За тези, които четат любовни романи №25

• 116 836
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Прочетох "Четири нощи с херцога" (май е втора книга) на Елоиза Джеймс и не беше никак зле за исторически роман! Heart Eyes Доста нетрадиционна героиня, описваща себе си като трътлеста...и все пак героя се влюби  в нея! Peace

Набързо преминах и през още една книга, която обаче не ми допадна! "Прикачен" на Рейнбол Роуъл в която главния мъжки образ чете мейлите между две приятелки и се влюбва в една от тях без да я е виждал! Има забавни диалози между приятелките, финала е щастлив но не ми допадна развитието на историята и не ме грабна...минах доста набързо началото, средата и края! Whistling

# 76
Свърших Entrapment. Как пише тая жена, не се препоръчва да се четат така отделно. Краят ме уби, сега пак ще се чака до средата на януари. Давам й 5 звезди.

Ще споделиш ли, къде я има  bouquet

Аз съм на третата  "След" на Анна Тод и вече съм силно отегчена от 1000+ страници на караници и извинения, описани по един и същи начин.

# 77
  • в сърцето на един мъж...
hrisi04, благодаря ти, обаче тия книги в списанията обикновено са половината от историята. Ще ги търся на английски вероятно или ще чакам да ги издадат на бг. Много ми е дразнещо това с поредиците Close

# 78
  • Варна
Свърших Entrapment. Как пише тая жена, не се препоръчва да се четат така отделно. Краят ме уби, сега пак ще се чака до средата на януари. Давам й 5 звезди.

Ще споделиш ли, къде я има  bouquet

Аз съм на третата  "След" на Анна Тод и вече съм силно отегчена от 1000+ страници на караници и извинения, описани по един и същи начин.
Мисля, че я теглих от мобилизм, но не я откривам там. Дай емейл, ще ти я пратя при първа възможност.

# 79
Знаете ли коя ще е поредицата за Кенан на Лори Фостър?  newsm78

# 80

Въпреки, че не чета много на английски се опитах с книгата за Кенан, интересно ми беше как ще се съберат с Ивет! Peace
Казва се "No Limits" а поредицата е Ultimate! Обаче от историята се сещам съвсем малко! Wink

# 81

Въпреки, че не чета много на английски се опитах с книгата за Кенан, интересно ми беше как ще се съберат с Ивет! Peace
Казва се "No Limits" а поредицата е Ultimate! Обаче от историята се сещам съвсем малко! Wink
Пиши ако искаш кратко резюме(Рийз и другите мъжкари  Blush вписват ли се)

А иначе е много кофти като не четеш на англ.донякъде разбирам, на места не пфф ужасТ
Та да питам за последната книга на СЕФ някой чел ли я на англ. и за какво иде реч.

# 82
  • Варна
Дойде им времето и на Безсмъртните  Mr. Green https://www.goodreads.com/book/show/6388558-the-warlord-wants-forever Засега ми харесва. Ще има да чета до ноември  Joy

# 83
  • в сърцето на един мъж...
Та да питам за последната книга на СЕФ някой чел ли я на англ. и за какво иде реч.

Коя точно?

# 84

Коя точно?
За Чикаго стар

# 85
     Най-накрая след дълго отлагане и успоредно с някоя и друга прочетох поредицата за момчетата на Кристина Лорен и не ми хареса ,за разлика от предната и поредица,сега започнах на Елоиза Джеимс ,,Четири нощи с херцога,, и ми е доста увлекателна макар и да няма хубави милионери за които  свикнах да чета напоследък.

# 86
  • София
В предишната тема коментирахте "Прелъстена", та да питам, само в книжен вариант ли я има? newsm78

# 87
  • София
Аз я четох в електронен на английски.

# 88
  • Euskal Herria
За момента - на български е само на хартия. Евентуално, ако някой сканира и пусне. На руски я търсих - няма.

# 89
  • София
Благодаря за отговорите ви, момичета! Ще го мисля, чете ми се нещо хубаво, а това след коментарите ви ме обнадежди. Голяма суша напоследък!

Общи условия

Активация на акаунт