За тези, които четат любовни романи №25

• 116 778
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ето тази мога да похваля, много приятна книжка https://www.goodreads.com/book/show/17673307-neanderthal-seeks-h … ;from_search=true  . Няма секс, странно, напоследък всички романтични имат. Simple Smile
Bossman прочетох и си давам позитивния глас и аз. Simple Smile

Сега започнах една странна https://www.goodreads.com/book/show/6890220-mind-games?from_search=true  Доста по-различна е като история от останалите с паранормален елемент, в началото съм все още ( 25%). Интересна е. Simple Smile
Grinning  Въртим се в едни и същи книги, май. И двете съм ги отбелязала за четене.

За същия. Действието ми идва мудно, поне засега (52%) и започнах да прескачам.
Аз прочетох и следващата на Колорадо - №4 и дори започнах петата, но не ми стигнаха силите и се отказах ... там пък каква боза беше... вече писах в предишната тема.
Обаче и аз продължавам с Кристен Ашли, тъпа и упорита хах. След Рокчик №6 и историята на Стела се израдвах, че на края пише за Али и Рен. Но вместо следващата в серията започнах някаква нейна Heaven and Hell, за малко разнообразие... Започва идеално - гадния изневеряващ биещ и пр. съпруг на една мацка е застрелян  Mr. Green и при това е имал застраховка на името на жена му за 5 000 000 $ ехааа  newsm44 При което Дамата зарязва траура и отива на почивка в Европа, Париж, после Италия....
Grinning И аз така, но я редувам с други поредици.

# 46
Еми покрай някоя похвалена хвърлям едно око не само на нея в goodreads< но и на предложените ми  подобни. Simple Smile

# 47
  • Пловдив
Свърших "Найтингейл Уей" и ми е малко мъчно, че приключи поредицата! Sad Надявам се да издадът и нещо друго от Саманта Йънг, допада ми стила й! Peace
Самата книга обаче не ми е от любимите, най ми харесаха "Дъблин Стрийт" и "Скотланд Стрийт", а най-малко "Индия Плейс". Heart Eyes
В края на последната 6-та книга дават по няколко страници за всяка една от двойките, нещо като сбогуване с тях, но ми направи впечатление че са ги съкратили от оригинала! Sad Опитах се преди време да прочета книгата на английски и си спомням, че финалните страници с всяка една от двойките бяха повече! Не че искам да издавам сюжета, но примерно между Кам и Джо възникна едно недоразумение, след което се сдобриха, но в българския превод въобще са го пропуснали този момент, както са съкратили и от историите на другите двойки! Thinking Доста дразнещо тъй като липсват доста интересни моменти  Crossing Arms

Не са съкратили нищо Simple Smile Ти си спомняш друга новела, в която се разви това недоразумение между Джо и Кам - Valentine. Като номерация е 5.5, между Скотланд Стрийт и Найтингейл Уей.

Иначе и аз се надявам много силно да обединят всички новели в едно издание, за да е пълна поредицата. Нямаме преведена историята на Ели и Адам, както и споменатата Валънтайн и One King's Way, която също спада към поредицата. И към тези 3 новели като добавят и Касъл хил, ще съм супер щастлива Crazy Crazy Crazy

# 48
Прочетох "Забранена страст" на Пенелъпи Уорд, без финалната глава, която се надявам да бъде преведена днес!  Mr. Green
Доста се чудех дали да започвам тази книга, прекалено драматична ми се виждаше, а и съдех по коментарите след всяка преведена глава как нещата все повече се усложняват между доведените брат и сестра! Rolling Eyes
Вчера обаче реших именно тази книга да започна и доста бързо прочетох всичко! Wink Емоционална история, която се помни...Надявам се на хубав финал! Heart Eyes

# 49
  • Плевен / София
Прочетох "Забранена страст" на Пенелъпи Уорд, без финалната глава, която се надявам да бъде преведена днес!  Mr. Green
Доста се чудех дали да започвам тази книга, прекалено драматична ми се виждаше, а и съдех по коментарите след всяка преведена глава как нещата все повече се усложняват между доведените брат и сестра! Rolling Eyes
Вчера обаче реших именно тази книга да започна и доста бързо прочетох всичко! Wink Емоционална история, която се помни...Надявам се на хубав финал! Heart Eyes
дано, защото по едно време нещата бяха доста на кантар... Wink

# 50
дано, защото по едно време нещата бяха доста на кантар... Wink

Има и то повече от щастлив финал! Heart Eyes Не можах да издържа и дочетох книгата на английски! Peace
Сега се чудя дали да не започна другата книга, която се превежда глава по глава "Обсебен" или да изчакам да си я изтегля като я преведат цялата! В антонацията пише, че е 73 глави, но явно е разделена на части и реално не знам до колко е преведена

# 51
  • варненка от София
Измъчих го това "Преди", абсолютно излишно беше това 5-то книжле за мен. Нищо ново, размисли и страсти през погледа на Хардин, ама препускане през събитията, истории почнати и недовършени - на второстепенните герои, загубих се в началото за кого иде реч, що се пише за него, абе тегава история, но на инат я прочетох и вече затворих страницата - поредица ИЗЧЕТЕНА.

Не зная какво да подхвана сега, доста неща ме чакат, но не зная дукове и дукеси ли да хвана, съвременни разни любовници...

# 52
Прочетох "Пламъкът и цветето" на Катлийн Удиуиз. Книгата много ми хареса.

Започнах . Още съм в началото, но нещо не ми е много интересна.

# 53
  • Euskal Herria
Прочетох "Сърца за разбиване", хареса ми. Точно от такъв тип четиво имах нужда в момента - лека, ненатоварваща, без прекалени драми. Типична тийн книга - първа любов, 17-18 годишни, които откриват себе си, докато порастват.

# 54
  • София
А аз започнах "Хакерът" на М. Уайлд.

# 55
milenaka   иииииии ? Как е?

# 56
  • София
Засега добре, но съм в началото – 19%. Малко ме притеснява, че всичките книги са за една двойка, но може да се окаже сполучлив вариант, зависи от авторката.

# 57
  • Варна
Измъчих с Storm legacy, изчетох 3, спирам засега. Голяма сапунка стана.
Почвам Entrapment, малко да оправя вкуса след Сторм.

# 58
  • София
Измъчих с Storm legacy, изчетох 3, спирам засега. Голяма сапунка стана.
Почвам Entrapment, малко да оправя вкуса след Сторм.
На Магда Александър ли? В списъка за четене ми е, може ли накратко за какво става въпрос?

ПП А, май не е същата  Thinking

# 59
Засега добре, но съм в началото – 19%. Малко ме притеснява, че всичките книги са за една двойка, но може да се окаже сполучлив вариант, зависи от авторката.
На мен книгата много ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт