съм в дилема /може би щото съм още на втора глава/ - главния женски персонаж всички я мислят за кучка и тя самата се мисли за такава, но не знайно защо трябва да я оправдаем .. не харесвам такава посока на движение ..

# 323
  • I Love You 3000
...............
Прочетох и първата. Аз поредиците ги чета от първата. Ако тя не ми хареса, давам шанс на втората, ако и тя е зле - режа цялата поредица. Та първата не е зле - по -различна е от повечето такива книги. Като се има предвид , че тя го напусна 2 пъти, на косъм беше да го напусне и трети. 
Скрит текст:
Тя е сервитьорка от Канзас, завършила е философска литература, спечелила някаква награда за екскурзия на един остров, заминава с една супер тъпа своя колежка, защото няма с кой друг. Той е част от тайно братство на 6 ултра милионери( за тях е цялата поредица) - те си помагат един на друг в бизнеса и т.н. На едно от събиранията(понеже той се занимава с изкупуване на пропадащи бизнеси, реновира ги и ги продава) му предлагат да вземе един остров със западащ хотел и да го реновира. Така двамата се оказват на острова. По едно време им се казва , че ще има земетресение и цунами и се налага евакуация. Бронте е готова , наредила се е на опашката за бусовве, но приятелката й вдига патартия , че й го няма паспорта и праща Бронте да го търси в стаята. Тя не го намира и тръгва да се връща надолу с асансьора, в който е и той - засядат, изгася тока и стоят вътре поне половин ден. Тя го взима за управитела на хотела, той не й казва , че е милионер. Измъкват се от асанс. , но бедствието вече е ударило и са сами на острова. Почват да оцеляват, спят заедно и т.н. След ден - два идва единият от приятелите му и ги спасява, казва й , че той е милионер. Бронте се ядосва и го напуска. После той я намира , купува ресторанта ,  в който работи и я взима със себе си в Ню Йорк. Там й купува дрехи, бижута и всякакви простотии , който тя не иска. На една вечеринка се среща с бившата му , която й ги наприказва едни - че ще я купи и ще я превърне , в това , на което той иска да прилича и , че няма да има свобода. За да го провери да му кажела , че го обича. Той после я подлага на един тест , за да я види дали е за парите. Тя пак го напуска и се нанася при Гретчен(тази от втората- тя е сестра на асистентката на главният от първата - Логан). Той купува следващото заведение , в което работи и така нататък. Laughing

# 324
Пропоръйте ми нещо, някоя история, която много ви е впечатлила. В момента поприключвам Смарагдово зелено и съм си поръчала "Великолепният век. Хюрем".

# 325
Наскоро прочетох "Всичко, всичко" на Никола Юн. Прекрасна любовна история,според мен.  Heart Eyes

# 326
  • Бургас
Две седмици /!!!!!!/ агония с "Ангел хранител" на Джейн Ан Кренц- мъкааа, не знам от превода ли от оригала ли, ама направо плоско, необяснено ужас, за първи път заспивам 2 /две/ вечери подред на подледните десетина страници  Laughing
Меко казано съм в читателска дупка, накачила съм супер много книги на четеца, като чета рецензията харесва ми и качвам, пък после, нещо като дойде ред и не ми се започва- имам нужда от нещо яко /вампирско, върколци, шифтъри и т.н./ да ме разтърси. Ама нямааа  #Cussing out

# 327
Привет момичета, не съм писала от доста време. Не ми остана време и за четене напоследък, в ремонт бяхме и.... та си виках коя книга да подхвана и се спрях на Изборът. До сега такива тип книги не бях чела, останах много приятно изненадана. Нямам търпение за другите книги.  Heart Eyes

# 328
Прочетох много тематичната за деня "Лакомство за Хелоуин" на Алекса Райли, което е по скоро разказ и всичко се случва светкавично между героите...буквално за една нощ!  Crazy
И тъй като съм се отчаяла вече какво да чета смятам да отскоча до книжарницата и да си взема "Само една тайна" на Симона Арнщед! Peace Аз съм от феновете на първата книга "Само една нощ"-много ми допадна стила на авторката, описанието и характерите на героите и мисля, че няма да ме разочарова и продължението за брата на Наталия и тайнствената докторка! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 17:42 от hrisi04

# 329
  • София
Първата и на мен ми хареса, ще чакам отзив за втората  Simple Smile

Приключих с препрочитането на първите 5 от https://www.goodreads.com/series/131725-sterling-shore  Пак ми харесаха много, което при мен е изненадващо – обикновено се разочаровам. Сега се чудя дали да продължа с 6-тата, която ми се чете, или да подхвана новата на Кейти Евънс – https://www.goodreads.com/book/show/32468167-mr-president Която също ми се чете  Thinking

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 16:23 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт