За тези, които четат любовни романи №25

• 116 896
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Днес и аз я изоставих, но поне се успокоих, че проблемът не е в мен  Laughing
За втората говоря.
Започнах El Diablo.

Споделяй после.

# 181
  • Варна
Аз почнах Hard rules. Съвсем в началото съм, но ми харесва.

# 182
  • София
Днес и аз я изоставих, но поне се успокоих, че проблемът не е в мен  Laughing
За втората говоря.
Започнах El Diablo.

Споделяй после.

yes Ще пиша, стига да има какво. Както ми е тръгнало да зарязвам книги...
ПП Вярно, че започва брутално. Засега добре, дано да удържи ритъма и да не стане монотонна.
Сетих се, че третата от Хартиените излиза съвсем скоро.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 22:40 от milenaka

# 183
Hard rules и аз я погледнах в началото, нещо не схващам от бизнес разговорите им... по-късно пак ще я погледна. Сега съм засилила втора от брадатите. Simple Smile Комедийна филмова звезда и най-големия брат, бивш моторджия, крадец на коли и уж вече променил се и улегнал мъж. И тази ще е весела Simple Smile  

Снощи сънувах, че детето пуска киндъла ми в тоалетната и пуска водата. Киндъла изпатква в искри и угасва завинаги  Rolling Eyes Ужасен кошмар! Ужасен!

# 184
  • Варна
Снощи сънувах, че детето пуска киндъла ми в тоалетната и пуска водата. Киндъла изпатква в искри и угасва завинаги  Rolling Eyes Ужасен кошмар! Ужасен!
Грубо, много грубо! Едвам го опазвам от малкото, големият знае, че е свещен за мама, киндълът, и не пипа хах

# 185
  • Плевен / София
Грубо, много грубо! Едвам го опазвам от малкото, големият знае, че е свещен за мама, киндълът, и не пипа хах
едно време ако искаш да пожелаеш нещо лошо...казвахме "...да ти умрат връзките...", а сега "...да ти се повреди електронната книга...." Joy Joy Joy Joy
при мен голяма суша....вие сте добре...англочетящите Peace смилете се и разкажете някоя история.... Praynig

# 186
  • София
Ох, не мога да харесам брадати и това е. Ако някой е чул за поредица за моторджии без бради...  Laughing

Сигурно в случай на пожар първото, което ще взема, ще бъде киндъла  Laughing  ShySun, ужасен кошмар, наистина.

# 187
Чета една книга ,и незнайно защо не знам как се казва  Joy ,при форматирането и качването на четеца ми излизат маймунки на заглавието  Mr. Green .Хубава е книгата. Става въпрос за жена собственик на агенция за запознанства,болна от рак.Неизлечим.Съпругът и е мнооого красив и лекар.Имат момче и момиче.Той я подкрепя,верен и е.Тя има сестра ,бременна .Съпругата решава да намери нова жена на мъжа си  #Crazy ,да се грижела за децата и за него след смъртта и.Намира една ,по нейните стандарти подходяща ,той обаче се влюбва в друга и отгоре на всичкото изневерява!Жена му обаче ,не стига че разбира ами и с експериментално лекарство оздравява  bowuu ....... Моля за заглавие bouquet все някой я е чел??? newsm78

# 188
  • В къщурката на хълма на феите
аз да се запиша тия дни с прочетен Найтингейл уей .. приятна беше, особено като имам предвид колко малко време за четене имам Mr. Green Mr. Green довечера ще се опитам да зачета още една книга, ама да видим дали ще ми излезнат верни сметките без кръчмар Mr. Green Mr. Green

# 189
milenaka, дай шанс на тези брадати. Simple Smile Само бегло тук там авторката споменава за брадите им, няма еротично потъркване на влажна брада аха и лигави целувки, завършили с косъм между зъбите.  Laughing

# 190
  • Кърджали
Аз след Найтингейл уей не съм захващала още нищо. Не че и време имам.

Снощи сънувах, че детето пуска киндъла ми в тоалетната и пуска водата. Киндъла изпатква в искри и угасва завинаги  Rolling Eyes Ужасен кошмар! Ужасен!
Joy
Направо кошмар си е било....

# 191
  • София
milenaka, дай шанс на тези брадати. Simple Smile Само бегло тук там авторката споменава за брадите им, няма еротично потъркване на влажна брада аха и лигави целувки, завършили с косъм между зъбите.  Laughing

Joy  Е ти съвсем ме отказа.

Ще видя по-нататъка, сега, като гледам как намирам кусури на всяка книга, почти нямат шанс.  Simple Smile

# 192
Някой чел ли е кн2 от,, Кралете на бърбъна"? Едуард със Сътън или Шелби е Simple Smile

# 193
  • София
Чета една книга ,и незнайно защо не знам как се казва  Joy ,при форматирането и качването на четеца ми излизат маймунки на заглавието  Mr. Green .Хубава е книгата. Става въпрос за жена собственик на агенция за запознанства,болна от рак.Неизлечим.Съпругът и е мнооого красив и лекар.Имат момче и момиче.Той я подкрепя,верен и е.Тя има сестра ,бременна .Съпругата решава да намери нова жена на мъжа си  #Crazy ,да се грижела за децата и за него след смъртта и.Намира една ,по нейните стандарти подходяща ,той обаче се влюбва в друга и отгоре на всичкото изневерява!Жена му обаче ,не стига че разбира ами и с експериментално лекарство оздравява  bowuu ....... Моля за заглавие bouquet все някой я е чел??? newsm78

Книгата е "Заместницата" от Айлин Гоудж. https://www.goodreads.com/book/show/13417497-the-replacement-wife. Не разбрах на какъв език я четеш, но е преведена на български и я има в Читанката.
Имаше нещо в тази книга, заради което навремето не успях да я дочета докрай, въпреки че звучеше обещаващо и ми се видя интересна. Аз съм доста дисциплинирана и рядко ми се случва да зарежа книга по средата. По неособено ясен спомен, май ме отблъсна странното и неадекватно поведение на главната.

# 194
  • world wide
Спуках се от смях с Херцогинята за четири нощи! Книгата ми беше много забавна, сигурно заради превода. Имаше потресаващи изрази хах
за коя книга става въпрос?Много ми харесва темата,винаги се ровя из нея за нещо ново и хубаво за четене,нищо че не пиша.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт